Supliform

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aramona spune:

Andreea, super poezia!
Am intrat din intamplare la subiect si m-am amuzat teribil!
Eu dupa nastere aveam 78kg...la 1,73! In sarcina pusesem 26 kg...

Ca sa ajung la greutatea mea de dinainte (62-64kg) am avut ceva de tras!Si ce-am facut? Pai am tanjit dupa toate cele in cele 13 zile de diata daneza, de schimbare a metabolismului...am reusit sa renunt pana si la guma de mestecat..temporar...binenteles, ca pe mine m-a facut mama cu ea in gura (de guma zic) si din noiembrie merg la sala de la complezul Sir...
Am inceput initial cu aerobic si fitnes, de 3 ori pe saptamana si in loc sa slabesc, dupa 3 luni se "umflasera" muschii pe mine...So am ramas doar cu aerobicul si ma simt f. bine...
Cantar nu mai am (uuuf, am scapat de obsesie...), a tzopait Maysa mea pe el pana l-a facut sa arate mereu doar 40kg...Super!

Si ca tot se vorbea de sport, ushor off-topic, please, Andreea, spune-mi despre ce sala de sport e vorba!!!
Si eu stau tot in Dr. TAberei si m-ar interesa!

Multumesc!

Ramona si Maysa (27 ian. 2004)

Poze cu Maysa-"Duracell"

Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate.(Jack Penn)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andora spune:

Ramona, cica e o sala care se va deschide prin zona Dr taberei 34, pe partea opusa lasermed-ului... mi-a zis o prietena dar mai multe nu stiu decat cand va vorbi ea cu alta tipa si ne va "directiona".. asta va fi in cateva zile sper... te tin la curent... daca uit sapt viitoare da-mi PM cand vrei... DAR NU AM VOIE SA UIT!

www.andora.bravehost.com/" target="_blank">Andreea & Gogomaimutica (DN 10.10.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

quote:
Originally posted by andora

Leditia, misto rau pantalonii tai.... Apa sa stii ca nu prea beau eu 2l pe zi... dar ma apuc serios
Uki, sala e in Drumul taberei si inca nu s-a deschis, dar sapt viitoare aflu sigur.. si e "misto" din punct de vedere financiar, asa am auzit, ca al locului nu cred (printr-un bloc s-ar infiinta). Ma duc negresit, sa vad doar ce orar are si ce tarife si cine sta cu maimutica cat sunt eu acolo.
Mai fetelor ma uitam ce retete Monty super sunt pe forum...Chiar e pacat sa nu slabesti cu asa meniuri gustoase si asa fete dragutze ca voi!!!.. ma uitam azi prin parc ce mamici suple, doar vreo 3 mai durdullii am vazut, eu eram a patra... si culmea fara nici un complex imbracate...
maine merg in Carrefour sa vad care-i treaba cu costumul...
Concluzia e ca trebuie sa-mi schimb semnatura sa am mereu cuvintele urmatoare sub ochi:
Trebuie sa mai slabesc
Suncile sa casapesc
Aripioarele sa moara
Celulita sa dispara!!!!!
Supliformu' sa traiasca
Pielea sa mi-o netezeasca
Prajitura si painica
Nu sunt bune de nimik
Iara de-oi pofti vreun tort
Antidotul este SPORT!

www.andora.bravehost.com/" target="_blank">Andreea & Gogomaimutica (DN 10.10.2004)

Esti mortala!Cu asemenea poezioare te ambitionezi singura zau..ce grup de suport..citesti poezioara si pac..iti vine sa mai dai o tura de stadion .
Te pup si sa nu care cumva sa te prind pe aci sa ne zici ca n-ai slabit.
Pupici cu lipici.

Judecand prea mult oamenii,uiti sa iubesti!!!

Mergi la inceput

Leditia, dau in scris ca sunt de acord sa ma si sa ma daca in vreo 2 sapt nu slabesc macar vreo 3-4 kg... ca sunt buna la sfaturi dar practica ma ingrasa... Mai ma gandeam ce bun ar fi fost un mega-complex pt grasi , cu sali de fitness la toate preturile si teren de alergat in mijloc, cu un bufet Montignac si tombole cu premii Supliform + budigai pt norocoase... cu sucuri dietetice la chioscuri si politai care sa te amendeze pt intreruperea exercitiilor... poate asa functiona concurenta si puteau slabi si femeile care merg zilnic la piata sa ia cartofi cu cupilu' de mana... Pe bune, ar fi castigat astia o groaza de voturi cu un asa proiect Mie una MI-E RUSINE sa alerg pe afara, ca-mi sar sunculitele pe mine si ma jenez Daca va zic ca si la fitness abia acum ma duc prima oara fiindca tot de jena suplelor cu banu si fitze nu am fost...
gata cu vorba, la treaba... la genoflexiuni.. la geluit...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aramona spune:

Multumesc, Andreea!

Eu stau langa Billa, deci mi-a fi relativ ushor sa ajung acolo!
Poate vom merge chiar impreuna! Eu am la activ cateva luni bune si la sala de la Sir e spatiu f mic, super aglomerat, scump...
Dar vad partea plina a paharului: fac pentru mine, chiar dc mai iau picioare in cap sau trag eu cu sete in cea de alaturi (din greseala, binentzeles...)...si peste toate, e ca samponul 2 in 1: aerobic si sauna intr-unul...garantat 100%!

Si nu ma las!
Plus ca am si Supliform si voi incepe si eu...ma deranjeaza celulita!
M-ar interesa sa stiu de unde sa-mi cumpar niste colanti/pantaloni buni, speciali pentru crearea unui efect de sauna...

Multumesc si pupici!

Ramona si Maysa (27 ian. 2004)

Poze cu Maysa-"Duracell"

Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate.(Jack Penn)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by aramona

fac pentru mine, chiar dc mai iau picioare in cap sau trag eu cu sete in cea de alaturi (din greseala, binentzeles...[:D Ramona si Maysa (27 ian. 2004)

DIN GRESEALA da? bine ca stiu De mine sigur n-o sa ai loc de exercitii, atata de batoza sunt...asa ca ferea! E
eu stau intre Moghioros si Plaza, suntem vecinutze aproape...Cat despre pantaloni iti zic diseara dac-am cumparat azi costumul acela din Carrefour...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sos spune:

Unde se gaseste costumul ala in Carr??? si cat costa/?
Sau un brand ceva pe el ? sa am de o orientare...
Multumesc.
PS Eu ma duc la colentina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uki spune:

Bey, io azi... am comis-o!!!
am mancat fineti

oare sportul, supliformul si regimul sunt pierdute la o asa infractiune???

sory...

Gabriela

POZE CU MARIUCA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

quote:
Originally posted by uki

Bey, io azi... am comis-o!!!
am mancat fineti

oare sportul, supliformul si regimul sunt pierdute la o asa infractiune???

sory...

Gabriela

POZE CU MARIUCA

Amenda!
Aaa si bataita de rigoare..
Bey nu mai pot de ras cand intru aici..andora te pup dulce ca asa-mi plac mesajele tale..ma binedispun rau de tot..
Uki..lasa draga ca nu-i asa crima,insa pt fineti ala baga 100 de abdomene si o ora de alergat si gata..s-au dus caloriile puse de la finetii...Sunteti mortale..
Va pupic dulcic.

Judecand prea mult oamenii,uiti sa iubesti!!!

Mergi la inceput

Mai fetelor, merge netu' meu ca dupa mort si degeaba facui eu poze ca fotomodeala cu NOUL MEU COSTUM ca nu vi le pot arata .
La Carr. sunt doua tipuri de costume, unul la 299000 si altul la 399000, eu l-am luat pe al doilea ca primul nu era decat ,asura S, al doilea e "fits all" asa ca... m-am pus pe transpirat, normal cu Supiformolul de rigoare. Locatie costume: la.. anvelope... de fapt langa ele, unde sunt accesorii de sport, e un panou mic (sau cum i-o zice)...
Costumas eu azi mi-am luat
Cica se spala si-n dero
E negru cauciucat
Zici ca sunt din Anti-Tero....
Ilustrarea catrenului maine

Mai voi cu Finetti-ul, eu cu inghetata... AM MANCAT INGHETATA PE BAT PE LA 18 CA IMI LUASE SOTU' SI EU UITASEM SA-L INSTRUIESC CUM CA M-M PUS PE DAT JOS SUNCULITZELE SERIOS....
Dar acum stau bagata in costum si imi curge apa... pacat ca nu pot sa dorm cu el ca fosneste si scol bebelina.. si nu vreau asta...
Pupici si scuze iar ca nu am poze.. maine promit! Mie mi se pare ca merita... e pantalon+bloza si are elastice la toate extremitatile si eu am transpirat fara sa fac inca sport... acum mi-am culcat maimuta abia si merg la genoflexiuni + abdomene si nani, ca maine trag o raita prin Europa si tre' sa fiu fresh dimineata...
Pa-pa si noapte buna!!!!

Mergi la inceput