Supliform
Oare mai este vreun subiect numit tot asa? Sper sa nu repet ceea ce a fost scris inaintea mea.
Fetelor, am o burta de vreo 6 cm si cateva puncte razlete de celulita pe posterior pe care as vrea s-o dau jos fara prea mult efort
. Am auzit multe despre crema asta si as vrea sa va intreb si pe voi cum e cu ea?? E chiar asa de buna precum se spune? Cu cate tuburi ar trebui sa ma inarmez? Cat slabesti daca de tii cu sfintenie de cele scrise pe prospect?
Raspunsuri
kittutza spune:
Eu sunt abia la inceputul folosirii gelului Supliform, in combinatie cu acei pantalonasi pentru slabit, recomandati tot prin Naturaplant. Eu deocamdata sunt incantata. Te mai tin la curent cu rezultatele. 
zisaCami spune:
fetelor,
Va rog frumos sa-mi spuneti si mie de unde pot procura acest gel SUPLIFORM si pantalonasii pentru slabit?
Cami
grati.ela spune:
Buna! Chiar ieri mi-am cumparat Supliform de la Farmacia Hofigal de pe strada Coltei (in spatele spitalului Coltea). Costa 38mii lei si este foarte bun. Pupici! Gratiela.
kittutza spune:
Sper sa nu ma ciufuleasca cineva pentru linkul urmator. Nu este vorba de nici o reclama, dar aici am gasit si comandat eu atat Supliformul cat si pantalonasii. Ambele sunt foarte bune si eficiente. Le gasiti la http://www.naturaplant.ro
ticka spune:
La mine supliformul a facut minuni, dar in complex cu altele: supliform dimineatza si seara, masaj la cabinet de 3 ori pe saptamana, fara dulciuri, paine, prajeli, mers pe jos 1 ora in fiecare zi (mod de viatza dus timp de 6 luni)=> Am dat jos 6 kg, si m-am facut mai "putzina". Imi placea cum aratam super. Cum m-am lasat, intr-un an am pus la loc 5 kg, deci toata chinuiala a fost inzadar. Daca ai inceput trebuie sa te tzii. Altfel sunt bani dati pe apa sambetei...
Kylie spune:
M-am inarmat si eu cu 10 tuburi de Supliform pe care le-am luat cu 46 de mii, dar la Sensi Blu erau 58, deci totusi am facut o mica afacere.![]()
![]()
![]()
Am inceput si o dieta nenorocita dar ma gandesc doar la pizza cu muschi filllllle si mmmmmmmm un kebap gustos si cu carnita aia prajita in sosul ala bun. Vai de mine
E doar prima zi. Oh well.
Nu vreau sa fac miscare, mi-e o groooooaza de imi vine rauuu. Eu fac vreo 60 de abdomene pe zi si cred ca ma voi limita la asta. Momentan timp de sala nu am.
In legatura cu Supliform, azi am stat impachetata ca un pui la cuptor timp de 2 ceasuri si pot sa zic ca am simtit cum ma arde (nu insuportabil precum au zis unele fete) Am observat ca arderea se simte si mai bine dupa abdomene. Dilema mea este daca sa ma spal dupa acele 2 ceasuri sau nu? Pielea mea e cam lipicioasa (ce-i drept am si folosit azi jumate din tub in speranta sa se vada rezultatele mai REPEDE, vreau sa ma simt ca o libeluuuuuuula odata
)
Kittutza, sa ma tii la curent si pe mine daca scapi de si de 1 cm
cate tuburi ai folosit?
Deanny spune:
Kittutza, unde ai gasit pantalonasii speciali? Nu-i gasesc pe site-ul recomandat...pls help
Merci mult