endometru, ovulatie, temperaturi (9)
Raspunsuri - Pagina 4
thea_m spune:
Buna fetele!
Rucsi nu stiu ce este cu prolactina mica, dar ma intereseaza si pe mine. Eu, dupa ce am avut-o mare, am reglat-o atat de bine cu Brocriptin (la care nu a reactionat) si apoi cu Dostinex, ca a scazut sub limita inferioara. Nu cred ca e vreo problema asta, dar nu stiu nimic sigur.
Teodora
rucsi spune:
Multumesc mult fetelor !
Tonniadupa cum iti spuneam , au un sistem tampit de programari.Ue am ratat 2 luni din cauza asta, iar acun am renuntat definitiv la Medsana si imi fac la Minicipal.Cred ca ar trebui sa faci si tu tot la un spital.Apropo de asta, daca vedeti ca de luni nu mai intru pe net,insemna ca am patit ceva la histero.Glumesc, sper, dar mi-e frica rau de tot.
Celelalte analize au iesit toate in limeite dar spre limita inferioara toate.
Acum mi se intampla un lucru ciudat care ma intriga si ma nelinisteste.Sunt in ziua 5 dela cm( mi-a trecut de ieri) si au inceput sa ma jeneze un pic sanii.Ati mai auzit asa ceva ?
pupici.Rucsi
thea_m spune:
Rucsi bafta maine. Si eu am avut astfel de simptome. Dupa 1 1/2 de CM slab cantitativ tot ma mai dureu sanii usor, erau tensionati si am sperat ca poate-poate. Am stricat vreo trei teste de sarcina si...nimic.Nici acum nu stiu care este cauza.In prezent sunt in ziua 18 de CM si astept ...sa nu mai vina.
Teodora
MRL spune:
quote:
Originally posted by Tonnia
Am descoperit un supersimptom timpuriu de sarcina pe forumul de pe fertility. Multe fete povesteau ca inainte de se testa au avut o zi, doua, sau trei de durere in gat, fara febra, fara simptome de raceala!
ce spuneti?
Antonia
Eu pot sa iti spun daca este valabil acest simptom dupa cateva zile.
Eu sunt in ziua 11 de la inseminare si astept sa treaca zilele sa vad daca s-a lasat cu ceva ochisori albastri sau caprui. Am avut durere de gat usoara fara febra in urma cu 2 zile timp de trei zile. Nu prea am dureri de burta iar sanii nu ma dor deloc. Uneori apare senzatia de mancarime la nivelul sanilor. Nu mai spun de alte simptome pentru ca s-ar putea sa fie in inchipuirea mea.
LilianaM
utocatalina spune:
Liliana scumpa mea te maninca palma
...draguta de tine....hai ca nu mai ai foarte mult
....si poate se lasa cu ochisori
.....exact cum vrei tu....sper ca simptomele sunt de la sarcina!
... 
Sa nu depunem armele si vom reusi! Cata
rucsi spune:
Hei !!!Ce se intampla aici ? Va faceti de cap ?Pe unde umblati ?Am fost plecata 3 ore si ma gandeam ca o sa am de citit vreo 2 ore si cand colo .......Hai ma fetelor , nu mai leneviti!
Thea_m, pe mine nu m-au mai durut sanii din ziua in care mi-a venit cm.Cum mi-a trecut au si inceput sa ma jeneze sanii.Asta mi se pare ciudat.Mie imi suna a dezechilibru hormonal.La tine e altceva, tare mi-e ca luna asta te pierdem si ne parasesti in favoarea altei sectiuni.Sa te ajute Dumnezeu sa fie asa.
MRL e de bine.Speram sa ne anunti peste cateva zile ca esti
.Apropo de inseminare.Se face in anumite conditii ? Se fac anumite pregatiri ? Trebuie indeplinite anumite conditii ?Imi da si mie cineva detalii ?
Tonnia, de ce ne-ai parasit ? Pe unde umblii ?
Rucsandra
thea_m spune:
Rucsi nici o sansa! Sunt acum in ziua 19 de CM si super-sanii de acum 10 zile au disparut. De fapt erau slabe sansele, m-am amagit singura pentru ca eram in luna "infertila" (cu trompa in pioneze).Cred ca si la mine a fost o dereglare hormonala. Saracii hormonii mei, cat i-am mai innebunit cu medicamente, ba sa creasca ,ba sa scada, nici nu ma mir! Astept sa nu mai vina, dar...Asa ca nu am sa va parasesc atat de curand. Marti incep din nou investigatiile, dupa o pauza de 4 luni.
Teodora
mirelas76 spune:
fetelor, sunt f dezamagita..
am fost azi la eco pt ovulatie, si in ziua 10 am urmatoarele valori: endometru 4,9 mm, pe ovarul drept 2 foliculi de 6,4 si pe cel stg un folicul de 11,8. M-a mai chemat marti in ziua 14. Pai am eu vreo sansa sa ovulez luna asta cu valorile astea??
si in plus, nu a stat dr decat 5 minute cred, nu mi-a explicat nimic de prolactina mea mare, a uitat sa-mi prescrie tratament si apoi,la insistentele mele, asistenta la sunat pe rezidentul dr si mi-a prescris el bromocriptina..si tocmai citisem pe aici pe site ca nu e bun deloc medicamentul asta, ca sunt altele mai bune, ca...iar la efecte adverse de pe prospect m-am speriat!! Adriana parca tu ai luat asa ceva??
of fetelor, sunt f dezamagita azi...si de mine, si de dr..
MRL spune:
rucsi, hai sa iti spun cum am ajuns eu sa fac inseminare. La inceputul lunii decembrie mi-am schimbat dr. ginecolog. M-am prezentat cu analizele din dotare (HSG al Giulesti- buna, spermograma la Medsana-buna, hormonale la Giulesti-bune, zoonoze la Cantacuzino-bune) facute in urma cu aproximativ 1 an jumatate. Cu toate astea dr mi-a dat sa repet spermograma si sa fac TPC. Rezultatul a fost TPC negativ iar spermograma - astenoteratospermie, adica % la mobilitate si forme tipice a for numai de 12%. Recomandarea a fost inseminarea. Pe 24 ianuarie am facut inseminare care nu a necesitat cine stie ce mari pregatire. Eu am facut eco vaginal in ziua 10, pregnyil in ziua 11 si inseminarea in ziua 12. Sotul a stat cuminte din ziua 8 de la ciclu pentru ca asa ne-a recomanda dr. In ziua inseminarii spermograma a fost foarte buna de data asta am avut 50% mobilitate si forme tipice. Dupa inseminare am stat pe masa inca 3 minute (cred) dupa care am plecat acasa si am stat cuminte. Eu am facut inseminarea in jurul orei 14,30 iar a doua zi pe la 10 dimineata am avut o sangerare care a tinut f.f. putin dar care a fost foarte vizibila iar spre seara alta. Stiu ca nu mi s-a recomandat sa fac bai fierbinti si nici dusuri f fierbinti. Acum imi ese asa dor de o baie fierbinte, m-as fi multumit macar si cu un dush fierbinte dar nu am voie, asa ca ma multumesc doar cu dushuri caldute si de scurta durata. Acum astept sa vad ce o sa se intample.
LilianaM