endometru, ovulatie, temperaturi (13)
Raspunsuri - Pagina 11
Felicity spune:
Chi am luat cu multe zile inainte ca am fost racita tare rau si tuseam nasol. A fost o intamplare, am luat chiar si dupa.
Insa trebuie luat de trei ori pe zi cate doua lingurite. cu 3-4 zile inainte de ovulatie, zilnic. pana o zi dupa.
de prestat a fost: inainte cu o zi, in ziua ovulatiei si o zi dupa.
Chi iti tin pumnii sa fie sarcina.
rucsi spune:
Felicity de ce spui asta ? Sigur ca esti preferata mea ,ca si celelalte fete, numai ca pentru tine si pentru Tonnia am ceva aparte pentru ca sunteti gravidutze si noi trebuie sa avem grija de viitoarele mamici, sa le iubim , sa nu le supere nimei , ca sa poata face bebei sanatosi pe care sa-i vedem si noi . ( o sa ne lasati sa-i vedem, nu ?)
Ariadna33, chiar mi-era dor de tine ! Hai ! Sa ne unim in suferinta !
Chi, sigur vor veni si alte sarcini.Totul e sa ai rabdare ( inca putin, foarte putin.Iti spun eu !)
Felicity spune:
Chi eu nu stiu daca cei de aici din america sunt chiar complet prosti sau mai stiu uneori ce zic...dar mie nu au facut decat sa-mi repete ca daca am mai ramas insarcinata, nu am probleme de fertilitate si voi mai ramane. doar sa am rabdare.
are dreptate rucsi vei ramane iar.
Chi ai facut insamantare luna asta? in ce zi esti?
Tonnia spune:
Mai fetelor, bine, de acord cu Tonnica (rimeaza cu gogosica!)
Ale nu cred ca e medic, ca vorbea de drept comunitar...Da, si eu sunt geloasa!
rucsi, nici eu nu cred ca s-a intamplat ceva rau dar nu te gandi nici la sarcina! daca e sa fie, sa fie o supersurpriza placuta!
Eu nu prea povestesc ca nu prea am ce! Simptome nu prea am, cand si cand ma mai dor sanii, azi mi-a fost ceva mai foame si de cateva ori am atipit(eu niciodata nu atipeam). In rest, ma chinui tare cu tigarile. Vreau sa incerc sa ma las de tot de maine. Sa-mi tineti pumnii! Cred ca o s-o iau un pic pe aratura! Si de-abia astept sa fac si eu o eco, sa se vada ceva! A, si ma mai doare burta uneori de zici ca...Si parca mi-am pierdut spontaneitatea, simtul umorului! Sunt mai prostuta! Cred ca si-asta e un simptom!
Chi, nici eu nu cred in TPC-ul tau. As pune pariu cu tine! De ce nu-l repeti? Tu stii ce inseamna sa dezvolti anticorpi? Inseamna ca toti dau coltul, nu ca se rotesc in cerc si sunt zapaciti! Nu cred pentru nimic in lume!!!
Ariadna, hai ca mai sunt 36 de ore pana duminica! Tu cumpara testul de maine!
felicity, te mai dor sanii, ca nu ai mai precizat?![]()
Chi spune:
Scumpele si dragele,cum au sarit ele sa incurajeze o biata muritoare
,care sta prost cu nervul capului.Si cu
(scuze,da' acolo e plasata instalatia !)
Felicity spune:
Tonnica nu raspund la provocari, ca stiu eu ce urmaresti cu intrebarea aia ![]()
Tie ti se pare ca eu am ce spune? si am o logoree de zile mari.
cred ca ma bucur ca am sanii maricei si voinicei, vorba ceea 
saptamana viitoare mergi la utrasound?
Tonnia spune:
Mai stau pana saptamana cealalta! Sunt sadica dar nu mai suport o eco ambigua!
Asa te vreau! Sexyyy...
Mi-am fumat ultima tigara! Sper! Ma duc sa-mi tai venele! sau sa le las lungi?
Felicity spune:
eu am stabilit ca daca ma apuca paranoia saptamna viitoare, o sa ma duc sa-mi fac un eco. dar trag nadejdea sa nu ma apuce.
Chi eu cred ca ar trebui sa-l pui pe sotul tau pe maca si pe ceai de napraznic, ca problema nu esti tu.
Tonnica, brava, decizie importanta, sper sa reusesti.
Tonnia in aia 3.5 ani ai folosit ceva contraceptiv?