Balante (dez)echilibrate (9)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ticka spune:

Bravo vlada! nu intreb cui i-ai facut prima poza... Si eu duminica am fost la Zara si tot Sandica a fost cea castigata. Dar n-am vazut nici o mamica maniaca care sa fi cumparat toate soldurile pentru baietzei mititei

(glumesc , Andreea, ca si eu as fi in stare sa cheltui mai mult decat produc ca deh....era prea frumos ce-am vazut in magazin ca sa plec fara sa-l fi luat cu mine)

Dana, Salmida deci sa inteleg ca suntem ametzite rau din cand in cand si uneori, da cu avionu m-ai dat gata...eu cand plec pazesc aeroportul vre-o doua ore inainte de plecare ca nu cumva sa fuga avionu' de mine... mai fug biletele , da avioanele - nici o sansa!
Apropo: I am a natural blue e din Finding Nemo....recunosti personajul???? E preferata mea - Dory .

Cary, a durat mult la trezorerie? Ca si eu am programare pe 21 februarie si n-as vrea sa pierd toata ziua...

hai pupaciuni si ne citim si maine. O seara placuta dragelor (si o floare albastra of course, pai se poate altfel???)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabirus spune:

Buna seara!
V-am admirat copilasii, sunt foarte frumosi, dulcei toti! Mi se pare mie sau copiii din ziua de azi sunt tot mai frumosi? Pe vremuri parca mai vedeai si uratzei, acuma toti sunt ca niste papusi, de nu te mai poti dezlipi de ei. Si din ce in ce mai rasfatati, evident ...
Salmida, esti o artista, wow! Foarte frumos si sigur ca e si bun. Apropos de dieta Monti, crezi ca are ceva daca incerc sa tin in timpul sarcinii? Macar cat de cat ...

gabirus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Salmida spune:

gabirus, in principiu nu are de ce sä fie contraindicat Monti in sarcinä, dar cel mai sigur este dacä iti intrebi doctorul. Dacä nu ai cartea trimite-mi adresa de mail pe pm. Douä lucruri votez cu ambele maini la stilul acesta de alimentatie: regula de consum a fructelor si limitarea dulciurilor.
(De aceea sunt bibilite ale mele, pentru cä sunt numai la ocazii speciale fäcute. Vä multumesc pt. aprecieri! )
Chiar dacä mai are si mici "erori" ici-colo, este o dietä bunä la casa omului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen.cita spune:

Fetelor-dragelor,

Sunt si eu o balanta cand echilibrata, cand dezechilibrata. Acum sunt in faza de 'echilibrata'. Ma primiti si pe mine aici? Avem o gramada de discutat, ce ziceti?

Carmen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cary spune:

Gata gradinaria,m-am intors!

Ticka bani de ieri i-am luat de la SC unde lucrez,caci ei m-au platit in CIC,DAR mai am de luat de la TREZORERIE pentru perioada indemniz.de maternitate unde am primit banii de la Casa de pensii.
Data mea este 28 FEBRUARIE,asa ca astept sa-mi spui TU daca a fost coada mare si cam cat a durat!!!

Salmidutza ce ma fac ca fetele astea imi mananca toata mancarica si eu nu mai apuc nimic!

Cat priveste V's Day-ul eu nu prea il sarbatoresc cu vast,dar avand in vedere ca Rebi e prezenta si in fata TV,acolo vede si imi spune ca trebuie sa ne pregatim,sa ne aranjam si sa facem si noi ceva.
De aceea mai am cate o initiativa si o incurajez caci astfel imi dau seama ca o pot pregati pentru viata!
Parerea mea e ca,copiii isi i-au ca model in viata parintii si modul de trai pe care l-au avut in copilarie.

Hai pupici tuturor.

Mergi la inceput

BINE AI VENIT Carmen,in ce zi esti nascuta ca sa te trecem in catalog?
Poate in aceeasi zi cu mine,ca,cu mine nu e nimeeeeniiii!

Am uitat sa va spun ca azi ma duc sa-mi inscriu odorul la scoala!

Mergi la inceput

Neatza !
Bun venit carmen.cita!
Cary, si eu cred ca pentru copii conteaza foarte mult atmosfera de acasa. Nu stiu daca chiar vom fi un model pentru ea, dar incercam sa facem totul ca ccc casa sa fie cel mai drag loc si sa inteleaga ca relatiile din familie trebuie sa fie frumoase si sa-ti dea o stare de siguranta si confort. Fac si eu ce pot si tare-mi doresc ca Alexandra sa creasca un om frumos! La ce scoala o inscrii pe Rebi? Ca si eu ma gandesc ca la vara trebuie sa-i caut o scoala, mi-ar place ceva aproape de casa, dar din pacate nu cunosc "oferta". Vreau s-o dau pe Sandica la scoala la anu' - 2006, eu zic ca 6 ani si 9 luni e o varsta potrivita... Si cum am auzit tot felul de povesti cum ca in unele scoli se inscriu cu cel putin un an inainte sunt cam panicata . Noi stam in Baba Novac, pe langa parcul IOR. Daca stiti vreo scoala pe-acolo, please....
si fug sa-mi beau cafelutza

Mergi la inceput

Dragelor, revin cu o doza de laudaciune. Azi dimineatza mi-a inflorit trandafirul japonez. Poze - aici
(Salmida, nu se compara cu florile din albumul tau....dar deh ma laud si eu cu ce am )

Mergi la inceput

E super floricica si ce culoare minunata are.

Am fost la scoala caci se pare ca perioada de inscriere februarie-aprilie pentru aceasta toamna.
Am una chiar cand ies din bloc,dar NU am ales-o pe aceasta ca este foarte slaba si profesorii lasa de dorit,asa ca m-am orientat catre una cam la aproape o statie de mine(am s-o duc eu,fiind in drum catre servici)dar mai aproape de parinti mei care o vor lua la pranz.
Este o scoala de olimpici si eu tin sa faca,CARTE!

Deci o duc eu,la pranz va fi acasa la bunici impreuna cu Axel,iar la 17 vin eu de la servici ca sa duc familionul acasa,apoi apare sotul la 18 si vom fii in formatie completa!

Spaga:un buchet de flori,un pachet de cafea si 500.000 lei in plic!!!

Pupici,pe mai tarziu.

P.S. Ticka sa nu ma uiti cu TREZORERIA,dar te mai intreb eu!

Mergi la inceput

Cary si unde e scoala asta atat de buna? macar asa ca sa fiu si eu informata? Chiar nu stiu nimic despre scoli

Mergi la inceput