Supliform
Raspunsuri - Pagina 10

bulinutza spune:
Nimeni, nimic?
Mie nu mi-a mers forumul 2 zile si nu m-am mai facut cu Supliform, am crezut ca poate mi-ati raspuns ceva...

kittutza spune:
Draga bulinutza... parerea mea este sa incerci, pentru ca daca a fost o reactie alergica, ar fi bine sa identifici cauza. Daca e de la Supliform si restul "tabietului" or sa-ti mai apara simptomele. Oricum, tine la indemana niste calciu (fie calciu lactic, fie Clorocalcin) si un antihistaminic (Claritine, Clorfeniramin) si de indata ce-ti apare reactia alergica, implementeaza-ti-le.
Inclin sa cred ca vinovate au fost "berica" (ai grija, berea da alergii, de multe ori socuri anafilactice!!!) si pestele (a se vedea cazul acelor pesti in avansata stare de putrefactie, care erau comercialziati in voia cea buna prin magazine, nu demult).
Succes si astept sa-mi spui la ce concluzie ai ajuns.

nushulica spune:
fetelor mi-am luat supliform
in seara asta incep sa ma dau si euce stiti in afara ca distruge celulita te ajuta si sa mai dai cateva sute de grame jos???

ariciu spune:
fetelor,azi am facut si eu comanda pe internet. Totusi nu ati spus cam cate tuburi trebuie folosite? Sau mai bine zis in cat timp se termina un tub si de cate ori dati cu el?

bulinutza spune:
Mi-am facut curaj si l-am folosit din nou... cred ca a fost o reactie la ceva din ce mancasem... Imi place ca face o piele tare finuta, insa in pauza de 3 zile pe care am facut-o parca se pierduse din finete...
Are efect numai cat timp il folosesti? Cand renunti, gata?

furni spune:
quote:
Originally posted by danateo
Mai fetelor, sunt trista tare! N-am primit nici acum budigaii prin posta si mi-am pierdut si speranta...
Ia spuneti-mi, a cumparat cineva direct de la Biomed? Stiu ca au un punct de vanzare la Unirea, la parter... Ma gandesc ca direct de la ei, tr sa fie mai ieftini!
Dana si bb Matei
http://www.geocities.com/bebe_matei
Urmare citirii acestui subiect am fost la Unirii si vineri, 21 h, mi-am achizitionat 1 buc. pantaloni la pretul de 258.000 lei. Va pup.

cleo78 spune:
si io am inceput cu Supliform. Macar e pielea mai elastica...iar masajul prinde bine oricum anticelulita.
Oricum fac pauze, dupa 10-12 zile, o pauza(pana imi gasesc timp sa mai cumpar un tub...)
Pantaloni nu mi-am luat, da' ma bate gandul. Oricum sa nu mai tragetzi peste PIEPT. Lasatzi SANII in pace, pantalonii pana sub ei, ca se lasa....(si asha suntem toate grase si cu celulita, daca mai ajung si astia lungi....)
Din pacate nu am timp de sala-sport, ar prinde bine macar o plimbare impachetata in punga, dar dupa 10 seara prin Crangashi nu se poate iesi nici macar in sacu de gunoi .
Asa ca....astept weekendu si sa imi treaca gatul si sa ies la jogging in Herastrau dimineatza. Vreo amatoare?
Va pup si hai sa luptam impotriva celulitei
cleo

Plush spune:
Salutare tuturor,
AM citit intrebarile si raspunsurile voastre,dar tot mai am nevoie de ceva lamuriri:
1.De cate tuburi de Supliform am nevoie pentru un tratament complet,anticelulitic?
2.Pantalonii Biomed se folosesc inainte de supliform?
3.De slabit,am inteles ca se slabeste,dar cum ramane cu celulita,ca e mai greu de convins.....
4.Masajul trebuie facut la cabinet sau merge si acasa sau merge si fara...?
5.CONCRET,CAM IN CAT TIMP SE SCAPA DE NESUFERITA CELULITA?(cu supliform).
Va multumesc anticipat.Pentru rabdare si ajutor....

Leditia spune:
Mey fetelor la mine e super.Am citit si raspunsurile voastre asa ca am dat buzna la hofigal si mi-am luat..cu 38500.Ce sa zic?Sunt super multumita de el,chiar se cunoaste si asta in doar 4 zile de cand il folosesc cam de 2 ori/zi,azi doar o data.Eu n-am pantaloni din aceia,asa ca ma invelesc in folie,ma imbrac in haine normale de casa si stau la plapuma.Transpir destul si ma arde de lesin(cum spun eu
)Pana si sotu' a observat ca se cunoaste,ca-i pielea altfel de cand il folosesc.
Ce nu-mi prea convine?Ca se consuma repede..eu am consumat un tub..maine cred ca se duce si ultima picatura in doar 4-5 zile.Si m-am dat pe picioare pana la genunchi,pe fese si pe burta si umerasi
adica pe partile laterale ale taliei..aia-s umerasii
.
Si alt inconvenient e ca trebuie sa stau infasurata asa 1-2 ore..Eu nu stau pe noapte pt ca pielea e un organ si trebuie sa respire..nu cred ca-i indicat sa stai cu infasurata cu folie o noapte intreaga.
In rest sunt super multumita de el.Eu il folosesc pt celulita,nu cred ca poti slabi cu el.Poate doar asociat cu sport si o dieta corespunzatoare.Eu as vrea sa dau vreo 3 kg jos,ca am 47(si 1,56m inaltime).
Va pupic si eu sper sa scap de celulita asta,ca pana acum cu avonul si altele de genu n-am reusit.
Pupici cu lipici.
Judecand prea mult oamenii,uiti sa iubesti!!!
Ajutati un OM sa traiasca!
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43117

nora2005 spune:
Buna,
A avut cineva o forma accentuata de celulita, adica coapse ca o coaja de portocala, fara sa mai stringi intre degete...?
Daca da, a aplicat supliform si a disparut? Tare mult as vrea sa stiu...
Multumiri si pupici,
Nora
www.iubirea-divina.home.ro