endometru, ovulatie, temperaturi (13)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Felicity spune:

ce chat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariadna33 spune:

Da, ce chat? Facem party pe chat? Vreau si io!

Mergi la inceput

io-s acolo in chatul din stanga jos.
dar merge ca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flori76 spune:

'naseara

fetele vreau sa va intreb ceva,poate ma puteti lamuri...
Sotul meu a facut spermograma(prima) si ieri ne-a venit rezultatul.De fapt,nu scrie nimik decat o reteta si o alta hartie in care spune ca dupa ce face tratamentul tb sa repete spermograma.
Durerea e ca scrie doar in islandeza si nu intelegem nimic.Am intrebat farmacista si a zis ca medicamentul se da in cazul in care vrei sa ai bebe.Am intrebat daca e ceva in neregula cu spermograma si a zis ca da,dar nu m-a lamurit in ce sens.

Acum...va intreb pe voi:medicamentul se numeste doxytab,cica e antibiotic...Ati auzit cumva de el?Stiti pt ce anume se recomanda?

Va pup si va multumesc anticipat,
Flori

"Fericirea suprema a vietii este convingerea ca suntem iubiti"-Victor Hugo

noi

Mergi la inceput

Atunci hai o lasam pe maine cu chatul, da? Ca si la mine dureaza 15 min. sa trimit un mesaj, dar sa mai intru si pe chat, cred ca albesc... Sa dea maine cineva semnalul.

Flory, mi se pare ciudat ca sotului tau i-a fost prescris anitbiotic si tie nu... dar poate e vorba de o infectie urinara (la el) si atunci totul e logic. Eu iti urez bafta, si dupa tratament sa vii cu vestea buna de bebe!

Mergi la inceput

haide ariadna intra in chat si lasa comentariile
ca te asteptam acolo!!

Mergi la inceput

Fetelor, nu pot sa intru pe chat ca am program din ala care blocheaza pop-up-urile, imi blocheaza toate ferestrele si nu stiu cum sa-l dezactivez!!!!! Nu puteti pe yahoo messenger?

Acum am vazut si io mesajele voastre, de vreti sa plang acum , io am crezut ca voi sunteti bine mersi acum... nu pot intra de la job pe DC sub nici o forma, cred ca e vorba de vreun virus ceva, ca nu pot sa intru pe mai multe site-uri...

Stiti ca eu va iubesc.

Mergi la inceput

sa stii ca si browserul meu blocheaza dar am reusit sa-l fac sa deblocheze desprecopii si se deschid niste ferestre auziliare cu tampoane care ma innebunesc. deh reclame!!
iar de la job cred ca ai protectie si nu poti accesa anumite siteuri.
daca stii alt chat, spune tu altul, ca ala e enervant.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chi spune:

Vin si eu,dar unde ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chi spune:

Mergi la inceput