Supliform

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kittutza spune:

Uite pantalonasii:

http://www.naturaplant.ro/produse/1734/Biomed_Slip

Kylie, cum te-ai infasurat? In ce? Te-ai dat inainte de "infasurare" cu Supliform? Sa fie intr-un ceas bun si... nu te mai gandi la pizza si alte porcarii... Sunt rele... scarboase, oribile la gust... Mai buna o supa de varza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deanny spune:

Multumesc mult Kittutza!

Mergi la inceput

Cu multa placere. Astept sa-mi spui rezultatele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tynadiana spune:

kittutza, vad ca le stii pe toate, caut si eu un trening/costum cum s-o numii care sa faa efectul de sauna pe dedesubt, ceva in genul pantalonasilor, intelegi numai ca eu caut si bluza..
Ma ajuta cineva?!?plz.

TYNA SI DIANA!

Mergi la inceput

Tynadiana, imi pare rau, dar partea de sus a outfit-ului nu am vazut-o pe nicaieri... Dar ce stiu e ca se da mai usor grasimioara de pe burtica si solduri cu gimnastica si cu regim.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tynadiana spune:

kittutza, eu sunt la dieta de vreo 3 saptamani, fac si gimnastica, am dar ceva jos, dar as fi vrut inca un ajutor, ma intelegi...eu caut un astfel de costum, cineva mi-a zis ca gasesc in CORA/METRO/CAREFOUR dar n-am ajuns inca pe acolo...dar mai caut informatii intelegi...
Merci oricum!

Pupici cu lipici!

TYNA SI DIANA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eleni spune:

Kittuza, eu mi-am comandat deja pantalonii ca prea esti entuziasta. Acum daca la mine nu vor avea cine stie ce rezultate, nu o sa te fugaresc.
Dar as vrea sa te intreb daca sunt masura universala pentru ca am o colega care ar vrea si ea, dar are multe kilograme, peste suta, si nu stie daca o sa incapa sau nu in pantalonii respectivi.
Multumesc mult.

Cu drag,

Mergi la inceput

Eleni, pantalonasii aia sunt tare largi... Chiar m-am distrat de dimensiunile lor Desi sunt cica marimea M. Mai mult ca sigur ca o vor incape pe amica de care spui.

Tynadiana... spor si succes... Eu n-am facut miscare, am mers vreo cateva zile pe jos, asta inainte sa dea zapezile, iar in rest... am tinut supa de varza 2 saptamani si am mancat dietetic in alte doua saptamani. Pana acum am scapat de 8 kilograme.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kylie spune:

kittutza, suna bine ca ai slabit atat! Cred ca era un chin cu supa de varzau.
M-am infasurat ieri in pungi de gunoi pentru ca nu am avut acasa folie pentru mancare si mi-era lene sa fug pana jos la alimentara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danateo spune:

Fetelor, care aveti pantalonasii, spuneti-mi si mie ceva: cam cat sunt de lungi si cam cat de inalti? Adica, acopera si pulpele si burtica? Eu am talonul de comanda pe masa de vre-o 2 saptamani si tot jinduiesc la ei. Chestia e ca tr sa ma duc sa duc talonul la posta si mi-e leeeeeene!!!!!!! De fapt adevarul e ca nu am in zona mea nici o posta si uit mereu sa-l dau mamei cand vine!
Daca as proceda asa, as iesi mult mai ieftin (248.000lei). Am vrut sa-l comand de pe net, de la link-ul dat de voi dar ieseam la aproape 400.000...
Ah, apropos, eu folosesc gel anticeluluitic Dr. Soleil, dar in paralel cu o dieta destul de stricta!

Dana si bb Matei
http://www.geocities.com/bebe_matei

Mergi la inceput