endometru, ovulatie, temperaturi (13)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Chi spune:

Felicity,nici eu nu am simtit durere,doar o presiune ca la ciclu,in rest,adio si un praz verde,m-am ridicat si am plecat in 10 minute.Substanta a curs mai mult pt ca am uterul retrovers si eliminarea e mai inceata.
Sincer,si la mine paranoia lucreaza cu mult spor,si eu mi-am pus problema relevantei analizei,mai ales ca dr s-a uitat frugal pe ea,ca e OK. Am de gand sa o intreb mai in detaliu,sa ma lamureasca daca trompele sunt lungi,scurte,crete sau drepte sau alte modele.Daca ai aderente,se vad la HSG ?
Tonnica noastra,de tine nu zici nimic. Cum este in doi ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rucsi spune:

Ale ce bine ar fi sa ai dreptate ! Numai ca banuiesc ca durerile de implantare nu dureaza asa de mult.Maxim o zi sau doua iar pe mine ma doare burta si mijlocul cam de cand am facut histero.

Felicity nu am cum sa fiu la ovulatie in ziua 19 la un cm de 25-26 de zile. Intodeauna am ovulatie in ziua 13-14.Dar daca tot imi dai sperante fa-o pana la capat. De ce zici ca as putea fi insarcinata ? Ce te face sa crezi ?
Eu nu cred in minuni decat o data pe an, iar anul asta e al lui Tonnia. Eu mai am de asteptat !

Chi de ce-ti faceai iluzii din cauza durerilor dupa histero ? Eu nu mai inteleg ninmic ! Ai dureri de burta cand ramai insarcinata ? Lamuriti-ma si pe mine !

Mergi la inceput

Imi faceam iluzii pt ca altceva nu aveam de facut.
Inainte, nici ovulatia nu simteam cand e,si am rams gravida de doua ori fara sa banuiesc.Acum,lucrurile s-au schimbat,ba ma tine,ba ma doare,ba mi se umfla,ba mi se desumfla ...
Serios,nu te chinui degeaba,nu cred ca ai ceva.Felicity zicea de bb, pt ca e mai probabil,decat o infectie sau mai stiu eu ce.
Daca trompele sunt infundate,presiunea lichidului a putut inflama ceva pe acolo,dar e firesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rucsi spune:

Chi , ai dreptate .Bine ca mai e cineva care sa ma duca cu picioarele pe pamant ! Tu ce ai patit cu cele doua sarcini ?

Mergi la inceput

Au fost intr-un timp nepotrivit. Nu au rost regretele acum, insa nu vreau sa ma gandesc ca soarta ar putea sa-mi joace o festa atat de cruda !
Si dupa doua sarcini,ultima acum 3,5 ani,surpriza! TPC negativ ! Cum ? Nu stiu ...E logic ? Iar,nu stiu ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariadna33 spune:

Ariadna da zor sa trimita mesajul asta ca nu stie sigur daca mai apuca, netul merge ca naiba...

Fetelor, am citit cu greu ce ati scris, nu stiu daca mi-a scapat ceva. Catalina, imi pare tare rau ca luna asta nu s-a intamplat minunea... si tare mi-e teama ca iti calc si io pe urme... cat de curand. Dar tu esti asa de optimista, ai inceput deja sa numeri de la 1, eu cateva zile dupa dezastru sunt dezorientata...

Alé, si eu am patit ca tine, mi-a fost tare rau la HSG, si fetelor nu ziceti de panica, pt. ca eu am destul sange rece in situatii din astea, dar m-a durut rau de tot, si nici Alé nu cred ca e o rasfatata care se vaita la orice.

Da, vreau si io poze cu Felicity si cu Tonnica (asa ii ramase numele) gravidute!!!!

Dragutele mele, eu n-am nici un simptom, sanii mei sunt umflatei dar nu ma dor deloc, doar aseara am avut ca o 'criza'- m-au durut putin, dupa care senzatia a disparut in ceata. In schimb am simtit asa, ca o jena, ca inainte sa vina rushii, ieri si azi, pentru foarte putin timp, dar suficient cat sa-mi dea frisoane. Oricum, este prea devreme pt. rushi, asa ca nu mai inteleg nimik... Pe onoarea mea, Chi, nu am facut nici un test si nici nu fac pana duminica, stiti ca sunt capoasa.

Fetelor, nu stiu cine a zis ca daca Alé era barbat, s-ar fi indragostit de el, ei bine o sa va spun ca dintre noi toate (fara sa va suparati, pt. ca ma includ si pe mine printre voi), Alé are mintea cea mai limpede si structura cea mai rationala, ca sa nu mai vorbesc de bagajul de cunostinte (intre noi fie vorba, eu o suspectez ca e si s-a varat pe aici ca sa ne faca noua viata mai usoara ... ha ha ha, Alé, sa nu te superi pe mine, te rog , stii ca sunt paranoica si am tot felul de inchipuiri).

Rucsi, draga mea, ne tinem de manuta, da?

Sper sa mai apuc sa va scriu pana nu crapa netul de toooooot!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Felicity spune:

Chi, si la mine e uterul retrovers si a curs ceva substanta ai dreptate.
daca asta e motivul pt care n-am simtit nimic? ca e uterul retrovers?
Chi eu nu stiu cum e in Romania, dar aici te poti duce la "medical records" si cere filmele de la raze X, in fond si la urma urmei ai platit pt ele, ar trebui sa le iei de acolo si sa mergi sa le interpreteze si altcineva daca ai vreun dubiu.
Chi, lasa regretele, oricum nu aduc nimic inapoi. Concentreaza-te pe prezent si viitor. Eu asa incerc sa fac...uneori reusesc
Chi si mie mi se pare ciudat tare TPC-ul tau.

rucsi zic ca ai putea fi insarcinata ca eu am ramas in luna in care am facut HSG, deci se poate.
Eu cred in minuni si chiar daca-s odata pe an, sunt odata pe an pt fiecare in parte .
nu mai fii asa pesimista rucsi, cred ca esti un pic deprimata. cine nu e?
substanta aia are efect de curatare si de desinfectare, nu cred eu ca poate infecta. sunt sanse extrem de mici.

pe ariadna am trecut-o absenta fare drept de apel. si ma gandesc la o pedeapsa mai mare.

Tonnica ce mai faci? cam zgarcita la vorba esti.

Mergi la inceput

Zic ca nu am simtit nimik,pt ca trompele au fost ok (sper!), doar eliminarea substantei a durat mai mult din cauza uterului.
Ariadna,credeam ca esti suparata pi mini de nu mai intri pe DC.
Stiti ce ar fi frumos ?! Sa stam toate la si o palavra, sa ne distram si noi un pic !
Si pe mine ma sidereaza Ale, cate stie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Felicity spune:

io-s geloasa acum pe Ale ca nu-s eu preferata ariadnei si a lui rucsi sau chi!!
hai o punem de party

Tonnica vad ca le-a placut la fete cum te-am alintat. cred ca tot eu ar trebui sa botez si pe bebe

pe asta o stiti?

Mergi la inceput

Tonnica ar trebui sa-ti dea un miel si sa-ti zica "nasica".

Felicity, cu cate zile inainte de ovulatie ai luat robitussin ? Si ai prestat inainte sau dupa ovulatie ?

Ma agat si eu ca innecatul de fleacuri,dar trebuie sa-mi ocup mintea cu ceva.

Mergi la inceput