Supliform

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danateo spune:

Mai Kittie, esti mortala!

M-ai facut sa rad, asa inainte de culcare ca sa dorm bine!

Dana si bb Matei
http://www.geocities.com/bebe_matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andora spune:

Buna fetele, HOP SI EU.
Pe scurt: sunt grasa si tre' sa dau jos 10kg. Luat Supliform, dat, nimic dar nu am inceput de mult. Vroiam sa intreb... cica e in Carrefour un costum de 300 si ceva de mii cauciucat de fapt un plastic gros, negru... in care transpiri ca la sauna. Ati luat? Supliform pot da si pe strada sau e pericol de oaresce .. mirosuri?
Va pup mult!!

www.andora.bravehost.com/" target="_blank">Andreea & Gogomaimutica (DN 10.10.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Andora Supliformul e pt celulita si nu o sa slabesti 10 kg dandu-te cu el.Daca citeai paginile..e adevarat ca-s multe,vedeai asta.
Eu iti recomand o dieta(vezi sub.Montignac,sau altele),supliform,masaj cat cuprinde si sport.Si nu-ti recomand sa iesi cu supliformul pe tine afara..in fond trebuie sa te infoliezi sau sa-ti pui pantaloni din aia pe tine..si fosnesc..
Plus ca miroase,plus ca transpiri ingrozitor si iar miroase..pfiuuu..

Fetelor eu nu m-am masurat la cm..deabia de 2 zile mi-am luat si eu masurile,asa ca habar n-am daca am slabit,adica daca stratul adipos s-a micsorat.Oricum celulita e putin vizibila acum,insa ma gandeam ca trebuie sa ma dau tot timpul ca daca intrerup poate reapare celulita.Voi ce ziceti?
Ah..si mai am o intrebare..io nu pot sa-mi explic cum functioneaza pantalonii astia de va ziceam de ei.Adica cum ma scapa ei pe mine de celulita?I-am tinut o noapte pe mine da nu-i sufar asa ca-i iau doar ziua cand sunt pe acasa.
Pupici cu lipici.

Judecand prea mult oamenii,uiti sa iubesti!!!

Ajutati un OM sa traiasca!
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43117

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kittie spune:

Danateo
Andora subscriu la ce a spus Leditia - Supliform nu e zeama de bisturiu la tub.. Deci ar fi cazu' sa incepi un regim, sa faci putina miscare impreuna cu regimul si poate-poate.. Sau sa urmezi cura cu oua de prepelita de care ziceau fetele in paginile dinainte... Sau cura ce schimba metabolismul. Ai avea o multitudine de optiuni in ce priveste dietele. Supliform este o pomada cu aplicare locala pe zonele afectate indeosebi de celulita si, asociat cu un masaj (descris tot in paginile anterioare) AR PUTEA da rezultate. Ca sa nu mai vorbim de cireasha de pe tort - BUDIGAII ASUDANTZI sau COSTUMELE SAUNATICE . Si e recomandat sa faci tot exercitiul cu supliform si masaj si transpiratie la tine acasa pentru ca miroase a medicament toata istoria, destul de intepator, iar senzatia de lipicioshenie este neplacuta. Poate mergea vrajeala iarna cand puteai sa tragi nadragi seriosi pe tine si sa iesi la parc unde nu era nici naiba pe frigurile alea naprasnice. Si fosnea folia, scrashnea si zapada geruita sub talpi, deci nimeni nu stia, nu banuia ...

Leditia asteptam cu interes urmatoarele masuratori si aprecieri adipoase

mamica de ( 13oct04 )

"Selon les statistiques, il y a une personne sur cinq qui est déséquilibrée.
S'il y a 4 personnes autour de toi et qu'elles te semblent normales, c'est pas bon."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uki spune:

BUna fetelor!

mey da' voi aveti rabdare nu gluma...a, si vointa!

vroiam s va zic ca am si eu "budigai" vestiti, de vreo 2 ani, am luat si Supliform ieri, aseara am dat...hmmm, piele de catifea, vorba voastra...

azi in schimb - miscarea!

deci, eu foloseam acesti pantaloni facand un pic de ... dans, cam 1/2 ora, ca de la sport obosesc repede...
sa vedeti ce transpiratie curge... rauri rauri... inundatie nene, deci..."e buni" si pantalonii si supliformu'!!!

dar cu miscare... altfel...mucles!

pupam la voi!

Gabriela si Mariuca

POZE CU MARIUCA

Mergi la inceput

Salut iarasi fetele....
Stiam eu ca Supliformu' asta e doar asa ca o masca pe o fata coshoasa ... de cele 10 kg va ziceam ca sa-mi tzip disperarea... am mai citit eu si de pe la Montignac cate ceva dar pana acum am tinut doar regimuri aiurea... de pilda de cateva zile pap la fulgi cu iaurt de mi-e greatza si cred ca inchei cu haosul asta imn mancare ca nu e bun... sa va zic si cat am... ca n-am zis nici celei mai bune prietene ca mi-e rusine... 1,75 si 75,5kg... si o conformatie groaznica, soldurile uriase....
Gata cu plansul ca o iau offtopic, pe aratura... Da Supliformul face pielea fina, asta asa e. Imi iau si eu costum din acela magic si sper sa imbunatatesc "exercitiile", daca se pot numi asa 20genoflexiuni, 30 abdomene si alte minuni de 2 ori pe zi... intr-o vreme facem 100+100 dar acum m-am babit.... dar m-am ambitionat si vreau sa slabesc.. plus ca s-ar putea sa fi descoperit o sala de fitness misto...
Mai vorbim. Va pup si va multumesc de sfaturi!

www.andora.bravehost.com/" target="_blank">Andreea & Gogomaimutica (DN 10.10.2004)

Mergi la inceput

...Iertare, dar..... off-topic iar... costumul din Carrefour de care va ziceam (pantaloni+bluza) e acelasi cu ce aveti voi? (stiu ca multe aveti budigaii aceia pana sub piept) Eu mi l-as lua pe asta fiindca e cu maneci...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

quote:
Originally posted by andora

...Iertare, dar..... off-topic iar... costumul din Carrefour de care va ziceam (pantaloni+bluza) e acelasi cu ce aveti voi? (stiu ca multe aveti budigaii aceia pana sub piept) Eu mi l-as lua pe asta fiindca e cu maneci...

Eu n-am budigaii aia Biomed Spip..am Solidea Silver Wave pe care i-am castigat la un concurs pt ca-s 850mii si eu n-as da atatia bani pe ei si mai bine m-as chinui cu infoliatu'.Pantalonii astia sunt dintr-un material elastic cu striatii..cu niste chestii in interior..deci nu-s din plastic/cauciuc.
Daca vrei sa mergi la o sala e super.Cu siguranta vei slabi.Insa eu zic sa ai mare grija la alimentatie sa nu ai carente diverse apoi.
Eu am eliminat painea,pastele fainoase,dulciurile..astea mai pap insa nu asa des,carnea nu o mai mananc prajita ci la gratar,etc..Si nu in ultimu rand nu mai beau atata cafea care se zice ca e unul din factorii care produc celulita.
Si nu uita de alea 2 kg de apa pe zi..
Te pupic dulcic si bafta multa.Sa vi curand si sa ne spui cat ai slabit.
Pupici cu lipici.

Judecand prea mult oamenii,uiti sa iubesti!!!

Ajutati un OM sa traiasca!
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43117

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uki spune:

Andora, ce sala misot de fitness? si... cam pe unde, ca io stau pe la Domenii!

acolo e o sala de fitness aia a lui Radu care face cu vedete, dar parca nu m-as apropia asa singura, imi trebe partenera de suferinta

am facut una sedinta cu budigaii si supliformul, moaama ce pute
tre' neaparat dus dupa... ca nu tine!

sper sa mai fac si maine!

spor!

Gabriela

POZE CU MARIUCA

Mergi la inceput

Leditia, misto rau pantalonii tai.... Apa sa stii ca nu prea beau eu 2l pe zi... dar ma apuc serios
Uki, sala e in Drumul taberei si inca nu s-a deschis, dar sapt viitoare aflu sigur.. si e "misto" din punct de vedere financiar, asa am auzit, ca al locului nu cred (printr-un bloc s-ar infiinta). Ma duc negresit, sa vad doar ce orar are si ce tarife si cine sta cu maimutica cat sunt eu acolo.
Mai fetelor ma uitam ce retete Monty super sunt pe forum...Chiar e pacat sa nu slabesti cu asa meniuri gustoase si asa fete dragutze ca voi!!!.. ma uitam azi prin parc ce mamici suple, doar vreo 3 mai durdullii am vazut, eu eram a patra... si culmea fara nici un complex imbracate...
maine merg in Carrefour sa vad care-i treaba cu costumul...
Concluzia e ca trebuie sa-mi schimb semnatura sa am mereu cuvintele urmatoare sub ochi:
Trebuie sa mai slabesc
Suncile sa casapesc
Aripioarele sa moara
Celulita sa dispara!!!!!
Supliformu' sa traiasca
Pielea sa mi-o netezeasca
Prajitura si painica
Nu sunt bune de nimik
Iara de-oi pofti vreun tort
Antidotul este SPORT!

Mergi la inceput