endometru, ovulatie, temperaturi (9)
Raspunsuri - Pagina 14
Anca Wish spune:
fetele, ce faceti, voi? Tonnia, suntem singure pe aici????
anca...poate intr-o zi
http://community.webshots.com/user/ancawish
Tonnia spune:
Da, Ancuta! Cred ca fetele s-au suparat pe mine ca n-am inteles de ce ele cred ca sunt suparata!
Ce mai faci tu? Ai scapat de laparo! Bravo! Acum cand poti sa te apuci de treaba?
Chi spune:
Nici eu n-am inteles faza cu cele 4,da' vreau si eu !
Ceee ...credeati ca sunteti singure sa va faceti de cap ?! Ntttt ...!
Chiar, Ancuta, ca eu sunt cam defazata de ceva vreme, cum a fost cu laparo ? A gasit ceva ? Doare ? Merita ?
Si cum am idei putine, da' fixe,intreb : Tutunaru ce zice de Tp negativ ? Ce vrea sa faceti pe viitor ?
Te pup. Si pe figurina asta mica, de Tonnia.
Mi-a scapat cineva ?
Oricum, dau in avans cateva
ca sa nu uit pe cineva .
danangie spune:
la toate fetele!
FELICITY m-am mai documentat si eu mey,
.Eu iti multumesc pentru incurajari. Mi-ai mai dat un fir de speranta. Ma gandeam ca trebuie neaparat sa sangerez.Vei tu,fiind asa nervoasa pe temperaturile astea...nu mi-am mai masurat TB nici ieri nici azi. N-am de unde stii daca dupa ziua aia cand scazuse....crescuse din nou.Ieri seara m-a durut burta ca la CM.![]()
ARIADNA33 sa dea D-zeu sa te auda. 
TONNIA NU....din pacate nu stiu daca sunt
.Aveam eu asa niste simptome...si facusem 2-3 intrebari.
O zi buna la toate.
"Dragostea este un lucru simplu si profund. Este un fapt de viata, nu o iluzie."
Tonnia spune:
Chi, ia citeste raspunsul Ancai de la"probleme cuplu". S-ar intelege ca, in ciuda TPC-ului negativ, T. i-a recomandat monitorizare si cale naturala. Asa-i Anca? 
Danangie, deci esti in asteptari. Iti tin pumnii!
Tonnia spune:
Imi place motorul tau!
Mai Ariadna, mai lasa actele alea si baga si tu un cap pe aici!
Aleeeeeeee!
miki iris spune:
Buna! Sunt noua pe aici.Sunteti tare tare dragalase. Am si eu o problema: ziua 17- endometru 7,6 si un folicul de 17 partial eclatat(luna trecuta). Valorile astea au fost prea mici ca sa se intample ceva? Multumesc.
ariadna33 spune:
Bine ai venit, MIKI IRIS!
Eu pana azi nici nu stiam ce inseamna eclatat, asa ca poate ma lamuresti si pe mine ce inseamna partial eclatat? Adica s-a desprins pe jumatate?
ariadna33 spune:
Tonnia, ca m-ai intrebat, n-am nici un spor la acte. Degetele pe tastatura, dar gandul in alta parte... Adica eu muncesc, nu gandesc aici!
PS: ieri tb. spal rufe si ... am uitat. O fi pacat mare daca spal azi, duminica?