Supliform
Raspunsuri - Pagina 8
danateo spune:
Da ma, si noi vrem sa te sabotam ca tu sa ramai grasa si noi sa ti-o luam inainte!!!

Dana si bb Matei
http://www.geocities.com/bebe_matei
adriana_mihnea spune:
Mey, fetelor, cum e la voi cu pantalonii aia?
Ca eu imi dau cu Supliform, nu intotdeauna, si apoi tin "slip"-ul pe mine. Se lipesc al naibii si daca stau jos, ma chinui sa-i dezlipesc de pe piele...
Cert este ca nu simt ca se infierbanta ceva (poate doar creierul meu!
)...La voi cum este? Va inteapa? Sau ce simtiti?
Cand ati observat voi primele semne cum ca ar functiona?? La lumina slaba ziceam c-am scapat de celulita! Si cand colo?? Este prezenta, of course...
Adriana si
Mihnea Stefan (11.11.03)
Album 1, Album 2
Noutati
addiana spune:
de ieri ma chinui sa postez si eu aici, dar vad ca nu mi-a aparut nimic. poate o sa apara toate....
in fine! vroiam sa va intreb si eu ceva. am niste pantaloni, dar nu stiu cum se cheama materialul din care sunt facuti- cum sunt costumele pentru surf! si vroiam sa stiu daca ar fi bine sa-i imbrac dupa ce m-as da cu supliform. in ei transpir si daca nu ma dau cu nici o crema.
dar... chiar e bine sa transpiri dupa ce te dai cu crema, se mai absoarbe crema...?
diana si denisa
http://community.webshots.com/user/dianadumitroaie
ioanaradu spune:
mi-am comandat si eu vineri 5 tuburi de supliform ... si o pereche de pantalonasi :)
vreau sa va intreb ... cat tine un tub de "alifie magica" ... adica ... de cate ori te poti da din el?
teo1970 spune:
quote:
Originally posted by daniela_daneza
Am gasit azi PantaloniiBimed Slip, dar mi s-au parut f.f. mari si nu i-am cunparat.Nu sunt pe marimi?
Dana
'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"
ba da, chiar acum dupa ce v-am citit, m-am si dus la un plafar din apropiere si mi-am luat "budigaile" cu 360.000 si 2 tuburi de supliform cu 58.000/buc.
de bucurie ca am gasit pantalonii nu m-am uitat daca sunt sau nu pe marimi, da' cind am ajuns acasa am vazut ca aveau etiketa pe spate (ca orice lucru de imbracaminte) si scria pe ei ... XL; acu' oi fi io obezuca, da' nici kiar asha; ... asha ca m-am intors la magazin shi am cerut altzii (unicii pe care-i mai aveau, de altfel) si ashtia nu au nici o etiketa da' sunt in mod evident mai mici (cre' ca or fi un M)
mi-am mai luat shi elixiru' din fructe de soc, sa vedem ce brinza oi mai face shi cu asta
mult succes, fetitzelor!
Sabina spune:
Addiana,de unde ai pantalonii aia? Transpiri si fara sport in ei?
Eu cu slip biomed nu transpir decat daca merg pe jos( nu fac alta miscare ca mi-e frica sa nu se rupa)
Sabina si
Sofia Galagia
anamariame spune:
quote:Sabina, de cat timp ai pantalonii? Observi ceva efecte?As vrea si eu sa imi iau, insa nu stiu daca se merita...Eu cu supliform si folie nu transpir asa cum spun fetele ca ar trebui. Am achizitionat si cateva creme, si ma gandesc ca in combinatie cu pantalonii as avea sanse mai mari sa apara ceva efecte...Ana-Maria
Originally posted by Sabina
Addiana,de unde ai pantalonii aia? Transpiri si fara sport in ei? Eu cu slip biomed nu transpir decat daca merg pe jos( nu fac alta miscare ca mi-e frica sa nu se rupa)
Sabina siSofia Galagia
teo1970 spune:
quote:
Originally posted by lorehu2001
FETELOR!!!!!
eu folosesc supliformul si bioslipul de trei ani si sunt super.dupa prima nastere am dat 15 kg din 30.acum 5 dupa a doua nastere dar am combinat si cu un ceai antiadipos chinezesc cu ceai verde si lotus.e o cutie verde SANYE ANTIADIPOSE TEA.toate se gasesc in toate farmaciile.mentionez ca tot mai alaptez patrick are11 luni.
inconvenientul e ca nu se pot purta patalonii decat in casa ca transpiri f tare si se lipesc de corp.
bafta!!!!
x
Lore, nu-tzi pun la indoiala spusele, Doamne fereshte, da' io una n-am transpirat DELOC cu pantalonii aia pe mine; ba mai mult se lipisera de mine prin supliformu' ala si m-a luat un friiiiiggg ... de cre' c-am shi racit! ce draq se intimpla?! sau nu transpira toata lumea in ei? poate au efect shi fara sa transpiri? da' io am intzeles ca tocmai asta e shpilu' - efectul de sauna; oricum, supliformu' l-am simtzit (adika ma "ardea"
, da' de transpirat ... poate daca ma bagam sub plapuma ...acuma, in alta ordine de idei: cit de mari tre' sa fie, frate, pantalonii ashtia? sau cit de mici?
ai mei vin cam ca o salopeta: sunt cam pina la 1/2 gambei si i-am pus pina peste sini; o fi bine? ne zice cineva mai experimentat? (kittutza, loredanap: cum de i-atzi rupt, ca ai mei sunt destul de largutzi?! i-oi fi luat prea mari?!)
kittutza spune:
La mine s-a intamplat asa: desi sunt largi, cand transpir in ei (la mine are loc efectul de sauna) se lipesc de piele... Si am obiceiul de-i port prin casa si fac si diverse treburi in acest timp... Pur si simplu am facut o miscare mai ampla si... asta a fost... Lipiti de piele, au fost fortati si...
addiana spune:
quote:
Originally posted by Sabina
Addiana,de unde ai pantalonii aia? Transpiri si fara sport in ei?
Eu cu slip biomed nu transpir decat daca merg pe jos( nu fac alta miscare ca mi-e frica sa nu se rupa)
Sabina siSofia Galagia
mi i-a adus o prietena din grecia(acum vreo 2 ani-inainte sa nasc), si de cateva zile am inceput sa-i port. eu nu ma pricep deloc la de-ale gimnasticii, celulita, masaj etc. sa-mi fie rusine! dar am inceput sa ma documentez si eu, ca dupa ce am nascut "m-am uratit de tot"! de slabit- am slabit(48kg inainte de sarcina; 76kg la nastere; si acum 50-51kg), dar am celulita, vergeturi, sanii lasati pana la buric, iar pielea mea e sub orice critica... si lista ar continua

pantalonii incerc sa-i port mai tot timpul, cel mai tare transpir cand dau cu aspiratorul(trebuie sa fac dus neaparat- curg apele pe mine
). daca stau degeaba nu transpir, dar prin casa am mereu cate ceva de facut si de-aia transpir.spuneti-mi si mie cum trebuie sa fac masajul pentru celulita, va rog!

diana si denisa
http://community.webshots.com/user/dianadumitroaie