Supliform

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kittutza spune:

Cristina, multumesc pentru sfat. Si eu sunt foarte interesata de dieta cu oua de prepelita, sunt excelente, si unchiului meu i-au fost recomandate de medic si a avut rezultate foarte bune.

Te rog sa ne dai mai multe amanunte, precum si un rezultat al tratamentului... cat ai slabit? Au mai reveni din kilograme inapoi?

Multumesc mult anticipat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Mey fetelor supliform e pt celulita nu pt slabit.Nu exista nici o crema minune cu care sa te dai si sa slabesti nu stiu cate kg.
Eu o folosesc pt celulita..si am spus,nu doar ma dau cu supliform si gata ..astept sa scap de celulita.Fac masaje,mi-am corectat alimentatia,fac sport.Degeaba te dai cu supliform,da stai in pat la tv si papi cipsuri.
Iar cu greutatea e alta poveste,n-are treaba supliformul..ca ai fi naiva sa crezi ca o crema te scapa de 10-20 kg.
Eu am greutatea normala pt inaltimea mea,insa am nitica burtica si umerasi si astea vreau sa le dau jos.Iar pt celulita,de care vreau sa scap,folosesc supliformul.Pe mine m-a ajutat..
Va pupic dulcic.

Judecand prea mult oamenii,uiti sa iubesti!!!

Ajutati un OM sa traiasca!
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43117

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nora2005 spune:

Fetelor,

Uite ce-am gasit... Cred ca va intereseaza...o crema anticelulitica, pe care sa o faceti chiar voi...Ce ziceti, nu-i deloc greu...

Crema anticelulita

Amestecati crema dvs. obisnuita de masaj cu urmatoarele ingrediente, la alegere: o lingurita de cafea naturala, o fiola de cofeina, o castana salbatica (curatata de coaja si rasa), extract de iedera (se pun frunze de iedera intr-o sticla si se acopera cu spirt natural. Se lasa 10 zile la macerat, apoi se pune cate o lingurita in crema).

E de bine, nu-i asa?

Nora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stoichitescu cristina spune:

Va sunt datoare cu un raspuns la acest subiect, ma scuzati ca va scriu atit de tirziu. Am cautat reteta curei cu oua de prepelita mai multe zile. In sfirsit am gasit-o.

Iat-o:
Cura cu oua de prepelita

Efectul tamaduitor al oualelor de prepelita este dovedit dupa zeci de ani decercetari de catre medici din diverse tari.In urma cercetarilor si a experimentarilor in clinici si sanatorii s-a constatat ca fata de oul de gaina, celde prepelita contine:de 5 ori mai mult fosfor, de7.5 ori mai mult fier , de 6 ori mai multa vitaminaB1, de 15 ori mai multa vitamina B2 , intregul complex de vitamie A, B, D3, E plus calciu, zinc, sulf si potasiu.
Oul de prepelita revitalizeaza organismul uman de orice virsta, regleaza si imbunatateste activitatea aparatului circulator, a digestiei, amelioreaza respiratia si functia reproductiva, actioneaza pozitiv asupra creierului, asupra sistemului limfatic si al celui imunologic.Ouale de prepelita se folosesc benefic in perioada pre si post natala ca si dupa interventii chirurgicale si radioterapii.Formeaza neuronii din sistemul nervos central la copii si intirzie procesul degenerativ de imbatrinire.
Se utilizeaza pentru tratamentul: hipertensiunii arteriale, ulcer, tulburari digestive, conjuctivite,urticarii,tuse convulsiva,catalizarea procesului de dezvoltare a copiilor, dizolva depunerile de colesterol , previne arteroscleroza, regenereaza sisitemul nervos, Tbc, afectiuni hepetice , afectiuni renele, diabet, alergii, astm bronsic, anemie impotenta, guta, migrene, neurastenie, obezitate.
Pentru adulti exista cura de 120 de oua sau cea de 240 oua .Se consuma in primele doua zile cite 3 oua pe zi, apoi ziua a treaia si a patra cite 4 oua pe zi , iar din a cincia zi cite cinci oua pe zi pina la epuizarea celor fie 120 de oua fie 240.

Important: ouale de prepelita trebuiesc pastrate la rece, 4-8 grade celsius in frigider. Consumul se face dimineata pe stomacul gol, masa servindu-se dupaa minimum o jumatate de ora dupa ce au fost luate ouale. Ouale se consuma crude sau dizolvate in putin lapte rece, suc de fructe sau frecate cu putina miere.

Rezultatele se vad dupa terminarea curei. Eu am inceput sa slabesc fara sa bag de seama. Am pierdut cam cinci kg. Important este ca pofta de mincare mi s-a atenuat. V aspun toate astea pentru ca nu puteam sa stau nemincata mai mult de oua ore.Vesnic rontaiam cite ceva.Sotul meu a slabit fara sa se abtina cam 6 kg,, dar probabil ca trebuie sa repete cura pentru ca el avea 100 kg., iar acum are 94kg.

Rezultatul l-am observat insa pe fetita prietenei mele care de citiva ani era un copil obez si care punea probleme din punctul acesta de vedere. A slabit 9 kg si treaba este ca nu le-a mai pus la loc. Eu ma simt foarte bine si nici nu ma mai simt obosita.
Poate nu va spuneam toate astea dar foarte multa lume mi-a spus ca se observa ca am slbit si m-au intrebat daca urmez o cura de slbire drastica.

Va salut si va propuna sa incercati. Celulita, intr-adevar trebuie "distrusa" in alt mod .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulianna_80 spune:

Salut
Intrebarea mea este....cum se consuma ouale? Crude, fierte, prajite?
Pare interesanta reteta.
Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi_j spune:

Ouale se consuma crude sau dizolvate in putin lapte rece, suc de fructe sau frecate cu putina miere.

Poti sa gasesti mai multe informatii si pe aceste site-uri:

http://www.terapii-naturiste.com/retete/cure/cura_oua_prepelita.htm
http://www.oua-de-prepelita.ro/

Gabici
'I tried to sniff coke once...the ice cubes got stuck up my nose!'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flafi spune:

Ok! Am citit tot!
Dar inainte sa trec la cumparat supliform si budigaii, am si eu o intrebare:
-celulita revine dupa incetarea tratamentului?

Eu am incercat tot felul de creme anticelulita, masaje etc, dupa ce nu mai imi dau cu crema, celulita reapare.

"So if you tried to understand me
Would you crucify or damn me
Or stand by me
Like smoke around the flame" Vaya con Dios
http://community.webshots.com/user/flafi1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Indra spune:

Subiestul acesta e cu greutate si de multa vreme... OK toata lumea a inceput cura cu Supliform..... dar fetele care au inceput acum 1-2 luni ce rezultate au??????? Pentru ca s-a discutat ca dupa 4-5 zile o saptamina s-ar vedea ceva rezutate.... da dupa atita vreme....

Hai ca vrem s-auzim si de rezultate spectaculoase!!!

Dana & Anisia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danateo spune:

Daaaaaa!!! Hai sa facem o statistica!
Eu am mai experimentat supliformul acum vreo luna si, fara budigai, invelita in folie alimentara si fara vreo cura am slabit 2kg in aprox 10 zile!
Acum mi-am luat si budigai si o iau de la capat! Fac asta deja de 2 zile!

Hai incurajati-ma si spuneti-mi cat ati slabit, in cat timp, daca ati tinut si cura in paralel, etc... Poate facem si un club!

Dana si bb Matei
http://www.geocities.com/bebe_matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kittie spune:

Mey fetele.. io cetesc aci la sobectu fostru.. si rabdatoare si comintzica am gatat toate paginile... si acu ca s-o gatat stau ca la mira si ma vad intrebatoare - la mine de ce n-o dat ashe rezultate miracoloase sopliformu aista? Hapoi.. di ce nu m-am facut shi io mumoasa ca voi, printzesele??M-am spoit cu gelu, m-am frecangit io cu mainile de-am cetit aci ca se chiama efleuraj, ma iertatzi care este, nu shtiam , io de ziceam "framantat" la celulitzi si ai neaibii nu plecat de la mine.. Ba colac pieste pupaza, m-am infolietat si stat ashea ca un salam pana dimineatza cand am observat io ca put domle.. Shi-ntr-o dimineatza am mai observat un fenomien - shi anume fenomienu de arsura.. ca infolietasem prea strans salamu.. pardon, ciolanu.pardon. copanu.. Si dupe arsura am zis io d'apoi hai sa ne oprim sa ne vindecam poate se vindeca si celulita de la creier..

Gluma, gluma, da nu-i minciuna. Adevar va spui , s-a observat o oarescare timida intindere a pielii si o diminuare vaga a fenomenului popular cunoscut sub numele de celulita... In cm traducerea a fost de 1. Ceea ce nu m-a impresionat . Normal ca am asteptam la schimbari drastice, la transfigurari de-a dreptul.. N-am pantalonasi minune. Iar senzatia de arsura s-a transformat in arsura veritabila cand, intr-o seara, grabita de piciul meu cel fomist am infasurat prea repede siprea strans picioarele si m-am culcat asa..Nu transpiram teribil, nu simteam nimic iesit din comun.. Doar ca faceam zgomottttt oooooo.. ce zgomot!!!

Deci, va rugam, rabdatoarele care s-au tratat cu supliform pana au obervat sculptarea magnificelor coapse la stadiul de manechin... veniti si temoaniatzi aci.. Ca sa stie si romanca din mine ca n-a fost perserverenta..

mamica de ( 13oct04 )

"Selon les statistiques, il y a une personne sur cinq qui est déséquilibrée.
S'il y a 4 personnes autour de toi et qu'elles te semblent normales, c'est pas bon."

Mergi la inceput