endometru, ovulatie, temperaturi (9)
Raspunsuri - Pagina 2
Tonnia spune:
Astery,, maine dimineata te prezinti cu II, da?
Ariadna, inteleg ca singura analiza aiurea a fost timpul ala de protrombina. Tratamentul il iei in continuare, nu? Analizele le-ai luat la Fundeni? Singura chestie care ma linistete e ca esti la dr. respectiv, care e tatic in problema asta. Sa nu fie aici problema!
asteryaro spune:
Tonnia, am inteles, sa traiti! Nu va fi chiar dimineata, caci testul nu l-am cumparat, asa ca... pypy la pahar si mai vad eu ce si cum! Va tin la curent, oricum! 
Astery
danangie spune:
Buna seara!
TONNIA eu ultimele doua luni am avut CM de 25 zile dar inainte varia intre 27 si 29. Cred ca am avut ovulatie pentru ca in ziua a 11-a aveam TB 36,4.Ziua 36,2.Ziua a 13-a n-am luat-o. Ziua a 14-a 36,2.Ziua a 15-a 36,5.Ziua a 16-a 36,3.Ziua a 17-a 36,2.Ziua a 18-a 36,7. Ziua a 19-a n-am luat-o. Ziua a 20-a 37,00.Ziua a 21-a (adica azi) 36,9. In ziua a 16-a si a 17-a am avut dureri la ovare. Deci?Ce zici?Azi am simtit o durere mica sub buric mai jos.Dar , am si simptomele de CM. Ieri ma durea jos tare unde ma doare de obicei cu o saptamana inainte sa vina rushii. Nu am sensibilitate la sani.![]()
"Dragostea este un lucru simplu si profund. Este un fapt de viata, nu o iluzie."
Felicity spune:
si eu cred ca a ovulat in ziua 17, dar trebuie urmarita temperatura in continuare. e prematur pt simptome (parca asa era corect? oricum nu voi tine minte
)
eu cred ca in romaneste e confortabil, dar pe engleza e comfortable.
nu mai stiu ce sa va scriu, am si treaba lasata de luni de zile (ma iau cu mainile de cap), me enervez zilnic, de exemplu azi am stat cu una in telefon doua ore, sa o rog sa-mi anuleze asigurarea la masina, ca mi-am facut alta asigurare in statul in care m-am mutat. si aia nu vroia deloc, spunand ca mai trebuie sa-i trimit nu stiu ce dovezi ca am alta asigurare (eu trimitindu-le deja, dar cica nu e suficient)
si pana la urma am inceput sa urlu la ea (la propriu), ca nu e treaba ei ce asiguare am, sa anuleze odata. dupa ce am urlat vreo 15 minute, s-a prins ca aveam dreptate si ii trimisesem tot ce avea nevoie (de urletele mele, a mai verificat odata)!!! dar uite asa am pierdut doua ore din viata. nu va mai zic ca imi sare mustarul din orice, mai ales daca stiu ca am dreptate (si eu am dreptate mereu
)
despre simptome.....eu nimic, doar sanii aia durerori, nu va asteptati fetelor sa aveti asa devreme. poate fi sarcina si sa nu simtiti nimic.
eu va tin pumnii stransi si va urez la toate bebei cat mai curand.
Tonnia spune:
Am descoperit un supersimptom timpuriu de sarcina pe forumul de pe fertility. Multe fete povesteau ca inainte de se testa au avut o zi, doua, sau trei de durere in gat, fara febra, fara simptome de raceala!
ce spuneti?
karmenutza spune:
Tonnia, eu ieri am avut febra, fara dureri de gat si fara alte chestii. Oare o fi si asta ceva? La sarcina trecuta, (cand l-am avut pe fie-miu), nu am avut nici un fel de simptom, absolut nimic, pana la lipsa cm. Si nici nu imi faceam ganduri, ca pe vremea aceea nu aveam regulat. Abia cand am mers la
am aflat.
Am devenit atat de nerabdatoare, incat azi noapte am visat ca am bb in burta. Si din cate am auzit, daca visezi ceva, se intampla exact pe dos. Adica nu am.