Supliform
Raspunsuri - Pagina 6
danateo spune:
Da mai fetelor, unde i-ati gasit ca m-am saturat sa astept sa-mi vina prin posta!!!
Dana si bb Matei
http://www.geocities.com/bebe_matei
Sabina spune:
Eu i-am luat de la Helpnet.245000 lei
Sabina si
Sofia Galagia
www.desprecopii.com/forum/photo_album_cat.asp?sqldtl=834" target="_blank">Poze cu noi
Cele mai frumoase fete
danateo spune:
Zaaaaaaauuuu???? Pai si eu de ce nu am stiut ca sunt asa ieftini la farmacie????

Nu stiu ce sa fac... daca ma duc si-i cumpar si mi-i trimit si astia prin posta???
Dana si bb Matei
http://www.geocities.com/bebe_matei
ADINUTZA spune:
Fetelor eu am fost ieri in Bucuresti si mi-am luat si pantalonii. Am gasit la un plafar care e pe soseaua Berceni, mai exact,eu am mers pe jos, nu mult, din fata spitalului 9, cum ai merge spre Piata Sudului. Au costat 360 000 si mi-am luat si Supliform, tot de acolo, cu 55 000. Oricum, in Constanta nu am gasit pe nicaieri.
Si mie mi s-au parut mari dar cand i-am pus pe mine s-au lipit si de la pranz pana acum am simtit cum transpir in mai multe reprize.
Sper sa vad si eu cat mai curand efectul
Sa vezi ca sa prevezi, sa prevezi ca sa previi!
loredanap spune:
fetelor voi cat timp tineti pantalonii pe voi?eu mai mult de 3-4 ore nu reusesc sa-i tin.oare e prea putin?![]()
ADINUTZA spune:
Daca ar fi sa-mi pun "slipul" cum trebuie mi-ar ajunge pana la gat. Voi il puneti si peste sani?
Eu cand ma dau prima data cu Supliform nu simt nimic doar a doua oara (la interval de cateva ore) simt ca ma arde, in schimb transpir continuu.
Eu stau in "slip" cam 7-8 ore, cat e sotul la serviciu.
Ati dormit cu costumul pe voi?
Sa vezi ca sa prevezi, sa prevezi ca sa previi!
adriana_mihnea spune:
quote:
Originally posted by Sabina
Eu i-am luat de la Helpnet.245000 lei
Esti sigura???????????
Am intrebat la farmaciile Helpnet si au cu 342.500 lei!
Eu ii iau maine de la un magazin naturist care-i aduce direct de la producator; pretul este 285.000 lei.
Adriana si
Mihnea Stefan (11.11.03)Album 1, Album 2
Noutati
syd spune:
Stiti ca Supliform a fost prezentat la Geneva in 2002 ca nou produs bio exclusiv natural?La salonul International de inventii.Suntem tari,no?
loredanap spune:
daa,am dormit cu pantalonii pe mine dar la pranz(aproape 3 ore) nu noaptea.nu prea poti dormi tare bine dar transpiri chiar bine daca esti si invelita![]()
madutza spune:
Buna silfidute,
Azi am facut si eu comanda pe net la "budigai", supliformul in am deja. Vreau sa le intreb pe cele care au comandat, in cat timp le-a sosit?
Madutza
si Mariuca
(17 Mai 2004)
ANA