endometru, ovulatie, temperaturi (9)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

A, scuze pt. greseala! Te-a chemat bine! Endometrul ala de la Medsana era beton, beton. Nicidecum cam mic.

Dupa atatea informatii cate ai inceput sa culegi, ar trebui macar sa stii ce le ceri dr. Macar atata avantaj sa avem si noi ca stim mai multe decat altele care nici nu stiu nici ce-i ovulatia. Cum sa nu faci intreg profilul hormonal, inainte de a te trata? Eu te cert pe tine dar nici eu nu am reusit pana acum sa-mi iau toate hormonalele in aceeasi luna! Tu nu esti la Tutunaru?

Parerea mea, dar nu te baza pe ea, este ca profilul hormonal difera de la o luna la alta. Am avut si eu prin vara 2 cicluri lungi cu sani care erau gata sa plesneasca(iti dai seama cate teste am stricat), nu mi-am recoltat analize si nu s-au mai repetat. Pe de alta parte, cum spunea Tia, care a demolat toata stiinta, ea avea prolactina de doua ori mai mare, Un FSH de sinucidere, dar avea ovulatie. Si acum este gravi.

Mergi la inceput

P.S. Foarte bun raspunsul lui shylili la subiectul tau. Cred ca are dreptate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rucsi spune:

Tonnia.luni o sa fac HSG, asta in caz ca nu ma razgandesc, caci mi-e tare frica.Mi-e frica sa nu fac soc anafilactic la substanta de contrast.Sper sa fie bine.
mirela76, dupa cum ii spuneam si lui Tonnia, acum 2 ani mi-am facut monitorizare la dr.Niculescu, deci nu la oricine,care mi-a spus in ziua 12 aveam un folicul de 13 mm si un folicul de 7 mm.Cand m-am dus in ziua 14 , acelasi dr.mi-a spus ca foliculul a disparut, ca nu aveam cum sa ovulez la valorile acelea si , iti redau textual, sa nu-mi para rau ca nu era un folicul de calitate.Ghici ce s-a intamplat luna respectiva ???? Eram gravida.Asa ca nu poti fi sigura ca nu ai ovulatie.Eu zic ca ai sanse.Bafta multa !!!
Tonnia, mie nu vrei sa-mi dai nu ?

Mergi la inceput

Rucsi, bineinteles:. Auzi, toate fetele se tem de durere, tu esti prima pe care o aud cu teama de soc anafilactic. Ai mai facut HSG parca, nu? Ar insemna ca nu esti alergica. Iti tin pumnii stransi de tot, sa nu te doara, sa nu faci soc, sa ai niste trompe de invidiat! Sa dai raportul cat poti de repede!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirelas76 spune:

ba da Tonnia ..la dr Tutunaru ma duc acum, de fapt am fost doar de 2 ori..dar e asa de ocupat, sta f putin cu tine de nici nu apuci sa vb, am scris mai mult azi la subiectul despre el la " nasterea pe glob"..iar la altul nu stiu si nu mai vreau sa ma duc ca m-am saturat!!

probabil ca voi vedea marti cum stau cu ovulatia!

merci mult.
tu ce mai faci? in ce stadiu mai esti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Felicity spune:

M-am trezit, am incercat sa intru dar nu incarca pagina, cum ma enervez repede, am renuntat.
De azi sunt in saptamana 6. Cu Dumnezeu inainte!!
Intreba cineva daca am ramas dupa HSG. Cu 4 zile inainte de ovulatie am facut HSG, am prestat in ziua dinaintea ovulatiei, in ziua ovulatiei si dupa. Si cred (desi eram sceptica) ca HSG a ajutat!! Desi nu erau infundate trompele.
rucsi bafta mare la HSG, ai sa vezi ca nu te doare, nu te speria, ca nu ai de ce!!
Tonnia esti o dragalasha ca intrebi de mine!! Multzam
ce face ariadna? dar Ale?

Mergi la inceput

Felicity, nu stiu ce fac, cred ca s-au inscris pe alt forum! Mamaaa, 6 sapatamani! E BB mare de-acum! Mai ai putin si-l vezi si la eco!

Rucsi, vreau si eu ovulatie luna viitoare! Cum sa fac freza, ca alte idei nu mai am?!

Ariadnaaaaaa!

Mergi la inceput

Cata, ti-am trimis un PM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chi spune:

Tonnia, esti o dulcica !
Care freza ? Aceea ...???
Rucsi daca stii ca esti alergica la vreo substanta, spune dinainte, poti sa aduci tu o alta substanta de contrast, pe care o suporti.
Cat despre durere, e aceeasi faza ca la stomatolog, cand bagat pe jumatate in gura ta si cu fiarele inauntru te intreaba : Va doare? si tu balmajesti ceva, ti-e frica sa dai din gura prea tare ori sa te smucesti, sa nu intre ceva in tine ...Tot asa radiologul imi zicea : Simtiti o presiune pe stanga ? ...pe stanga, pe dreapta, cu fierotaniile alea in mine, el credea ca mai stau sa analizez ?!
Oricum, stateam impaiata si asteptam sa ma doara, dar nu a fost asa; mai neplacuta a fost introducerea canulelor - cu tot cu comentariile de rigoare : Trageti-va mai jos...Stati relaxata ...Da' unde va e colul, doamna? ...eh, la naiba, fugise si el de frica!

Brocriptina este mult mai bine suportata daca este luata seara, inainte de culcare si daca se incepe fractionat, cu o doza cat mai mica, apoi se creste. De buna, e buna.
Prolactina poate iesi marita si din cauza stresului cotidian ori pur si simplu este funtionala, ca dovada Tia ; realitatea este ca "normalitatea" unor teste este probabilistica, se poate intampla ca un organism sa reactioneze cu totul altfel.

Cat despre TPC, eu sunt Stan Patitul, si pot spune dupa studii intense, ca e o tampenie. La o glera mai ostila si la niste Baietei mai timizi, rezultatul este prost. Chestia cu anticorpii, mie mi se pare discutabila. O sa fac inseminare dar nu pun baza pe ea, pt ca mi se pare logic ca, daca glera cervicala este ostila, nu vad de ce lucrurile s-ar schimba dincolo de cervix, imi inchipui ca si acolo sunt fluide care lubrefiaza locul, fluide cu aceeasi problema de pH. Stiu , teoria medicala este ca trecand de cervix, lucrurile se schimba in bine. Sincer, ma bazez mai mult pe o depurificare si scimbare de metabolism in organismul meu, spalaturi, ceaiuri si alte buruieni. Am citit intr-un tratat american (Felicity, daca gasesti amanunte, ti-as fi recunoscatoare ) ca un tratament cu prednison (antialergic) timp de 6 luni, ar imbunatati situatia.Din pacate, nu ama regasit teoria si in alta parte.
MRL, iti tin pumnii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariadna33 spune:

Fetelor, daca apuc eu sa trimit mesajul asta, maaaare lucru... la cate mi s-au intamplat in ultimele 24 ore... vreau sa scriu in condica de sugestii si reclamatii acolo la Doamne-Doamne - de ce imi da numai belele?! Sunt eu cea mai rea faptura de pe fata pamantului, spuneti si voi?! Ieri la servici nu a mers net-ul toata ziua, cand s-a terminat programul a inceput sa mearga, dar ce folos... era sa raman intepenita pe ghetus cu masina pe str.Roma, ajung cu chiu cu vai acasa dupa ce aflu ca evenimente 'nelalocul' lor se petrec in alte locuri. In fata blocului ma astepta cineva (oricum nu voiam sa vad pe nimeni, aveam telefoanele inchise). In sfarsit intru in casa cu musafirul nepoftit dupa mine, dau repede drumul la calculator trantind musafirului un pahar de suc... fetelor, mergea net-ul infiorator, o pagina in 15 minute. Imi venea sa ma impusc. Zic 'las' ca-si revine, hai sa-mi vad emisiunea', ghiciti: pe postul respectiv s-a intrerupt transmisia dupa 5 minute. Imi pleaca 'musafirul' si cand incerc din nou: netul - mort pt. patrie.
Si ca sa vedeti ca seria evenimentelor nu se termina aici... seara tarziu dau drumul la apa la bucatarie si aud un zgomut ciudat sub chiuveta, in masca, n-o sa va vina sa credeti, s-a desfacut un racord de la o teava care facea legatura cu masina de spalat si toata apa se scurgea pe jos si isi luase viteza spre sufragerie... nu va spun cum stateam eu la 12 noaptea cu mopul, lavete si galeata sa strang apa aia de pe jos de sub si din dulap. Imi vine si acum sa plang de ciuda...

Iar acum sunt la sotul meu la servici, ca nici acum nu merge netul acasa, si am devenit dependenta. Ce e mai dragut: nici aici nu merge bine, ma chinui de 1 ora...

Tonnia, sunt datoare cu un raspuns, referitor la analizele alea, nu pun prea mare baza pe ele pt. ca am auzit ca la Fundeni nu au aparatele calibrate bine si dau tot felul de erori, nu stiu ce sa zic... Intr-adevar, am avut noroc ca am ajuns la dr. Tutunaru, pt. ca eu il consider cel mai bun de pe la noi.

Mirela, draga mea, am citit cu intermitente mesajele tale pe toate forumurile posibile, da' stiu ca intrasei in panica rau de tot. Sper ca te-a linistit dupa raspunsul primit . Multa bafta marti!

Felicity, daca tu esti nervoasa, eu ... tb. sa apelez la medicatie corespunzatoare si sa fiu tinuta sub supraveghere permanenta... Asteptam vesti de la eco.

CHI, hai ca m-ai facut iar sa rad... colul care o luase la sanatoasa de frica... Ma bucur ca ai scapat fara durere de procedura.

Alé, cred ca nu ti-au placut florile mele albastre...

Fetelor, astept vesti bune de la voi, pe cand un nou test pozitiv?

Mergi la inceput