Supliform

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns teo1970 spune:

fetelor, am reusit si io, in sfirsit, sa transpir in "budigai" !
si asta pt. ca nu m-am mai dat cu supliform inainte !!! (eu una cam asa intelesesem, cred ca n-am citit cu atentie)
probabil ca-mi astupa porii si de-aia nu mai transpiram; adevarul e ca mi-am adus aminte de la impachetarile cu parafango ca ma dadea cosmeticiana cu crema anticelulitica DUPA ce-mi scotea maclavaisul ala de pe mine; asa ca o sa ma dau cu supliform dupa ce-mi scot Biomedu' de pe mine...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anelize spune:

quote:
Originally posted by danateo

Mai fetelor! Se pare ca am descoperit America!!!! Ma subtiez!!!! Zilele trecute am reusit sa intru intr-o pereche de pataloni in care nu mai intrasem dinainte de sarcina!
Si eu folosesc Supliformul in combinatie cu ceaiul antiadipos chinezesc, cu o dieta echilibrata si (deocamdata, pana imi vin pantalonasii Biomed Slip) cu saci de gunoi care fac o galagie teribila si imi scoala copilul cand merg pe langa el!!!
Acum spuneti-mi un lucru: pe cutia de la Supliform scrie sa faci cure de 10-12 zile! A incercat cineva sa prelungeasca cura a la long? Sincera sa fiu, acum, dupa ce am inceput sa dau inapoi, imi e greu sa ma opresc! Imi e teama ca stric tot! E absolut necesar sa fac pauza?
OOOOOOO!!! Sunt asa de fericita!!!! Asa de multumita!!!!

Dana si bb Matei
http://www.geocities.com/bebe_matei

Danatelo,eu am folosit Supliform 7 luni,de 3 ori pe sapt.Nu patesti nimik.Prietena mea din Norvegia foloseste in fiecare seara(aproape) de vreun an si ceva.Nu dauneaza cu nimic.Iti face pielea super catifelata si scapi de celulita.Da-i inainte.
Succes

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anelize spune:

Apropos,
mai fetelor,asta seara aflu si eu despre pantalonii-minune,dipa ce am fost azi si am dat 210 EUR la Silhouette pt slabit cu ajutorul aparatelo.??????????????
DE ce nu am aflat mai devreme???????????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns syd spune:

Am si eu niste pantaloni pana la genunchi,transpir cu ei cand fac sport intens.Or fi din acelasi material?Pe dinafara sunt material si inauntru ca un cauciuc.

Mi-am comandat alt set de infasurari aromaterapie ,cu creme si folie plastic.Dar trebuie tinut si un regim sa se vada rezultatele.mai am 5 tratamente din altul cu bandaje ude ca la cosmetica,dar nu m-am tinut de el ca-i mare deranjul si mi-e frig.

Apropo,pentru cremele care incalzesc(senzatia ca arde),dati cu una pe baza de eucalypt(senzatie de rece),cum e crema chinezeasca, pe vanatai,varice,vene mici sparte.Sa nu se agraveze.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_daneza spune:

Fetele dragutele!Luminati-va si pe mine.
Cum fac?
Am si pantalonii, am si supliform.
Am procedat asa, am facut masaj anticelulitic ,apoi m-a dat fata care imi face masaj,cu supliform pe anumite zone, mai ales pe burtica .Apoi am luat pantalonii si nimik, am vreo 2 ore si nu am transpirat deloc, nu simt nimik si nu sunt nesimtita credeti-ma.

Va rog ziceti voi cum procedati, care este ordinea?

Va pup.

Dana

'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addiana spune:

quote:
Originally posted by daniela_daneza

Fetele dragutele!Luminati-va si pe mine.
Cum fac?
Am si pantalonii, am si supliform.
Am procedat asa, am facut masaj anticelulitic ,apoi m-a dat fata care imi face masaj,cu supliform pe anumite zone, mai ales pe burtica .Apoi am luat pantalonii si nimik, am vreo 2 ore si nu am transpirat deloc, nu simt nimik si nu sunt nesimtita credeti-ma.
Va rog ziceti voi cum procedati, care este ordinea?
Va pup.
Dana
'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"

pot sa-ti spun cum fac eu: am niste pantaloni din material plastic(nu sunt de la biomed) pe care ii imbrac cand fac fitness, si transpir de numai pot- curg apele pe mine, dupa care dus, crema pentru celulita, masajul si alti pantaloni(dintr-un material ca si costumele de surf). inainte sa am pantalonii din material plastic, ma infasuram in folie alimentara si faceam sport. dupa ce ma dau cu crema si stau, nu transpir foarte mult. eu ma intreb: daca transpiri prea tare dupa ce te dai cu crema, se mai absoarbe crema??!!! (o prietena foloseste numai folie alimentara si la sport si dupa ce se da cu crema)

diana si denisa
http://community.webshots.com/user/dianadumitroaie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clodisor spune:

Buna , fetelor!
Vad ca nu prea stiti exact ce e cu Supliformul asta. Pai, sa va luminez eu. Cu supliform poti sa te dai si inainte de culcare (asa am facut eu)pe toate zonele care te intereseaza, dupa care te infasori in folie alimentara si te culci. In prima faza simti arsuri destul de puternice, ceea ce este foarte bine pt. ca atunci ard grasimile. Dimineata iti scoti folia si vei observa efectul. Mirosul este cam neplacut insa vine de la grasimile eliminate. Pe mine m-au invatat fetele de la Aerobic care slabisera intr-adevar cu asa ceva, bineinteles ca mai faceau si fitness si aerobic si sauna in timpul zilei. Am incercat si eu si am fost multumita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns V. Erica spune:

quote:
Vad ca nu prea stiti exact ce e cu Supliformul asta. Pai, sa va luminez eu. Cu supliform poti sa te dai si inainte de culcare (asa am facut eu)pe toate zonele care te intereseaza, dupa care te infasori in folie alimentara si te culci. In prima faza simti arsuri destul de puternice, ceea ce este foarte bine pt. ca atunci ard grasimile. Dimineata iti scoti folia si vei observa efectul. Mirosul este cam neplacut insa vine de la grasimile eliminate. Pe mine m-au invatat fetele de la Aerobic care slabisera intr-adevar cu asa ceva, bineinteles ca mai faceau si fitness si aerobic si sauna in timpul zilei. Am incercat si eu si am fost multumita.

clodisoara

Fara masaj, Clodisoara????

Dana, Eric (3.1 ani) si Ruxi (2 luni, 4.850 kg,56 cm)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adda spune:

quote:
Originally posted by addiana
...spuneti-mi si mie cum trebuie sa fac masajul pentru celulita, va rog!

diana si denisa
http://community.webshots.com/user/dianadumitroaie

"Masajul sau automasajul manual se poate executa fara greutate. Ca regula generala, trebuie sa se retina insa: intensitatea miscarilor va creste progresiv, iar sensul lor va fi in cel al circulatiei de intoarcere a sangelui catre inima (circulatia venoasa), mai simplu spus, de la periferie catre centru. Masajul manual se executa cu ambele maini, de obicei utilizandu-se alternativ; el cuprinde urmatoarele procedee:
- netezirea pielii prin alunecari usoare si ritmice ale mainilor (efleurajul);
- apasari, stoarceri, apucari sau ciupituri (framantatul sau petrisajul);
- frictiuni rapide, percutii executate cu muchia mainii sau prin palmuiri usoare (tapotamentul);
- presiuni sau apasari cu varful degetelor, cu palmele intinse sau cu pumnul strans, miscari oscilatorii ritmice (vibrajul);
- cernutul (se prinde de jos in sus masa de tesut musculo-adipos si se misca la fel ca sita in timpul cernutului).

Daca la origine masajul a fost o succesiune a acestor miscari, in functie numai de intuitia celui care il aplica, astazi aceste miscari se executa intr-o anumita ordine, dupa criterii bine fundamentate, pe specificul anatomic si fiziologic al regiunii masate.

Masajul feselor si soldurilor: dupa efleuraj, se insista cu petrisaje, frictiuni, bateri, procedee care ajuta la inlaturarea depozitelor celulitice si adipoase, dupa care se incheie tot cu efleuraj."

Mai multe despre masajul anticelulitic afli din continuarea articolului :
http://www.eva.ro/frumusete/articol116.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulinutza spune:

Mi-am achizitionat si eu doua tuburi de Supliform (am gasit si in Iasi magazin cu preturi de producator) si o rola de folie alimentara si am inceput "tratamentul"... Toate au fost bune si frumoase pana azi, adica am facut in vreo 5 zile pana acum masaj cu Supliform si impachetare in folie + vreo jumatate de ora de abdomene, ma ustura un pic si mi se parea ca se incalzeste, cand ma desfaceam eram toata transpirata... Azi am facuta aceeasi operatiune, insa dupa primele 5 minute m-a apucat o usturime , da' usturime nu gluma, s-au si inrosit zonele, am suportat inca vreo 20 de minute dupa care m-am desfasurat, am facut si dus si de abia - de abia a mai cedat, de abia dupa vreo doua ore am inceput sa uit...
Vi s-a intamplat vreo data asa? Aveti idee de ce? (adica ar putea sa fie de la ceva ce am mancat? mentionez ca mai deosebit fata de obicei e ca am mancat niste usturoi, la o bucata de pestic, si am baut un pahar de bere, la acelasi pestic)
Mi-e frica sa mai incerc si maine... ziceti-mi de incurajare...

Mergi la inceput