Balante (dez)echilibrate (9)
Noi am fost aici:
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34206" target="_blank">partea a 5-a
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36051&whichpage=1" target="_blank">partea a 6-a
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37847&whichpage=1" target="_blank">partea a 7-a
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41036&whichpage=1" target="_blank">partea a 8-a
si continuäm!
Raspunsuri
vlada spune:
Observasem abia dupa ce am scris...dar hai sa semnez si eu si aici...
Am glumit cu mancarea...dar arata intr-adevar bestial !!!
Andreea si Vlad
Iubirea mea
ticka spune:
Dupa ce am tras cu ochil la toate bunatatzurile de-acolo, m-am dezechilibrat de tot ....si vroiam sa incep o cura!
Salmida spune:
quote:
Originally posted by ticka
Ca eu va astept cuminte acolo si ce primesc?
Ce-ai zice de trandafirul acela galben? Mai esti supärici acum?
Hai sä pun paie pe foc! Multe din mancäricile de acolo sunt din timpul unei cure!
Intre timp eu am reusit sä imi urnesc sotul sä luäm pämant de flori ... Am luat si ghivece si panä acum am fost grädinäreasä! Sper sä nu se zburleascä (plantele)pe mine cä le-am deranjat ... (
Cary spune:
Salmiduta iubita,dar ce-ti veni acum in miezul iernii?????
Eu stiu ca florile se transplanteaza fie primavara,fie toamna,dar de preferinta primavara!
Sa inteleg ca m-ati ajutat sa pap TOT ce mi-a trimis Salmida!si eu care speram sa ma ingras,dar daca voi mancati tot.........eu cu ce raman!???
Salmida spune:
Päi nu suntem noi mai ... dezechilibrate? Sper sä se fii molipsit si cei din jur!
Am primit de särbätori douä flori mai mari, dar in ghivece cam micutze si mi s-a pärut mie cä prea se chinuiau si stäteau inghesuite asa cä le-am fäcut cäsutzä mai mare. In plus aici e soare de zici cä acum vine primävara! Se pare cä le place!
Si sä vä mai povestesc ce am mesterit azi. Dacä ticka a pregätit lumanärele, acusica se face 14 februarie si ne sclipesc inimioarele in priviri asa cä vin cu ceva bun ... de mancat (normal, nu? ): cäpsuni trase in ciocolatä.
Dacä sunä bine bäteti in tastaturä si vin cu instructiunile!
ticka spune:
Salmiduta suna tare bine eu deja bat in tastatura!!!!
Cat despre flori astept pana la primavara, ca la cat de mofturoase sunt ale mele mi-e si frica sa ma ating de ele. Unele le-am "pedepsit" si le-am scos in balcon. Si ca sa vezi..de atunci o duc din ce in ce mai bine, ca si cum mi-ar rade in nas
dragelor si NEATZA!!!
dana_ene spune:
Salmida, .... Bat si eu in tastatura...
Am salivat in fata pozelor cu delicatese... Vai de mine ! O fi fost dedicatia numai pentru Cary, dar eu m-am stors ca o lamaie uitandu-ma la fiecare meniu in parte...
Care e reteta pentru Pizza Monti ? Tare mi-a facut cu ochii si cred ca e mai usor de facut, caci eu cu timpul disponibil pentru gatit stau cam prost.
----------------
Multumesc ca mi-ati admirat comoara .
----------------
Daniela si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)
http://community.webshots.com/user/oana_maria100
http://community.webshots.com/user/oana_maria200 POZE NOI !!!!!!
ticka spune:
Dragelor , am o noua pasiune: aromaterapia. De mult timp imi doream sa ajung sa cumpar si eu un dispozitiv pentru aromaterapia si uite ca mi-am facut pe plac. Daca ati sti ce frumos miroase acum in casa mea! Am fost la BodyShop si n-am iesit decat complet echipata cu www.thebodyshop.com/images/homefragrance/products/lg_silver_tranquility_aroma_jar.jpg" target="_blank">"dispozitiv" si cu www.thebodyshop.com/images/homefragrance/products/lg_the_spirit_of_moonflower_home_fragrance_oil.jpg" target="_blank">ulei parfumat.
Dar ametzita cum sunt ( a se citi dezechilibrata :) ) am uitat sa cer si instructiunile de utilizare . Eu una pun cateva picaturi (2-3 uneori scap si 4) de ulei parfumat si putzina apa in cupa. Fac bine? Cum ar trebui sa fac corect ca n-am gasit nimic pe net care sa-mi explice. Help please!!!!
vlada spune:
Bine v-am gasit si azi fetele...ce-i drept cam tarziu...
Eu habar n-am cum functioneaza, dar mi se pare interesant...mirosul persista un timp in camera, sau doar atat timp cat arde lumanarea? Si nu e prea puternic, nu poate deveni deranjant ? Sau in asta consta de fapt cheia folosirii....?
Andreea si Vlad
Iubirea mea