Supliform
Raspunsuri - Pagina 4
daniela_daneza spune:
Ma inscriu si eu ,mai ales ca mi-a zis in seara asta fata care imi face masaj ca m-ar ajuta.
De unde iau pantalonasii si Supliform?
Am vazut ceva in discutiile voastre de un talon de comanda ,ca ar costa mai ieftin?
Astept repede raspuns, ca trebuie sa slabesc musai cateva kg in 2 saptamani, iar cu sala am lasat-o mai usor ca la efort mai puternic ma cam doare splina.
Va pup si la cat mai putine kg(sa ajungeti) si la mai multe -sa scapati de ele.
Dana
'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"
danateo spune:
Fetelor, sunt deja in a cincea zi de Supliform iar pentru impachetat am recurs la clasicii saci de gunoi deocamdata. Inca nu imi dau seama de rezultate dar sunt perseverenta si dupa halul in care ma arde dupa ce imi dau trag nadejde ca si lucreaza asupra suncilor mele!![]()
![]()
Mai bine zis, arde daca ma impachetez, daca nu, simt doar o cadura ceva mai puternica si gata! Trece in juma' de ora...
Revin cu noutati in cateva zile!
A! Talonul de comana l-am gasit intr-o revista dar inca nu m-am invrednicit sa-l duc la posta...
Pupici!
Dana si bb Matei
http://www.geocities.com/bebe_matei
bertha spune:
Kittuza, scuza-mi indiscretia, dar cati ani si cate kg.ai? Eu am 26 si trei kg in plus. M-am ingrasat 23kg in impul sarcinii si acum au ramas ceva sunculite pe burta. Stii, un fund mai mare poate fi sexi, dar burta... Mi-e groaza de gimnastica, mai bine regim. Succes!

daniela_daneza spune:
DANA, in ce revista ai gasit talonul de comanda, ca vreau si eu?please!
Dana
danateo spune:
De fapt nu era o revista... era un fel de ziar care se distribuie gratuit. L-am primit la supermarket, la casa si nu mai stiu cum se numeste... Nu l-am pastrat! Am pastrat doar cuponul dupa ce l-am completat!
Dana si bb Matei
daniela_daneza spune:
O sa incerc zilele astea la magazinul de la Unirii, in incinta Hanului Manuc....
Dana
danateo spune:
Imi aduc aminte ca mai de mult era un stand si in Unirea la parter! O mai fi acolo??? Era undeva spre corpul nou...
Eu oricum i-am dat in seara asta mamei cuponul sa-l puna la posta! Sper sa si primesc ceva!![]()
Dana si bb Matei
Karina spune:
Cititi despre Supliform si mai jos:
Produse Hofigal
Exista farmacii in Bucuresti care vind produsele Hofigal la pret de producator:
FARMACIA “CLEOFARM”
Adresa: SOSEAUA COLENTINA, nr. 76, Bucuresti
Telefon: +40 021 241 15 41
Fax: +40 021 241 15 41
FARMACIA “HANNY-HOFIGAL”
Adresa: CALEA CRANGASI, nr. 25, Bucuresti
Telefon: +40 021 313 8072
FARMACIA “FARMACON”
Adresa: STR. COLTEI, nr. 7, Bucuresti
Telefon: +40 021 314 1545
Karina
+ Bogdanel 
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41659" target="_blank">Ajutati-l pe Mihaita !
Sabina spune:
Spuneti-mi si mie....pantalonii ii puneti pe piele direct? Si transpirati de la ei? ca eu ii am pe mine de o ora si sunt data cu supliform si nu transpir, doar ca ma arde nitel!
I-am luat de la Helpnet iancului cu 325000.
Si cat ii tineti?
Sunt imensi!!!! 
Sabina si
Sofia Galagia
www.desprecopii.com/forum/photo_album_cat.asp?sqldtl=834" target="_blank">Poze cu noi
Cele mai frumoase fete
lorehu2001 spune:
FETELOR!!!!!
eu folosesc supliformul si bioslipul de trei ani si sunt super.dupa prima nastere am dat 15 kg din 30.acum 5 dupa a doua nastere dar am combinat si cu un ceai antiadipos chinezesc cu ceai verde si lotus.e o cutie verde SANYE ANTIADIPOSE TEA.toate se gasesc in toate farmaciile.mentionez ca tot mai alaptez patrick are11 luni.
inconvenientul e ca nu se pot purta patalonii decat in casa ca transpiri f tare si se lipesc de corp.
bafta!!!!