Supliform
Raspunsuri - Pagina 5
danateo spune:
Mai fetelor! Se pare ca am descoperit America!!!! Ma subtiez!!!! Zilele trecute am reusit sa intru intr-o pereche de pataloni in care nu mai intrasem dinainte de sarcina!
Si eu folosesc Supliformul in combinatie cu ceaiul antiadipos chinezesc, cu o dieta echilibrata si (deocamdata, pana imi vin pantalonasii Biomed Slip) cu saci de gunoi care fac o galagie teribila si imi scoala copilul cand merg pe langa el!!!![]()
![]()
Acum spuneti-mi un lucru: pe cutia de la Supliform scrie sa faci cure de 10-12 zile! A incercat cineva sa prelungeasca cura a la long? Sincera sa fiu, acum, dupa ce am inceput sa dau inapoi, imi e greu sa ma opresc! Imi e teama ca stric tot! E absolut necesar sa fac pauza?
OOOOOOO!!! Sunt asa de fericita!!!! Asa de multumita!!!!

Dana si bb Matei
http://www.geocities.com/bebe_matei
Sabina spune:
pliiiiiz
eu de ce nu transpir?
cum de face? Eu m-am dat cu supliform si am pus pantalonii.Da nu am transpirat 
Se pun pe piele? Pantalonii adica.
Heeeeeeelp!!!
Sabina si
Sofia Galagia
www.desprecopii.com/forum/photo_album_cat.asp?sqldtl=834" target="_blank">Poze cu noi
Cele mai frumoase fete
ramonai spune:
quote:
Originally posted by Sabina
pliiiiiz
eu de ce nu transpir?
cum de face? Eu m-am dat cu supliform si am pus pantalonii.Da nu am transpirat
Se pun pe piele? Pantalonii adica.
Heeeeeeelp!!!Sabina si
Sofia Galagia
www.desprecopii.com/forum/photo_album_cat.asp?sqldtl=834" target="_blank">Poze cu noi
Cele mai frumoase fete
Sabina, sa stii ca nici eu nu transpir aproape deloc, dar ma arde tare, deci cred ca e bine si asa. Ma masez cu supliform doar o data pe seara, dupa care ma infasor cu folie alimentara (eu ma dau doar pe burta) si ma duc la culcare. Ma apuca asa o fierbinteala de nici nu pot sa dorm invelita.
Nu stiu inca daca rezultatele vor fi la fel de bune ca atunci cand si transpiri pentru ca sunt de-abia la a 3-a zi de tratament.
ramonai spune:
quote:
Originally posted by danateo
Mai fetelor! Se pare ca am descoperit America!!!! Ma subtiez!!!! Zilele trecute am reusit sa intru intr-o pereche de pataloni in care nu mai intrasem dinainte de sarcina!
Si eu folosesc Supliformul in combinatie cu ceaiul antiadipos chinezesc, cu o dieta echilibrata si (deocamdata, pana imi vin pantalonasii Biomed Slip) cu saci de gunoi care fac o galagie teribila si imi scoala copilul cand merg pe langa el!!!![]()
Acum spuneti-mi un lucru: pe cutia de la Supliform scrie sa faci cure de 10-12 zile! A incercat cineva sa prelungeasca cura a la long? Sincera sa fiu, acum, dupa ce am inceput sa dau inapoi, imi e greu sa ma opresc! Imi e teama ca stric tot! E absolut necesar sa fac pauza?
Dana si bb Matei
Felicitari pentru subtiere, Donateo! Eu incerc lucrul asta din septembrie, dar nu am reusit deloc (si am un costum asa frumos la care ma uit in fiecare zi ce bine arata pe... umeras
!!!).Am auzit pe cineva spunand ca foloseste Supliform din octombrie, zi de zi, de 1-2 ori pe zi. Deci, se pare ca poate fi folosit pe perioade cu mult mai lungi de 10-12 zile.
ramonai spune:
quote:
Originally posted by ramonaiquote:
Originally posted by danateo
Dana si bb Matei
Felicitari pentru subtiere, Donateo! Eu incerc lucrul asta din septembrie, dar nu am reusit deloc (si am un costum asa frumos la care ma uit in fiecare zi ce bine arata pe... umeras!!!).
Am auzit pe cineva spunand ca foloseste Supliform din octombrie, zi de zi, de 1-2 ori pe zi. Deci, se pare ca poate fi folosit pe perioade cu mult mai lungi de 10-12 zile.
Imi cer scuze, in loc de Danateo, am scis Donateo.
danateo spune:
Nici o problema, Ramonai, mai fac si eu de-astea!
Merci de informatie!
Sa stii ca in cazut costumului tau, cel mult are sanse sa slabeasca umerasul!![]()
![]()
![]()
Sabina, eu sacii aia de gunoi mi-i pun direct pe piele si transpir ceva! Incearca si tu asa!
Dana si bb Matei
danateo spune:
quote:
Originally posted by lorehu2001
FETELOR!!!!!
eu folosesc supliformul si bioslipul de trei ani si sunt super.dupa prima nastere am dat 15 kg din 30.acum 5 dupa a doua nastere dar am combinat si cu un ceai antiadipos chinezesc cu ceai verde si lotus.e o cutie verde SANYE ANTIADIPOSE TEA.toate se gasesc in toate farmaciile.mentionez ca tot mai alaptez patrick are11 luni.
inconvenientul e ca nu se pot purta patalonii decat in casa ca transpiri f tare si se lipesc de corp.
bafta!!!!
x
Iubita, tu cat ceai bei pe zi? Si cum il faci, din cate pliculete, si cand anume (in ce moment al zilei) il bei?
Dana si bb Matei
daniela_daneza spune:
Am gasit azi PantaloniiBimed Slip, dar mi s-au parut f.f. mari si nu i-am cunparat.Nu sunt pe marimi?
Dana
'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"
loredanap spune:
am primit si eu pantalonii si deja am inceput sa-i folosesc (de ieri)impreuna cu supliform unguent si dieta soth bitch.
daaa,si mie mi s-au parut tare mari cand i-am scos din cutie dar cand i-am pus peste crema sau lipit de piele iar dupa ce am transpirat (f tare)mi-am dat seama ca nu conteaza cat de largi sunt pentru ca efect au.cat timp am stat imbracata cu pantalonii (3ore)am facut 30 min pe bicicleta ,oare e putin?
Larra spune:
quote:
Originally posted by daniela_daneza
Am gasit azi PantaloniiBimed Slip, dar mi s-au parut f.f. mari si nu i-am cunparat.Nu sunt pe marimi?
Dana
'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"
Unde i-ai gasit? CA as vrea sa imi cumpar si eu , n-am rabdare sa fac comanda, sa astept ...
Pupici si spor la subtiat