Dureri dupa laparoscopie

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Emi si mami spune:

Elise, mergi la medic.
Maine, daca nu ai fost deja azi.
Muuuulta sanatate si .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elise spune:

Emi si mami,
promit sa ma duc maine la prima ora...

Elise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jilgin spune:

Draga Elise,
Fara doar si poate trebuie sa consulti medicul...insa as vrea sa iti spun ca durerea abdominala postlaparoscopie poate sa apara si datorita distensiei abdominale, in urma insuflatiei de gaz intraperitoneal ,premergatoare procedurilor propriu zise.Aceasta distensie irita terminatiile nervoase si poate da o durere difuza abdominala..insa nu chiar atat de mult timp.La tine durerea este localizata ,sub forma de arsura si ai facut si subfebra...obligatoriu la medic!
Multa sanatate si asteptam vesti...Jilgin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elise spune:

Jilgin,

Maine dimineata ma duc la medic, neaparat!

Am 3 saptamini si ceva de la operatie - doar in prima saptamina am avut o jena datorata gazului, precum si dureri de coaste, de umeri.... Dar n-a fost nimic insuportabil.

O sa va tin la curent!

Pupici,

Elise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

Fetele, io am ramas cu o jena la buric. Nu pot sa dorm pe burta, nu pot sa port pantaloni cu talie inalta.
Voi ati patit la fel????

anca...poate intr-o zi
http://community.webshots.com/user/ancawish

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bety spune:

Elise - obligatoriu la doctor!
Anca-Wish - eu am plans (cu lacrimi adevarate) ca mi-au stricat buricul, de al meu frate (el mi-a scos firele) mi-a zis ca nu-s zdravana la cap.
De atunci, nu mai suport pantaloni sau fuste care imi vin pe talie si din cauza asta am purtat/port pantaloni cu ... bretele, care-mi ridica talia. Asta e, alta solutie nu am gasit pana nu trece frigul ca sa-mi mai pun si altceva pe mine. Si oricum, nu se vad, iar daca s-au vazut, am spus ca asa e moda acum .
Beatrice

Mergi la inceput

Anca Wish,
Eu iti recomand ca in locul unde a ramas mica cicatrice la buric sa pui un cercel!Asa ai rezolvat si faptul ca nu poti purta bluze deasupra buricului...glumesc evident...poti descrie mai amanuntit aceasta durere?Este difuza,intr-un punct,periombilical, intensitate etc ? Observi cumva vreo modificare a peretelui abdominal din jur in momentul in care tusesti?Este legata sau nu de efort?...Jilgin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

Jilgin, saru'mana de sfat. asta cu cercelu' e buna numai ca nu m deranjeaza cicatricea. Abia se vede. Si eu m-am mirat cat de putin se vede.
Nu pot sa zic ca e durere. E o jena. Parca ma intzeapa, ma ustura...mi-e greu sa explic.
O pun pe seama ca a trecut realtiv putin timp de la interventie. Pe 28 fac o luna.
Poate imi va trece.
Am auzit ca unele operatzii sunt meteosensibile si mereu m-am mandrit cu operatia mea de apendicita care e super Ok si nu am avut nici o problema cu ea, dar gauricile mele...imi cam fac probleme la vreme rea, dau poate atunci le acord mai multa atentie

Hai ca v-am bagat in ceatza cu totu'

anca...poate intr-o zi
http://community.webshots.com/user/ancawish

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

ancut, dragut, e posibil ca acea jena de care sa te plangi sa fie si ca operatia e recenta, chiar daca atunci cu apendicita nu ai avut pb, nu uita ca inaintam in varsta si organismul nostru percepe orcie schimbare a vremii.
Eu una am o taietura(chiar daca nu e operatie,arata ca una fiinca a fost f adanca)si sa sti ca ma deranjeaza uneori, ma mananca, ma ustura si totusi o am din septembrie, asa ca putintica rabdare.
Pupici si multa bafta

A sti, a putea sa te opresti exact unde trebuie, iata marea putere in arta, ca si in viata!" - Al.Vlahuta

Mergi la inceput

Acum am inteles..e doar o jena si a trecut doar o luna de la interventie...Nu mi se pare nimic ingrijorator si sunt sigura ca in timp va ceda.
Jilgin

Mergi la inceput