Balante (dez)echilibrate (9)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ticka spune:

ce pofta mi-ai facut Adyna de tzatziki...mmmm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabirus spune:

Merci, fetelor, pentru urari!
Bebe2 inca are sexul incert, dar va anunt cand aflu si facem dezbatere pentru nume , ca sa mai aud si alte pareri, ca deh, asa-s Balantele ... Nu?
Ma regasesc si eu partial in descrierea Alexandrinei, doar ca la mine introversiunea si complexele s-au oprit cam in perioada pubertatii dupa care am intrat in perioada rebela cand eram ingrozitor de aeriana si agitata si nebuna rau. Dupa care m-am mai linistit. In ceea ce priveste inclinatiile artistice, ele s-au cam oprit cu poezia in liceu si facultate, dar mai rabufnesc in design interior din cand in cand. La poezii nu ma mai incumet, ca ma enervez
Ca sa fiu sincera, nici pe latura foarte realista nu am luat-o, ceva intre, am facut Sociologie.
Oricum viata mea are tendinta de a se da peste cap din cand in cand, asa ca ma astept la orice pe viitor.
Ticka,Cary unde gasesc poze cu Sandica si Rebeca? Sa vad si eu minunile voastre.

gabirus

Mergi la inceput

gabirus, abia astept sa inceapa discutziile despre nume, pana atunci sa iti doresc sa fie sanatos si cuminte . Cat despre poze...ai grija ce-ti doresti .... ca am peste 20 de albume cu poze aici si aici.
Sper sa nu se supere Cary (please, Cary, fii blanda si nu ma certa :), da stii ca nu ma pot abtzine....) ca iti dau linkul catre una din paginutzele ei click.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Salmida spune:

Hello! Ce vrednici au devenit "negrii mititei"!
Cary, nu cred sä ajung la "Bucale" pt. cä eu sunt responsabilä cu partea de vest. Frumoasä Valentine Day ai avut!
Eu nu am reusit sä mä invätz cu aceastä zi, nu mä "pätrunde" ... nu stiu de ce? O fi de la romantismul acela care se dilueazä in ani? De la lipsa traditiei? Ceva bun si simplu tot am fäcut, dar cadoul cel mai fain deja il primisem - si acum numär zilele panä la plecare.
Alexandrina, gata, de-a noasträ esti dupä prezentarea dirigintei! Bag seamä cä suntem si pseudo-gemene! Dupä cum vezi integrarea va fi usoarä in clasa (dez)echilibratelor si sper ca si sederea sä iti fie lungä si pläcutä. La ore vine cine vrea, stä cine poate; avem locuri si pt. vizitatori si nu inchidem usa niciodatä. Eu mä bucur cä sunt la marginea vecinä cu scorpionul pt. cä asa imi este mai usor sä stau cu ochii, dar sä il si inteleg mai bine pe hazbänd!
Daniela, tu chiar ai motiv sä särbätoresti Valentine Day! Sä iti träiascä mama 1000 de ani, sänätoasä si fericitä!
Ticka, multumim pt. catalog! Imi pare räu pt. sapca ta! Acum dacä nu o sä mai prind reducerile, nu-i deloc o tragedie. Alte tentatii am pe listä! Una ar fi sä incerc sä particip la cheful traditional de ziua femeii pe care il fac fetele mele din gashcä, chef numai intre noi, duamnele! Se face cu cateva zile inainte de 8, ca in ziua cu pricina sä fim available totusi.
Adyna, v-ati fäcut bine? Se pare cä da, dacä ati si säräbtorit!

Mergi la inceput

Salmidutza, deci asa: eu una nu ma mai uit la nici un fel de bunatatzuri de la tine, uite asa ! Mi-am facut din nou sange rau , eu care ma credeam mare artista mare in ale bucatelor, imi dau oficial demisia . Pai astea sunt tentatzii curate si imi ploua in gura , ti-am gresit eu cu ceva????
(acum serios: mai fa si ne mai da! Ca arata super!!!!, nu vreau sa ma gandesc ce gust au...mmmmm)
Ma bucur ca nu sunt singura care nu simte farmecul lui Vali...ca incepusem sa cred ca m-am debalansat de tot...
Si ca sa pun capac tragediei cu sapca => am aflat ca nu mai plec nicaieri! stau acasa ca aici e mai cald si cum era sa plec in Finlanda fara sapca? Deci d-aia nu plec ca mi-am pierdut sapca !
si sper sa ajungi la chef cu duoamnele !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Salmida, aoleu, ce-am salivat si eu . Si tocmai acum, cand sunt la sfarsitul programului si am o foameeeeeeeeee....
Multumesc pentru urarile adresate scumpei mele mame.
-------------
Ticka, hai sa ne luam de mana, ca eu mi-am pierdut o manusa . Ametita de mine . Nici macar nu am idee pe unde am pierdut-o!
-------------
Gabirus, vezi si celelalte comori ale noastre, ca avem numai copii unul si unul .

Daniela si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)
http://community.webshots.com/user/oana_maria100
http://community.webshots.com/user/oana_maria200 POZE NOI !!!!!!

Mergi la inceput

Uff! ticka! Tine bine de ce e al täu!
Intai sapca, acum beletul de Finlanda. Nu le mai da drumul din manä!
Dar poate ai dreptate! E prea frig acum! O sä mergi la varä sä te räcoresti cand in Ro o sä fie >35*C ! Mai tentant!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cary spune:

Dragelor,iertare ca am cam lipsit azi!dar a fost cu folos ca m-am vazut ca banii!!!(mi s-a restituit impozitul pe 2003).

Daniela sa-ti traiasca mama si sa fie sanatoasa!

Ticka nu ma supar la capitolul poze,ca doar stii ca nu ma descurc singurica,noroc cu tine!

Hai pupici ca vorbim maine!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by dana_ene

Salmida, aoleu, ce-am salivat si eu . Si tocmai acum, cand sunt la sfarsitul programului si am o foameeeeeeeeee....
Multumesc pentru urarile adresate scumpei mele mame.

Atunci hai sä zic si eu, desi mi-e cam rusine! Ce säpcutze, manusä ... eu am pierdut avionul anul trecut! Se pune?
Dana, stai asa ....am si pt. tine ... in varianta blue ... desi väd cä si ticka e indrägostitä tot de blue.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vlada spune:

Hop si eu...nu mi-a mers net-ul de vreo 2 zile si abia am prididit sa citesc...ca tare vorbarete mai suntem...
Desi nu e tocmai indicat, n-am reusit sa ma abtin sa trag cu ochiul la bunatati.... arata bestial !!!
Duminica am fost si noi la cumparaturi la Zara( Iar !!! ) si bineinteles ca Vlad a iesit iar cel mai castigat...dar sunt atat de frumoase si haioase, ca nu ma pot abtine... Noroc ca nu mai sunt pt. categoria lui de varsta la reduceri, sa pot si eu sa ma linistesc...
Eu nu asteptam nimic pt. Valentine's Day , fiindca sotu' tot zicea ca e o sarbatoare artificiala, si cand colo ma trezesc cu ditamai surpriza... un mobil cu camera foto si radio !!!
Pupici si pe maine...sper

Andreea si Vlad
Iubirea mea

Mergi la inceput