endometru, ovulatie, temperaturi (9)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ariadna33 spune:

CHI, draga mea, m-ai 'amenintat' cu un PM, unde este, sau si tu ai uitat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sorina7 spune:

Ciao fetelor ! slobod sa scriu si io ceva pe aici ?...please...

in primul rand felicitari Felicity ! sarcina usoara si bebe sanatos si voios si simpatic ca mama lui ! si sa stii ca eu cu al meu baiat nu am avut greturi, nu m-am simtit rau, decat la niste mirosuri gen "toamna ruginie" cum era un spray la moda pe atunci ma ingalbeneam subit si imi trebuia un pic de aer sa imi revin. Deci ca nu ai atatea simptome nu trebuie decat sa te bucure.
Antonia, sa stii ca e super vitex agnus castus, sa iei cu incredere, pe langa scadere prolactina, crestere faza luteala, fiind un progesteron natural, e foarte bun si pentru fertilitate, ovulatie, etc. Am gasit un studiu la americani unde zicea cat de multe au ramas gravide dupa ce au luat din ala. A pus la "aspirante" Flori un articol interesant unde scrie si despre el.
si acum cu simptomele timpurii de sarcina, subscriu si eu: si eu am avut durerea in gat si frigul, manifestat sub forma de frisoane de puneam 2 paturi si tot nu ma incalzeam, deci se pare ca sunt ciudate dar reale.
eu va pup pe toate si va doresc din tot sufletul ce imi doresc si mie, adica sa fim odata gravidutze si sa mentinem sarcina (ca la mine si aia e problema ) ca meritam toate. Si va fi bine !
PS. Mai pot sa scriu si eu pe la voi ? please...pretty please...

Sorina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariadna33 spune:

Of course.

Deschid capitolul urmator.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki iris spune:

Ariadna, doctorul meu este foarte limitat in a da explicatii(dr. Niculescu Giulesti)mai ales la spital unde mi-am facut eu monitorizarea.miercuri merg la cabinet si-am sa-l intreb mai multe.Te tin la curent.Parerea mea:eclatat inseamna ca e partial spart si poate elibera ovululmai ales ca mi- a spus ca nu e nevoie de pregnyl.Deci se declansase ovulatia

Mergi la inceput