Cum sa ma supar?! Never!
Imaginea face parte din planul meu pe urmatoarea luna: nu fac monitorizari, nu mai imi iau analize, nu fac nimic decat atat, folosesc imagini false. Cica ramai asa!
Parol!
Rectific: numai vreo doua zile o sa folosesc astfel de imagini, pt. ca altfel imi pierd credibilitatea care si-asa e zdrentuita dupa ce v-am zis odata ca nu e bine sa va spalati 20 de zile inainte. 
Ariadna, chiar nu m-am suparat. Abia acum am inteles ce ai vrut sa spui! Nu m-am suparat. Pe cuvant! Pentru tine o imagine corecta:
Asa m-am trezit azi, pusa pe glume!
na ca m-ati convins acu'..
..o sa fac gemeni ( baieti ) si n-o sa-i las sa se insoare in veci!! sa nu le pape fetele averea!!
Hai ma, ca nu esti! Eu n-am inteles ce-ai vrut tu sa spui, tu, ce-am vrut eu sa spun! Important e sa fim dintre cele 4, vedem noi pe cine mai acceptam!![]()
Nu vazusesi mesajul ei? Asta era? Hai, gata, du-te sa lucrezi! Dar nu exagera! Spor la treaba!
da, am modificat mesajul dar numai putin..ca scrisesem in loc de "fete" un cuvant care incepe cu m..... ( o forma mai putin frumoasa pt "femei" )...si nu mi l-a luat, ci mi-a luat in locul lui "ia o pauza"...hahaha, a zis administratorul probabil ca e un cuvant urat

..ce sa fac, ca azi am cam innebunit..
dar imi revin io!!
P S Heiiii, care cele 4? Vreau si io in cele 4, nu conteaza pt ce sunt cele 4!!!
Mirelas, eu tot n-am inteles, dar nu insista! N-am inteles nici de ce credea Ariadna ca m-am suparat, nici ce-i cu administratorul! Cred ca trebuie sa ma culc. De la mine vi se trage si voua. Am vorbit numai in dodii!