endometru, ovulatie, temperaturi (9)
Raspunsuri - Pagina 3
Tonnia spune:
Karmenutza, de unde stii ca ai avut febra, si nu e doar o crestere de temperatura? In a cata zi esti?
In ceea ce priveste simptomele, dupa cate m-am informat, cred ca e totusi un semn care nu lipseste la nici una care a ramas: sanii, nu neaparat durerosi, dar macar mai fermi, adica n-am auzit pe nici una sa fi avut sani moi, in sensul ca erau ca la ciclu, de exemplu. In rest, cred ca poti sa n-ai nici un simptom deosebit.
karmenutza spune:
Temperatura 37,6, masurata normal, la axila. Prima data cand am fost insarcinata sanii au devenit tari si durerosi in a doua luna de sarcina.
Acuma sunt durerosi, asa ca la ciclu. Dar nu umflati. Durerosi pe toate partile. Si pe exterior, spre axila, si in jos si sus. Doar mai constat ca acuma mai lipsesc cosurile din barbie care apar invariabil in fiecare luna inainte de cm.
Eeeee...sunt abia in ziua a 24-a de la ultimul cm. Si la mine e din ala lung de 31 de zile. Cred ca totusi trebuie sa am rabdarica, nu? ![]()
utocatalina spune:
Antonia...si restul fetelor dragute....am revenit
...ieri la ora 19:00 am prestat
...cum mi-a zis doctorita...ca la carte....si o ora am stat cu perna sub fund...sa poata
sa coboare pe tobogan....la vale...spre al meu ovul care-i astepta cu "mainile deschise"
....seara in pat am simtit niste zvigniri in partea stinga unde era foliculul...iar dimineata m-au durut sinii
...am obesrvat ca si luna trecuta tot la fel m-au durut ...a 2-a zi cind a avut loc ovulatia...pe temp. luna asta nu ma bazez din cauza celor 2 temp. de 36.6....care mi-au dat peste cap tot graficul
...si stiu deja ca o sa-mi arate ca am ovulat in ziua a 12-a cind eu nu am prestat, dar dupa dureri si mucus stiu sigur ca de fapt ieri a avut loc treaba
...acum nu mai imi ramine decit sa procedez si maine cum mi-a zis doctorita
dupa care sa astept...cred ca maine voi presta
degeaba...dat fiind faptul ca eu cred ca am ovualt deja...dar sunt fetita ascultatoare
si nu vreau sa-mi stea pe creier ca nu am facut-o si pe asta, nu? Chi...imi pare rau ca nu au aparut 2 liniute...data viitoare poate vor veni...fi optimista...
...o zi minunata si plina de semne bune pentru toate luptatoarele
.....
Sa nu depunem armele si vom reusi! Cata
rucsi spune:
Buna dimineata ! Am revenit cu forte proaspete printre voi.
Tonnia, daca vrei sa faci la un spital HSG , ori te duci la spitalul doctorului care te urmareste pe tine ori cauti un medic care face asa ceva.Daca ai nevoie , spune-mi.Daca vrei sa faci la o clinica particulara, gen Medsana, iti trebuie trimitere de la medic ginecolog , plus niste analize (Hemograma, VSH, Examen de secretie)Astia de la Medsana, cand e vorba de HSG , sunt foarte scarbosi.Daca vrei sa-ti totusi si te-ai decis , eu pot sa te ajut ori la Municipal ori la 2 CFR.Cu cea mai mare placere!
Felivity, cand faci eco?
Fetele destepte si sunteti toate destepte, sa-mi raspunda si mie la o intrebare :
Am inteles ca sunt probleme cand prolactina este mare.Dar cand este spre limita inferioarea a normalului sunt probleme ?Ce inseamna ?
Va pup si va doresc o zi buna !!!

Rucsi
Tonnia spune:
Rucsi, ma gandeam sa fac la medsana, ca poate sunt conditii mai bune. testez piata pt. luna martie. 
Cata, sa fie cu noroc!
Karmenutza, eu cred ca ai sanse dupa simptome! Nu stiu ce sa spun despre temperatura asta, daca e prea mare sau nu!
karmenutza spune:
Fetelor, stie cineva ceva despre Dr. Popa de la Spitalul Cantacuzino? Eu la el ma tratez de ani de zile,nu am mai fost demult la el. Dar in ultimul timp am auzit ca s-ar fi imbolnavit nasol si nu mai poate profesa. Stie cineva ceva?! Poate ati auzit si voi macar ceva...
Tonnia, sper sa ai dreptate cu sansele mele.
rucsi spune:
Tonnia stii care este problema la Medsana ? Trbuie sa faci programare cu 2 saptamani inainte, adica programarile se fac in fiecare luni dimineata la ora 7 ininte cu 2 saptamani si asta daca nu vrei la dr.Protopopescu la care se fac programarile cu o luna inainte.Asta presupune sa ai un ciclu foarte regulat pentru a coincide programarea ta cu a 7-a sau a 8- a zi de ciclu.E un pic mai complicat, dar te deescurci tu.Daca vrei in martie ar trebyi sa faci deja programare sau macar sa intrebi.
Felicitytu ai ramas gravidutza in aceeasi luna cu HSG -ul ?
Nu ma ajuta si pe mine nimeni cu prolactina ??????Pleasse !!!!
Rucsi
mirelas76 spune:
rucsi..eu am probleme cu prolactina, in sensrul ca e mare, peste limita superioara...Nu stiu sigur, dar cred ca e de bine daca e spre limita minima la tine, asa ar fi logic, nu? si oricum e in limite! Asa ca eu zic sa stai linistita!
Tonnia spune:
Rucsi, ai dreptate ca e cam complicat. Eu am ciclu neregulat, n-as putea sa ma programez inainte. Nu am auzit niciodata ca ar fi vreo problema cu prolactina mai mica. Celelalte cum au iesit?