endometru, ovulatie, temperaturi (9)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

fetele, ce faceti, voi? Tonnia, suntem singure pe aici????

anca...poate intr-o zi
http://community.webshots.com/user/ancawish

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Da, Ancuta! Cred ca fetele s-au suparat pe mine ca n-am inteles de ce ele cred ca sunt suparata! Ce mai faci tu? Ai scapat de laparo! Bravo! Acum cand poti sa te apuci de treaba?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chi spune:

Nici eu n-am inteles faza cu cele 4,da' vreau si eu !
Ceee ...credeati ca sunteti singure sa va faceti de cap ?! Ntttt ...!

Chiar, Ancuta, ca eu sunt cam defazata de ceva vreme, cum a fost cu laparo ? A gasit ceva ? Doare ? Merita ?
Si cum am idei putine, da' fixe,intreb : Tutunaru ce zice de Tp negativ ? Ce vrea sa faceti pe viitor ?
Te pup. Si pe figurina asta mica, de Tonnia.
Mi-a scapat cineva ?
Oricum, dau in avans cateva ca sa nu uit pe cineva .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

la toate fetele!

FELICITY m-am mai documentat si eu mey,.Eu iti multumesc pentru incurajari. Mi-ai mai dat un fir de speranta. Ma gandeam ca trebuie neaparat sa sangerez.Vei tu,fiind asa nervoasa pe temperaturile astea...nu mi-am mai masurat TB nici ieri nici azi. N-am de unde stii daca dupa ziua aia cand scazuse....crescuse din nou.Ieri seara m-a durut burta ca la CM.

ARIADNA33 sa dea D-zeu sa te auda.

TONNIA NU....din pacate nu stiu daca sunt .Aveam eu asa niste simptome...si facusem 2-3 intrebari.

O zi buna la toate.

"Dragostea este un lucru simplu si profund. Este un fapt de viata, nu o iluzie."

Mergi la inceput

Chi, ia citeste raspunsul Ancai de la"probleme cuplu". S-ar intelege ca, in ciuda TPC-ului negativ, T. i-a recomandat monitorizare si cale naturala. Asa-i Anca?

Danangie, deci esti in asteptari. Iti tin pumnii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chi spune:

Pai, am citit, iubito, dar nu am stiut daca e o figura de stil sau actualitatea.

Mergi la inceput

Imi place motorul tau!

Mai Ariadna, mai lasa actele alea si baga si tu un cap pe aici!

Aleeeeeeee!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki iris spune:

Buna! Sunt noua pe aici.Sunteti tare tare dragalase. Am si eu o problema: ziua 17- endometru 7,6 si un folicul de 17 partial eclatat(luna trecuta). Valorile astea au fost prea mici ca sa se intample ceva? Multumesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariadna33 spune:

Bine ai venit, MIKI IRIS!

Eu pana azi nici nu stiam ce inseamna eclatat, asa ca poate ma lamuresti si pe mine ce inseamna partial eclatat? Adica s-a desprins pe jumatate?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariadna33 spune:

Tonnia, ca m-ai intrebat, n-am nici un spor la acte. Degetele pe tastatura, dar gandul in alta parte... Adica eu muncesc, nu gandesc aici!

PS: ieri tb. spal rufe si ... am uitat. O fi pacat mare daca spal azi, duminica?

Mergi la inceput