endometru, ovulatie, temperaturi (9)
Raspunsuri - Pagina 12
rucsi spune:
Mai fetelor, ce mult ati scris dupa ce m-am culcat eu! E clar , nu puteti sa ma suferiti dar tot nu scapati de mine.
Emi si mami, din fericire nu banii ar fi o problema pentru FIV dar ideea ca baga atata stimulare in mine , ma omoara !
Sunt cam speriata de bombe de felul meu,nu iau medicamente decat dupa ce citesc prospectul de vreo 10 ori si daca sunt sigura ca nu are multe efecte adverse , abia atunci ma incumet.Deci , in eventualitatea unui FIV mi-ar fi frica de reactile adverse.
Felicity, asta era ideea ,cu progesteronul.La mine este in limite dar spre cea inferioara , adica 7,133 (normal intre 4-25)
Intrebarea mea este ?Poate fi progesteronul de vina ca nu cresc foliculii mai mari sau faptul ca nu cresc ei mai mari determina un progesteron mai mic si implicit o faza luteala mai mica ?
Oricum, mersi mult pentru incurajari ! Esti o scumpa 
[floTonniaam ramas blocata cu ce ai scris ! Adica ,sa intelegem ca daca ramai gravida creste LH -ul ?Ce ai citit tu era un caz izolat sau era o regula ?
mirelas76 spune:
astery..mare dreptate ai!! si intr-adevar era mai bine cand nu stiam atatea!!!
rucsi...nu prea stiu ce sa-ti spun despre astea hormonale, ca eu nu le-am facut niciodata, decat prolactina..dar va urmaresc si invat de la voi!!
Tonnia spune:
V-am zapacit, nu?
Lucrurile stau in felul urmator: nu sunt sclipitoare, sunt confuza!
Intre FIV si caprioare nu exista vreo legatura dovedita! De-aia am ras si eu de intrebarile mele, de succesiunea lor, mai bine zis.
testul era negativ. Eu am prestat ceva ceva...Ziceam ca sunt batuta in cap ca speram cand stiam ca n-am avut ovulatie. Si ca as spera si daca n-as presta! Adica, e mai grav decat pare.
Da, fac teste de ovulatie, pt. ca LH in sarcina creste.
Danangie a ramas grea, ca n-am fost pe faza?
Rucsi, n-are treaba progesteronul cu foliculul! progesteronul mic afecteaza implantarea!
Si, deci, testul era negativ! Dar mai imi fac unul azi! Glumesc.
Si desigur, tinerale sa stea la coada, da?!
Chi spune:
Dragele de ele, cum incearca ele sa ridice pe cei cazuti in melancolii si pesimism !
Ai, ma, chiar credeti ca TP poate fi negativ doar ca sa stoarca bani de la "clienti" ? Intr-adevar, fac inseminarea cu dr care mi-a facut TP. Daca as banui ca ar fi adevarata supozitia, as impusca-o !!!!
La rece insa, sub acoperirea unor metode mai sigure, dr ar putea zice ca nu are rost sa asteptam si mai bine da un verdict frontal si dur, ca sa forteze mana disperatelor ca mine. Adevarul e ca dr mi-a spus dupa test ca miscareti ar fi, dar fara miscari de inaintare, dadeau din coada pe loc, in loc sa o ia la goana.Realitatea e ca dupa 15 luni de ceas si temperaturi, rezultatul e un mare 0 !
Tonnia spune:
Ma simt sabotata! Cum scriu, cum va luati cu altele! Sau cu altii!
M-am hotarat ca de azi sa folosesc imagini care n-au legatura cu textul!
ariadna33 spune:
Am niste acte de facut pana maine dimi, nu cred ca voi dormi deloc. Tonnia, ce posesiva esti!
poftim, daca vrei imagini care n-au nici o legatura cu textul!
Tonnia spune:
Vezi ca lipsa somnului cauzeaza la folicul!
Mirelas, deci asa, nu-ti dai tu foliculul dupa oricine! Tu fa zestre folicului tau si mai stam de vorba!