Balante (dez)echilibrate (9)
Raspunsuri - Pagina 11
Cary spune:
Scoala este 174,in sectorul 6,la Piata Gorjului,exact langa CIRCA de Politie 21.
Alte scoli bune:
-la Gara de Nord,langa Piata Matache(scoala de olimpici)sector 1,
-la Liceul fostul Zoya Kosmodemianskaya(ac.Scoala Centrala)
-la Liceul Cervantes,sector 1
Poate stiu fetele din zona ta vreo scoala buna,caci e totusi important cat timp pierzi pe drum si mai ales daca este cineva dispus(bunicii)sa faca drumul pana acolo!?
Poti posta la sectiunea Scoli,gradinite,....un subiect sa vezi ce ti se sugereaza in zona Titan.
Salmida spune:
Ba e superb trandafirul täu ticka! Si culoarea!
Revin cand räsare luna si dupä ce voi vä strangeti ... mapele ... acum trebuie sä
Pupic
ticka spune:
Multzam Salmidutza! Dar sa stii ca initzial avea florile galben pai, si cu cat mai multe flori face se portocaleshte din ce in ce mai mult . Si nu ma pricep cum sa-l ingalbejesc la loc..si din nou .
Si acum cu fugitu' ... pai pe mine cui ma lasatzi ? Se ma conversesc singura ?
Aloooooooo?????
Cary spune:
Hai ca am aparut eu,dupa ce mi-am culcat puiul.
Tickutza prin shopping-ul tau te rog sa te uiti si sa-mi spui pe unde ai vazut cisme-strech sau din piele intoarsa,cu toc jos(nu talpa ortopedica!)si cu bot rotund???
Caut de 1 an si inca nu am gasit,mai e un pic,incep serviciul si nu prea mai am timp sa colind!!!!!nasol,nu???????
ticka spune:
Cary, am vazut la Unirea la et1 inainte de a intra in aripa Calarasi cizme cu toc mic din piele intoarsa si bot rotund (bej, maro, negre si bordo). Erau reduse la 2 mln parca, dar nu sunt sigura de pretz... Apoi am vazut ca au reduceri la Fiorangelo, dar m-am uitat doar la cizme cu toc (costau doar 2 mln reduse de la 4,9 mln). Cam atat, poate Vlada stie ca a tot shopinguit ultimul timp.
Carmen.cita spune:
quote:
Originally posted by Cary
BINE AI VENIT Carmen,in ce zi esti nascuta ca sa te trecem in catalog?
Poate in aceeasi zi cu mine,ca,cu mine nu e nimeeeeniiii!
Am uitat sa va spun ca azi ma duc sa-mi inscriu odorul la scoala!
Va multumesc pt. bun-venit!
Sunt nascuta pe 28 septembrie intr-o zi superba de toamna. Sunt o balanta indragostita de aromie si de societate. Sper sa ne cunoastem mai bine.
Carmen
gabirus spune:
Asist la discutia voastra in legatura cu scolile, dar eu pe Evi a mea cred ca abia in 2007 o dau la scoala (va avea 7 ani si 2 luni), nu are rost la 6 ani si 2 luni, nu? Este ea precoce si stie deja toate literele, incepem sa scriem si sa socotim adunari simple, dar totusi, parca e mai frumos la gradi, sa mai stea un an.
Ticka, intr-adevar deosebita culoare are trandafirul tau! Nu am mai vazut aceasta nuanta ..
gabirus
vlada spune:
Bine ai venit Carmen !!!
F. frumos trandafirul Ticka !
Cary - ramane sa ma uit si te anunt...
Phiii, ce mi-ati lipsit...sper sa nu mai am probleme cu netul...
Ne vedem dimineata la cafea,daaa?
Pupici,noapte buna !
Andreea si Vlad
Iubirea mea
Salmida spune:
Eu inchei ziua ... sau o incep . Oricum rämane in sarcina voasträ activitatea ... diurnä!
Ticka, märturisesc cä nu am cunostinte pt. promovare la materia "desene animate". Chiar m-am trezit zilele trecute cu nepotu-meu cä mä intreabä de yughi-yo sau cam asa ceva! :))
Te väitai cä te conversezi singurä ... dar pe mine acum crezi cä mä "aude" cineva? :)) Dar "Verba volant , scripta manent!"
Carmen.cita bine ai venit!
Cary, nu fi supärici cä pun dupä sobä o portie maaare pt. tine ca sä nu pape tot fetele!
restului trupei!