Supliform
Raspunsuri - Pagina 3
loneanbianca spune:
Din ce material sunt acesti pantalonasi...si sa ne spuna fetele care ai folosesc sincer...daca merita. Eu am folosit Suplidform dupa masaj si ma infasuram in folie si stateam asa citeva ore...a afos eficient!!!
Bianca 
Poze
kittutza spune:
Deci... s-o luam pe rand... Pentru ca tot am trambitat ca sunt multumita de pantalonasi... sa mai dau niste raspunsuri... ![]()
Pantalonasii sunt din material plastic... galbeni. ![]()
Sunt lungi cam pana la jumatatea gambei, deci vin sub genunchi, asta in conditiile in care eu sunt inalta, am 1,74. De lungi sunt lungi... cred ca mi-ar acoperi si jumatate din bust... dar eu ii intorc, astfel incat se "lucreaza" si abdomenul, plus spatele.
Si da, sunt eficienti. 
Kylie spune:
kittutza, cum mai stai cu burtica? Eu NU mai tin cura pentru ca de cateva zile mananc ca o Fulga
. Dilema mea este: ma spal dupa ce stau 2 ceasuri infasurata cu supliform? Pielea e cam lipicioasa
kittutza spune:
Pana acu... am minus 8 kile... sper s-o tin tot asa... Tineti-mi pumnii, va rog!!!
Eu ma ung cu gel anticelulitic de la Avon, pun pantalonasii, dupa 3 ore ma spal cu un gel de dus abraziv si ma ung cu Supliform. Si asa raman... La inceput e cam sticky... dar dupa aia e absorbit de piele.
loredanap spune:
mi-am dat si eu comanda pe internet de pantalonasi si creme.as vrea sa va intreb voi cat timp ii tineti pe voi?as putea sa0i imbrac cand merg la servici
?sau e prea mult?problema e ca eu am un program destul de lung(12h).
LORI si SEBI(21 IAN 2002)
daniela_daneza spune:
Kittutza, please ,zi-mi si mie cum ai slabit?Inafara de pantalonasi, supliform si gel anticelulitic?
Ce regim tii?Eu nu tin un regim special inca ,incerc sa nu mai maninc dupa 18.00 seara, merg la sala dar de 2 , max.3 ori saptamana si fac masaj 1 h anticelulitic.
Multumesc!
Dana
'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"
danateo spune:
Kittuza, tu vorbesti desptre pantalonasii Biomed Slip? Ca eu auzisem ca sunt dintr-un material care contine neopren... Asa din plastic cred ca as putea sa mi-i fabric si singurica.... Oricum, vreau!
Dana si bb Matei
http://www.geocities.com/bebe_matei
kittutza spune:
quote:
Originally posted by kittutza
Tynadiana... spor si succes... Eu n-am facut miscare, am mers vreo cateva zile pe jos, asta inainte sa dea zapezile, iar in rest... am tinut supa de varza 2 saptamani si am mancat dietetic in alte doua saptamani. Pana acum am scapat de 8 kilograme.
Daniela, asa am slabit... ca mai sus
Danateo, nu stiu ce contin pantalonasii aia (sunt intr-adevar Biomed Slip), insa mie mi-au folosit...