Supliform

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danateo spune:

Da mai fetelor, unde i-ati gasit ca m-am saturat sa astept sa-mi vina prin posta!!!

Dana si bb Matei
http://www.geocities.com/bebe_matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Eu i-am luat de la Helpnet.245000 lei

Sabina si Sofia Galagia
www.desprecopii.com/forum/photo_album_cat.asp?sqldtl=834" target="_blank">Poze cu noi

Cele mai frumoase fete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danateo spune:

Zaaaaaaauuuu???? Pai si eu de ce nu am stiut ca sunt asa ieftini la farmacie????
Nu stiu ce sa fac... daca ma duc si-i cumpar si mi-i trimit si astia prin posta???

Dana si bb Matei
http://www.geocities.com/bebe_matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ADINUTZA spune:

Fetelor eu am fost ieri in Bucuresti si mi-am luat si pantalonii. Am gasit la un plafar care e pe soseaua Berceni, mai exact,eu am mers pe jos, nu mult, din fata spitalului 9, cum ai merge spre Piata Sudului. Au costat 360 000 si mi-am luat si Supliform, tot de acolo, cu 55 000. Oricum, in Constanta nu am gasit pe nicaieri.
Si mie mi s-au parut mari dar cand i-am pus pe mine s-au lipit si de la pranz pana acum am simtit cum transpir in mai multe reprize.
Sper sa vad si eu cat mai curand efectul

Sa vezi ca sa prevezi, sa prevezi ca sa previi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loredanap spune:

fetelor voi cat timp tineti pantalonii pe voi?eu mai mult de 3-4 ore nu reusesc sa-i tin.oare e prea putin?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ADINUTZA spune:

Daca ar fi sa-mi pun "slipul" cum trebuie mi-ar ajunge pana la gat. Voi il puneti si peste sani?
Eu cand ma dau prima data cu Supliform nu simt nimic doar a doua oara (la interval de cateva ore) simt ca ma arde, in schimb transpir continuu.
Eu stau in "slip" cam 7-8 ore, cat e sotul la serviciu.
Ati dormit cu costumul pe voi?

Sa vezi ca sa prevezi, sa prevezi ca sa previi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana_mihnea spune:

quote:
Originally posted by Sabina

Eu i-am luat de la Helpnet.245000 lei

Esti sigura???????????
Am intrebat la farmaciile Helpnet si au cu 342.500 lei!

Eu ii iau maine de la un magazin naturist care-i aduce direct de la producator; pretul este 285.000 lei.

Adriana si Mihnea Stefan (11.11.03)
Album 1, Album 2
Noutati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns syd spune:

Stiti ca Supliform a fost prezentat la Geneva in 2002 ca nou produs bio exclusiv natural?La salonul International de inventii.Suntem tari,no?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loredanap spune:

daa,am dormit cu pantalonii pe mine dar la pranz(aproape 3 ore) nu noaptea.nu prea poti dormi tare bine dar transpiri chiar bine daca esti si invelita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza spune:

Buna silfidute,

Azi am facut si eu comanda pe net la "budigai", supliformul in am deja. Vreau sa le intreb pe cele care au comandat, in cat timp le-a sosit?

Madutza si Mariuca (17 Mai 2004)

ANA

Mergi la inceput