endometru, ovulatie, temperaturi (9)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Chi spune:

Chiar, iubitelor, daca apare un test pozitiv la orizont, scanati-l, va rog, macar asa sa mai vad si eu unul pozitiv !

Ariadna,nu-i nimic, gandeste-te ce fleacuri iti vor parea astea peste un timp.
Si daca te-am facut sa razi, ma bucur, acesta era si scopul. Daca n-am rade, macar de noi insene, ar fi mult mai trist.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirelas76 spune:

Ariadna, pai da..am avut o zi de tot rahatul ieri, sper ca atunci cand va avea cabinetul sa fie alta situatia, ca altfel..

Mai vino pe la noi..sau mai bine deschide vreun capitol pe la mamici de nov-dec

da chiar fetelor Chi are dreptate cu testul..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariadna33 spune:

Am ajuns acasa si merge netu'! Cine stie pt. cat timp...

Cum adica sa mai vin pe la voi?! Pai cine-i shefa aici? Cine a creat subiectul asta?

Chiar asa, TONNIA, vrei sa-ti schimbi look-ul?

Despre brocriptina v-as spune eu cateva lucruri, dar ma autocenzurez...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Sunt si eu....si mi-am zis sa va mai scriu si eu cite ceva sa nu credeti ca am fugit in Congo....nu pot sa stau mult ca mi se arde gratarul....dupa ce am prestat joi seara cum mi-a zis doctorita ....ieri am stat cuminte...de ieri dimineata ma dor sinii...si pina acum tot intr-o durere am tinut-o....am observat ca prima zi dupa ovulatie ma dor sinii...asa ca am dedus ca ovulatia a avut loc joi....oricum pe grafic nu mai pot sa ma bazez luna asta...arata aiurea si cred ca de pe fertilityfriend...imi va arata ca nici nu am ovulat luna asta...asa ca nu va pot impartasi decit ca sunt sigura ca am ovulat si pentru ca si astazi am sarcina de la doctorita sa prestez seara...asa voi face in curind...va pup...si o sa va scriu mai pe seara dragele mele...apropo...pentru cele care nu a-ti iesit din casa azi...va spun ca este frig asa ca sa va imbracati bine ca este soare cu dinti!

Sa nu depunem armele si vom reusi! Cata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirelas76 spune:

ha ha ha...pai ai vazut ce semn am pus dupa ce ti-am zis sa mai vii "pe la noi"...tocmai de aia ca ai probleme cu netu' si intri rar

tu esti sefa, sa traiti!

hai zi-mi de bromocriptina, ca ai vazut ca te si intrebasem, ...ca s-ar putea ca dr sa-mi prescrie asta si m-am cam ingrozit ce am citit despre el!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Felicity spune:

Tonnia nu ma duc pe alte forumuri, si nici la mamici nu bag un ochi ca destul sunt paranoica eu , dar sa le vezi pe celalalte.
Tare mi-esti simpatica Tonnia!!

ariadna, chiar credeam ca te-ai suparat pe noi si nu mai intri .

mie ieri mi-a fost putin rau, iar de la ora 10 seara adorm unde ma aflu. sper sa fie bine, marti aflu.
in rest m-am apucat de lucru, ca poate ma dau afara, la cat interes am pus in ultima vreme

nu stiu nimic de prolactina si alte analize, nici nu am cum sa-mi dau cu parerea.
Mie stiti ce mi-a zis doctorita cand i-am cerut profil hormonal??????? Cica, hai sa nu intram in asta, ca eu nu am incredere in laboratorul de aici!!!! Mi-a sarit mustarul (ca de obicei!!) si i-am zis: Cum adica nu ai incredere, inainte sa ma mut aici am citit ce ofera zona, si spitalul era descris ca "state of the art", si laboratul la fel, si i-am zis asta...si a ramas descumpanita (cred ca nu ii place ca mereu comentez), dar uite ca am avut testul pozitiv si n-a mai fost nevoie, dar altfel facem fie ca-i placea ei sa fac sau nu.
Fetele la doctor te duci cu mintea clara si cu o lista ca la piatza, ca vrei aia si aia, ca ei sunt foarte putin intresati in situatia noastra, si mai bine ca noi nu stie nimeni prin ce trecem!
Bafta multa si pupici la toate fetele frumoase
Weekend placut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rucsi spune:

In sfarsit am reusit si eu.Am crezut ca-mi merge mie rau netul dar vad ca mai sunt si altii.
Chi, subsantele care se folosesc la HSG sunt be baza de iod, substanta la care nu sunt alergica.Eu am mai facut acum 2 ani un HSG la care nu am patit absolut nimic numai ca nu sti cu care substanta mi-a facut.Acum fac la Municipal iar dr.meu mi-a spus sa-mi cumpar substanta , care este Omnipaque.Problema este ca nu stiu daca acum 2 ani am facut cu aceeasi substanta.
Tonnia, sigur luna asta vei avea ovulatie, indiferent de freza, dar daca simti nevoia de schimbare , te invit marti cu mine la coafor ca si eu tot de-asta ma duc. Sunt inainte de ovulatie si ma gandesc ca ovarele mele vor aprecia gestul.Tu iti faci monitorizare in fiecare luna ? Stii, in capul meu este o mare nebuloasa .Am gasit mai devreme o hartie cu monitorizarile de la Niculescu din lunile octombrie si noiembrie.Daca le vezi mori de ras.Daca esti curioasa sa-ti spun, da-mi un semn.
Mersi pt.flori. Cand e ziua ta de nastere ?Pana atunci , flori virtuale pentru Tonnia

Rucsi

Mergi la inceput

Am glumit, nu sunt buna de sefa.

Am luat si eu brocriptin (nu stiu daca am scris corect) acum vreo 3 ani, la indicatia unui medic fara sa-mi dea de facut nici o analiza. Mie mi-a fost foooooarte rau de la el (luam 1/zi), dar stiu ca-mi era greata, dar o greata continua de nu ma puteam concentra la nimic, la fel m-am simtit cu multi ani in urma cand am incercat sa iau anticonceptionale orale.

Mergi la inceput

Felicity, nu m-am suparat pe voi, cum sa ma supar cand sunteti asa de dragute! E bine daca te ia somnicul seara.

Rucsi,sunt eu curioasa in legatura cu monitorizarile tale. Te superi daca faci public? Asa fetele, mai rasfatati-va si voi, mergeti la coafor, la cosmetica (Tonnia, nu cumva e vorba de freza...?!), fiti frumoase!

Adriana

PS: Ar trebui sa va faceti griji pt. Alé, nu pt. mine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Felicity spune:

ariadna, tu esti sefa, acum nu mai ai ce face

Mergi la inceput