Supliform
Raspunsuri - Pagina 15
Leditia spune:
Io-s curioasa sa-ti vad costumu.
..
Off topic..da de ce mergi in europa?Mergi in Niro sau Dragon ca gasesti mai multe.Sau vrei sa vezi daca gas.costume pe acolo?
..glumeam..
Pupici si astept vesti bune.
Lasa ca si eu papai la 10 seara 3 ficatei cu painica..na!
..si bataita ce-mi dau![]()
Pupici cu lipici.
Judecand prea mult oamenii,uiti sa iubesti!!!
uki spune:
cred ca numa' in bataite o sa o tinem![]()
eu aseara m-am pedepsit si n-am mai mancat nimic...de ciuda finetiului![]()
Andora, mey ce poezii faci tu, ma dau pe spate
Cum sunt pantalonii aia? in genul alora de la Biomed?
spor la shopping in Europa...
Mey, avem voie fripturici in weekend? udate cu berica?
intreb si io![]()
Pupici la voi
GABRIELA SIMARIUCA(31 dec 2003)
Leditia spune:
quote:
Originally posted by uki
cred ca numa' in bataite o sa o tinem
eu aseara m-am pedepsit si n-am mai mancat nimic...de ciuda finetiului
Andora, mey ce poezii faci tu, ma dau pe spate
Cum sunt pantalonii aia? in genul alora de la Biomed?
spor la shopping in Europa...
Mey, avem voie fripturici in weekend? udate cu berica?
intreb si io
Pupici la voi
GABRIELA SIMARIUCA(31 dec 2003)
Uki ai dezlegare de la mine
..da sa fie fripturici la gratar si in loc de bere..ia-ti o apa plata cu lamaie
..si nu uita de supliform si exercitii..Pupici si week-end placut tuturor.

Judecand prea mult oamenii,uiti sa iubesti!!!
andora spune:

STOP STOP STOP FETELOR ATENTIE MARE LA COSTUM CA SE RUPE SI ASTA!!!!!
Mai MI S-A RUPT......

........costumul desigur.. uffff dar eu am fost de vina, ca m-am asezat pe vine si pantalonii erau lipiti de mine chiar daca sunt ei mari dar din cauza transpiratiei erau lipiti.. si... pe tacute mi s-a sfasiat de-a dreptul... si dupa primele momente de [anica si de
mi-am tras alti pantaloni de trening groooosi peste ei si acum sunt la fel de lipite si partile rupte si alea nerupte.. problema e ca poate iesi aerul.. daca are pe unde din ceilalti pantaloni.... ufffff 

Da, mor de ciuda si nu mai fac nici o poezie.. si sa revenim la ce spuneati... azi muream de cald ca am fost in Europa si am rezistat eroic
unui pahar de bere rece ca gheata care era vanturat prin fata mea de cei ce nu tin la mine (nmormal, tocmai sotul si maica-mea). Dar nu m-am lasat si, suparata foc pe rupturile din dorsal, m-am dus lupte victorioase cu al incornorat care imi terminase si toate sticlele de suc din casa si apa plata si.. am papat fiertura de legume, o natie de ciorba... si nu m-am calmat si am mai bagat un fibro-bar.. si acum sunt satula...
Mai sa va mai arat costumul daca mai sunteti amatoare dar sigur nu cred...
... e aici iar cutia in care era e aici. Din Europa mi-am luat fusta de in, pantaloni, premergator copilului la care muzica nu merge
dar o reparam noi si o masina mare finutului.. mare...mare... ca suncile mele...plus muute alte prostioare.. si eu ii zic Europa dar da, e mai mult Niro si Dragonu'.
Mai fetelor....
Grasa a facut-o lata 
Sunca i s-a revarsat 
Si-a ucis cauciucatu' 
Cand pe vine s-a postat. ![]()
In continua expansiune 
Sunca-afar-a navalit 
Si-atunci grasa cu pasiune ![]()
Luat-a-n mana un cutit.. 
Hopa, soectatorul zise 
vrea sa se "suicideze"... 
Dar grasa vrea doar in vise 
Grasimea s-o decupeze 
mai pai eu sunt in pana de versuri asa ca scuzati non-inspiratia... sunt suparata.. dar bucuroasa ca macar costumul nu s-a rupt din cauza grasimii.. stiam eu de ce tin atata la Supliformu' meu fidel, pe ala nu-l pot rupe, el isi face treaba mereu si e si ieftin oarecum... raman la el
PUPICI!!!
www.andora.bravehost.com/" target="_blank">Andreea
& Gogo
maimutica
(DN 10.10.2004)
dulcetica spune:
Vreau sa intru si eu in clubul fetelor care beau doar apa plata cu lamiie!E voie?De o saptamina mi-am luat supliform dar de lene nu l-am folosit inca.
Citi cm se reduc si in cit timp?Sau astea sint texte de la Avon?Daca ma impachetez cu folie este echivalentul masajului?
lgireada spune:
A mai aparut un subiect cu numele asta. Poate ne readunam cu totii intr-un singur sub, de actualitate!
Liliana