endometru, ovulatie, temperaturi (9)
Raspunsuri
Chi spune:
Mi-am facut un test de sarcina, uite-asa de-al draq
, dar am avut grija sa aleg unul ieftin, ca sa mai trag speranta ca " da' daca, totusi ..." .
Am neshte senzatii ciudate, interne, dar nu-mi fac iluzii; intr-o luna, aproape de data ciclului, eram intr-o cada inspumata si fierbinte,si parfumata, asa cum imi place, si am inceput sa am un fel de contractii in zona uterului, de-am iesit val-vartej "sa nu deranjez copilasul" de s-a crucit barbati-miu cand m-a vazut fugind prin casa, plina de apa .
Asa ca ...
Doamne, si la cate teste am stricat, daca puneam banii de o parte precis imi ajungea de un lucru frumos si folositor !
Tia e o draguta, are grija de noi. 
Tonnia spune:
Chi, dar tu chiar vrei sa atingi recorduri, in materie de teste! E superdevreme inca! Ai putintica rabdare! In rest, cred ca toate de pe aici suntem obsedate, nu gluma! Nu stiu ce-i de facut! Simptome ciudate ai?
Ia spune-mi tu mie, cum a iesit spermograma? Nu repeti TPC-ul?
Ale, 
ariadna33 spune:
Bine ai venit, Karmenutza! Sa stii ca simptomele vin foarte devreme daca stii sa le citesti, iar daca nu vin... vine depresia.
CHI, imi place umorul tau negru!
Draga mea, dar ce fantezie
ai avut tu acolo in cada inspumata si parfumata, la cine te-ai gandit
?
Tonnia nu mai stiu la ce pagina am scris ultima oara la clinica, ca m-a scos din sarite acela care n-a avut macar rabdare sa citeasca mesajul meu pana la sfarsit si mi-a dat un raspuns in doi peri, ca de, mai avea de raspuns la inca 20 de proaste ca mine (va rog sa ma scuzati).
Felicity spune:
Fetele frumoasele 
Tare simpatice ati devenit in lipsa mea. Am ras la ce a zis Chi si mi-am si imaginat-o fugind prin casa
, rad si acum. Cred ca barbatii nostri ne cred tare nebune, la cum ne manifestam.
Ariadna, odata am citit si eu ce ai postat la clinica virtuala si asa am inteles povetea ta (ca esti perfect sanatoasa), insa ce ti-a raspuns ala...era total pe dinafara, dovedea clar ca nu a citit ce ai scris!!!
Tonnia ce mai faci?
Eu ca de obicei, fara simptome...ma tot intreb, o fi simptome, simptomuri? sau simptoame? ca de fiecare data mi se pare corect alta versiune!! cineva mai destept sa ma lumineze si pe mine.
Tonnia spune:
Cica simptome.
La pag. 33 ai avut postarea de care iti spuneam.
V-am intrebat si eu de HSG!
ariadna33 spune:
Aceeasi dilema am eu cu 'confortabil' sau 'comfortabil'? Eeee, stie cineva cum e corect?
ariadna33 spune:
Tonnia, ultima varianta, cea actualizata se afla la pagina 40 daca vrei s-o citesti, acolo este povestea hormonilor mei.
ariadna33 spune:
quote:
Originally posted by Tonnia
Cica simptome.
La pag. 33 ai avut postarea de care iti spuneam.
V-am intrebat si eu de HSG!
Antonia
Depinde unde o faci, daca o faci la Medsana nu-ti tb. trimitere, daca o faci la spital (de ex. Giluesti), tb. trimitere de la medicul de familie si adev. de salariu.
In legatura cu temperatura, din acelasi motiv nu o mai iau, pt. ca ma trezesc cateodata la niste ore imposibile si nu mai pot sa adorm... asa ca am renuntat la metoda asta. Cu toate astea simt ca si Alé cand are loc evenimentul.
Tonnia spune:
Parca incercase rucsi la Medsana si n-au primit-o fara trimitere. Rucsi, asa e?
"Confort".Parca, ca acum chiar sunt derutata si eu! . Cu rezerve. Visam odata regulile astea! Maine imi aduc dictionarul aici.
Credeti ca se mai termina luna asta vreodata? Au anuntat astia ceva?