endometru, ovulatie, temperaturi (9)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns thea_m spune:

Mirelas este bun si Mastodynon, cred ca este un remediu homeopat (sper ca nu gresesc), dar nu stiu de tratament pentru ca eu am facut 3 luni cu Brocriptin, la mine nu a avut alt efect decat ameteli puternice si apoi am trecut pe Dostinex. Mai sunt si plante care regleaza prolactina, vezi poate gasesti pe la tratamentul Liviei ceva pentru tine.

Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirelas76 spune:

merci Thea...dar acum mi l-a dat pe asta, ce sa fac? Tu zici ca l-ai luat trei luni??? Asa de mult?? Si n-a avut nici un efect? Of..Si mai pot in timpul asta sa incerc sa raman gravida sau are efecte asupra eventualului embrion, in caz ca ..desi slabe sperante!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rucsi spune:

MRL,oare faptul ca ai avut acea sangerare nu este un semn bun ? Lamureste-ma si pe mine cu ceva : TPC se face chiar si daca am mai ramas gravida cu sotul meu ? Si inca ceva : CE-i aia zoonoze ?
Ca m-ai bagat in ceata definitiv!!! Eu aveam impresia ca am facut cam toate analizele si cand colo.....Poate ai timp sa-mi raspunzi .
Thea_m , nu se stie niciodata.Ultima care moare este speranta!!!!
Dar ce ai la trompa ? La mine se putea produce vreo dereglare hormonala daca nu am luat nici un medicament ?
Pupici pentru viitoare mamici!
Rucsi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MRL spune:

rucsi, iti scriu lista cu ce analize am facut eu si valorile

ANALIZE ZOONOZE
ELISA IgG in toxoplasmoza / pozitiv (0,645)
ELISA IgM in toxoplasmoza / negativa (0,120)
Aglutinare macroscopica cu antigenul Patoe inactivat (RAR) – negativ
Aglutinare ultramicroscopica cu antigenul Patoc viu (RAM) – negativ
Rubella IgG (cov-0,182 ser-0,502) – pozitiv
Citomegalovirus IgM (cov-0,213 ser-0,211) – negativ
Citomegalovirus IgG (cov-0,150 ser-0,354) – slab pozitiv
Determinare anticorpi anti Coxiella burnetii – R.F.C. – negativ
Determinare anticorpi anti Chlamydia trachomatis ELISA – IgM – negativ
Determinare anticorpi anti Chlamydia trachomatis ELISA – IgG – pozitiv la limita – mi se recomanda repetarea testului peste 2-3 saptamini
Brucella – negativ
Listeria 1a – titrul 1/160 – recomandare control peste 14 zile

Legat de TPC am inteles ca aceasta analiza se face si in cazuul in care ai mai ramas gravida cu sotul pentru ca la un moment dat (cica) apare o respingere a glerei cervicale la spermatozoizi. Cica glera devine mai acida la prezenta lor si ii respinge.
Sangerarea am inteles ca apare la unele persoane in timpul ovulatiei iar culoarea variaza de la rosu, roz sau maroniu inchis. Aceasta lamurire am primit-o de la dr. meu homeopat. Sper sa fie un semn bun acea sangerare.
LilianaM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karmenutza spune:

Buna seara, fetelor! Mai am si eu o mica intrebare. Mai devreme (dimineta) v-am spus ca ma dor sanii (asa cam ca la cm). Dar dupa o "examinare" mai atenta am constatat ca sunt si un pic tari. Credeti ca e prea devreme pt a-mi face iluizii? Sunt in ziua 24 de la cm.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Astazi am stat toata ziua si am studiat grafice de temperaturi, pe fertility, si m-am uitat ce mai spun fetele de acolo. Aceleasi probleme, aceleasi solutii, aceleasi sfaturi...

Despre mine, ce sa spun? M-a lovit un PMS, cam prematur ca intotdeauna, asa ca nu m-am simtit grozav. De-abia astept sa treaca luna asta, adica ciclul asta!

Mirelas, eu zic ca te prezinti bine pentru ziua 10, tu ai ciclu lung, ai un folicul de 11, si odata cu el creste si endometrul. Sa iei tratamentul de maine pt. prolactina!

Ariadna, mai spune si tu o vorba!

Felicity, te-ai trezit si te faci ca ploua. Nu prea mai ai chef de noi. Ia spune, cu somnul cum stai, ai pofte, greturi, vorbesti cu BB? Ma intereseaza de tine.

Rucsi, cand ai spus ca faci HSG? Ca sa stiu sa-ti tin pumnii!

MRL, cand trebuie sa faci testul?

Ale, Chi

Mergi la inceput

Karmenutza, cate zile de la ovulatie ai? Stii?Cand o sa fii la 13-14 de la ovulatie poti sa faci un test. Unele fete fac mai devreme, dar rezultatele nu sunt prea sigure.

Natasha?

Mergi la inceput

Tonnia merci...sunt f trista..chiar crezi ca stau bine? pana si dr mi-a zis ca ensometrul, cel putin, e cam mic chiar si pt ziua 10! Chiar crezi ca va mai creste??? Cu valorile astea, cam in ce zi crezi tu ca as putea ovula?? Te rog frumos..

iar cu prolactina asta chiar nu stiu ce sa fac. Ce am citit despre bromocrptina m-a cam ingrozit : fara rezultat, eventual micsoreaza prolactina doar cat tii tratamentul si apoi creste iar, reactii adverse urate..

Mergi la inceput

Vreau sa te intreb cum ti-a iesit estradiolul? El este responsabil de cresterea endometrului. Oricum, nu putem stii can o sa ovulezi. Trebuie sa te monitorizezi mult mai des, nu pe 14. Pe 14 deja ai ovulat, dupa parerea mea. Mai sunt 10 zile pana atunci. Ar insemna sa creasca minim si constant in fiecare zi. Nu prea cred. Ai grija. Peste 4 zile, eu zic sa incepi sa prestezi, ca sa fii sigura! Ma enerveaza dr. care pretind ca monitorizeaza 1 data/saptamana, si dupa aia spun: imi pare rau nu a mai crescut sau ai ovulat deja sau ...stiu eu ce. De-asta se face monitorizare din doua in doua zile. Hai, in cazul tau, te-as fi chemat urmatoarea data peste 4 zile si apoi din doua in doua.

Si eu am avut endometrul in luna asta idioata cam mic, se potrivea cu estradiloul din dotare!

Mergi la inceput

Tonnia,nu pe 14 m-a chemat ci in ziua a 14-a, adica marti, azi fiind in ziua 10...deci exact cum zici si tu la final.

Estradiolul nu l-am facut ca nu mi l-a dat...ma enerveaza dr ca ma intreaba de rezultatul la niste analize pe care nu mi le-a dat de facut! Nu poate sa mi le dea pe toate odata??

dar stii ce ma sperie pe mine? ca in decembrie in ziua 12 a ciclului am facut o eco la medsana ( apoi nu m-am mai dus ca m-a costat 1300000 ) si aveam endometrul de 10 si foliculul de 16 si pana si dr ala mi-a zis atunci ca e cam putin pt ziua 12...e adevarat ca atunci, surprinzator am avut ciclul la 28 de zile...asa ca ce sa mai zic acum de valorile astea? mi se par dezastruoase oricum! daca ar creste foliculul cu 1,5 pe zi ( din cate stiu e maximum cu care poate creste ) ar insemna ca as ovula in ziua 16-17 cel mai devreme...dar nu stiu daca va creste si endometrul...si eu stateam asa de linistita in legatura cu endometrul asta, vazandu-l ce bine se prezenta in dec

si nu stiu nici cum influenteaza prolactina chestia asta!

merci mult si scuze ca insist dar cred ca esti mai avansata in investigatii si mai documentata ca mine!

Mergi la inceput