Supliform
Raspunsuri - Pagina 2
kittutza spune:
Uite pantalonasii:
http://www.naturaplant.ro/produse/1734/Biomed_Slip
Kylie, cum te-ai infasurat? In ce? Te-ai dat inainte de "infasurare" cu Supliform? Sa fie intr-un ceas bun si... nu te mai gandi la pizza si alte porcarii... Sunt rele... scarboase, oribile la gust... Mai buna o supa de varza! ![]()
tynadiana spune:
kittutza, vad ca le stii pe toate, caut si eu un trening/costum cum s-o numii care sa faa efectul de sauna pe dedesubt, ceva in genul pantalonasilor, intelegi numai ca eu caut si bluza..![]()
![]()
Ma ajuta cineva?!?

plz.
TYNA SI DIANA!
kittutza spune:
Tynadiana, imi pare rau, dar partea de sus a outfit-ului nu am vazut-o pe nicaieri... Dar ce stiu e ca se da mai usor grasimioara de pe burtica si solduri cu gimnastica si cu regim.
tynadiana spune:
kittutza, eu sunt la dieta de vreo 3 saptamani, fac si gimnastica, am dar ceva jos, dar as fi vrut inca un ajutor, ma intelegi...eu caut un astfel de costum, cineva mi-a zis ca gasesc in CORA/METRO/CAREFOUR dar n-am ajuns inca pe acolo...dar mai caut informatii intelegi...
Merci oricum!

Pupici cu lipici!
TYNA SI DIANA!
Eleni spune:
Kittuza, eu mi-am comandat deja pantalonii ca prea esti entuziasta. Acum daca la mine nu vor avea cine stie ce rezultate, nu o sa te fugaresc.
Dar as vrea sa te intreb daca sunt masura universala pentru ca am o colega care ar vrea si ea, dar are multe kilograme, peste suta, si nu stie daca o sa incapa sau nu in pantalonii respectivi.
Multumesc mult.
Cu drag,
kittutza spune:
Eleni, pantalonasii aia sunt tare largi... Chiar m-am distrat de dimensiunile lor
Desi sunt cica marimea M. Mai mult ca sigur ca o vor incape pe amica de care spui.
Tynadiana... spor si succes... Eu n-am facut miscare, am mers vreo cateva zile pe jos, asta inainte sa dea zapezile, iar in rest... am tinut supa de varza 2 saptamani si am mancat dietetic in alte doua saptamani. Pana acum am scapat de 8 kilograme.
Kylie spune:
kittutza, suna bine ca ai slabit atat! Cred ca era un chin cu supa de varzau.
M-am infasurat ieri in pungi de gunoi
pentru ca nu am avut acasa folie pentru mancare si mi-era lene sa fug pana jos la alimentara.
danateo spune:
Fetelor, care aveti pantalonasii, spuneti-mi si mie ceva: cam cat sunt de lungi si cam cat de inalti? Adica, acopera si pulpele si burtica? Eu am talonul de comanda pe masa de vre-o 2 saptamani si tot jinduiesc la ei. Chestia e ca tr sa ma duc sa duc talonul la posta si mi-e leeeeeene!!!!!!! De fapt adevarul e ca nu am in zona mea nici o posta si uit mereu sa-l dau mamei cand vine!
Daca as proceda asa, as iesi mult mai ieftin (248.000lei). Am vrut sa-l comand de pe net, de la link-ul dat de voi dar ieseam la aproape 400.000...

Ah, apropos, eu folosesc gel anticeluluitic Dr. Soleil, dar in paralel cu o dieta destul de stricta!
Dana si bb Matei
http://www.geocities.com/bebe_matei