Supliform

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns liris spune:

deci vreo 6 tuburi ajung 3 luni inteleg ..nu?
intr-adevar se scapa de celulita ??!! eu am pe coapse , pe genunchi si pina si pe gambe...:(((

ooooo....aceste cuvinte ne doare!
http://community.webshots.com/user/s_b2702

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 1Sanziana spune:

Tot citind pe forum ce grozav e supliformul asta,am rugat pe cineva sa-mi aduca din rom 10 tuburi.M-am gandit eu,dupa nastere ...papusa ma fac:))Asa ca dupa nastere cu spor si voinicie am inceput tratamentul.Eu dupa 6 saptamani n-am vazut nici un rezultat la nivelul celulitei.Plus ca gelul ala nu e deloc hidratant si te simti lipicioasa....naspa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns syd spune:

Fetelor,am si eu un gel Body Wrapping,tot cu folie.Se tine o ora.Dar dupa aceea ramane lipicios.Sa ma spal?

La inceput ma ardea,se inrosea pielea,apoi s-a obisnuit si totusi transpir putin sub folie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Mey fetelor normal ca trebuie sa va spalati..asta si in primul rand ca transpirati..
Deci dupa supliform sau altceva asemanator..dus.Eu asa fac si asa mi se pare normal..ca altfel is lipicioasa si n-as putea sa stau asa.
Va pup dulce pe toate.

Judecand prea mult oamenii,uiti sa iubesti!!!

Ajutati un OM sa traiasca!
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43117

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

quote:
Originally posted by 1Sanziana
Tot citind pe forum ce grozav e supliformul asta,am rugat pe cineva sa-mi aduca din rom 10 tuburi.M-am gandit eu,dupa nastere ...papusa ma fac:))Asa ca dupa nastere cu spor si voinicie am inceput tratamentul.Eu dupa 6 saptamani n-am vazut nici un rezultat la nivelul celulitei.Plus ca gelul ala nu e deloc hidratant si te simti lipicioasa....naspa.
Total de acord cu tine. Eu stiam de Supliform de mult timp, l-am folosit o perioada, si pentru ca nu am vazut rezultate de nici un fel, am renuntat. Cand am vazut ce entuziasmate sunt fetele, am reinceput tratamentul, dar, din nou, nici un efect .Si in nici un caz nu ma arde atunci cand sunt infasurata cu foile...Abia daca transpir putintel.Ana-Maria"Some people see things as they are and ask WHY?I dream things that never were and ask WHY NOT?"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Poate ca pana va "infoliati" se usuca pe voi(asa am patit eu cu un picior si apoi am observat ca nu mai ma arde,decat foarte putin)
Eu ma dau pe un picior,il infoliez..si tot asa..si ma dau sa-l intind peste tot..si ramane o pelicula.Nu frec la el pana intra tot in piele sau se usuca.
Pe mine ma "arde" si transpir.Si sotu a observat mey o diferenta..deci e bun.Dar eu n-am celulita grava,adica la mine se vede daca strangi cu degetele sau cand incordez fesa[:D}-uite ce ma puneti voi sa scriu aci..Deci poate gresiti voi pe undeva...Mie mi se pare cel mai bun din cate am incercat.
Va pupic dulcic.
Si vedeti cum faceti,poate nu faceti bine..eu stiu?Cititi si la fete cum fac si poate va dati seama daca gresiti voi pe undeva sau nu.
Pupici cu lipici.

Judecand prea mult oamenii,uiti sa iubesti!!!

Ajutati un OM sa traiasca!
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43117

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi_j spune:

Mi-am luat si eu azi supliform.... a cata sunt care zice asta pe forumul asta??? De vreo jumate de ora m-am facut cu el pe sunculite si 'umerasi', m-am invelit in folie stretch ... si eu, nici nu stiu daca ma ARDE sau imi da o senzatie de frig... imi vine in valuri. Imediat ma bag sub plapumioara si sper sa transpir si eu. E o senzatie ciudata de la mentol. Nu stiu sa ma decid ca arde, sau imi e frig... ciudat!

Poate cineva sa descrie mai pe larg senzatia de dupa aplicare? Va provoaca o senzatie de caldura, ca si cum ati sta la sauna? Sau e ca si cand mesteci o guma si te 'arde' limba? Hm?

Gabici
'I tried to sniff coke once...the ice cubes got stuck up my nose!'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi_j spune:

Nimeni nimic? :(

ok... sunt la a 4-a zi de supliform. De transpirat transpir, dar doar in prima seara am simtit ca ma arde/pishca un pic. Dupa aia nimic... Doar transpir, dar as transpira cu folia si fara supliform. Nu ma las, dar sunt putin dezamagita.

Ceva incurajari...?

Gabici
'I tried to sniff coke once...the ice cubes got stuck up my nose!'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stoichitescu cristina spune:

Dragele mele: Kylie, Kittutza, Gabi, Leditia si toate celelalte fete care ati scris la subiectul acesta nu vreau sa va dezamagesc sau sa va tai elanul, dar supliform am folosit doi ani la masaj si rezultatul nu a fost cel asteptat. Am citit cu rabdare tot ce ati scris si parca mi-am revazut ultimii trei ani din viata: panatloni strech , geluri anticeelulitice, masaj anticelulitic, alergari, abdomene, infometare - nici un rezultat. Si toate astea doar pentru
10 kg in plus.
In iarna asta insa am descoperit tratamentul ideal : cura cu oua de prepelita care se face pentru reglarea metabolismului si obezitate.
La mine a dat roade(si la sotul meu la fel).

Va sugerez sa incercati pentru masaj anticelulitic de la plafar si Celusal 4. Este mult mai bun decit supliformul.

Succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adrriana spune:

in ce consta dieta cu oua de prepelita?

Mergi la inceput