Copilasi de iunie-iulie 2003 (42)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Kehleyr spune:

Bychi:

Pentacct/Infanrix nu este optional, este o alternativa la schema de vaccinare gratuita. Contin DTP, antipolio si Hib - contra unei forme a meningitei (componenta Hib). Deci daca tu ai facut pana acum schema gratuita de vaccinare (cea cu rapel la 1 an), nu ai cum sa faci acum Pentacct. Trebuie probabil sa cumperi Hiberix separat.

De pneumonie din cate stiu eu nu exista in Ro, exista unul in State numit Prevnar.

Havrix si Varilix sunt cum ai zis tu. Mie pediatra mi-a recomandat sa mai stau cu Havrix pana la gradi, dar vezi si tu. Noi nu am facut Varilix.

Pentru o alta forma de meningita decat cea de la Hib (data de alt virus sau asa ceva) exista un alt vaccin, dar nu stiu cum se numeste. Am inteles ca e intrat de curand pe piata, nici pediatra mea nu a stiut sa imi dea detalii, a promis ca se interesaza si imi spune.

Crisa, Carmenutza - welcome back to the working class . Carmenutza tu cu cine o lasi pe Maya?

Ever felt away with me
Just once that all I need
Entwined in finding you one day

Ever felt away without me
My love, it lies so deep
Ever dream of me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kehleyr spune:

Tot eu. Apropo de pizza. Sunt multe localuri misto, eu va spun cateva si ramane sa alegem daca votam cu pizza:

1. Pizza Hut Dorobanti - au o masa mare rotunda inauntru unde cred ca avem loc vreo 10 persoane, dar este in zona de nefumatori si nu stiu daca putem face rezervare.

2. Il Calcio Amzei - au o mancare italieneasca excelenta, se poate face masa mare, dar din aceea lunga. Preturi la nivel mediu (140.000 pizza, cam asa).

3. Tratoria Edgar's, zona Rosetti - astia sunt cei mai buni dar nu cred ca avem loc .

4. Quattro Stagioni in parcul Herastrau, la televiziune. Aici au niste salate delicioase si f mari. Nici aici nu stiu cum este cu masa mare.

5. Cappriciosa, zona Baneasa - foarte buni si astia (se vede ca sunt fan mancare italieneasca, nu? ) dar nu se poate ajunge decat cu masina personala.

Mai ziceti daca mai stiti...

Ever felt away with me
Just once that all I need
Entwined in finding you one day

Ever felt away without me
My love, it lies so deep
Ever dream of me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pojogam spune:

Neata printeselor si "muncitoarelor"...!
Am fost ieri la derdelus cu Flaviu si nu mi-a venit sa cred cat e de incantat sa prindem viteza si sa ne dam pe zone cat mai riscante... are ceva cu adrenalina copilul asta!
Dupa ce ca ieri a fost destul de frig si totusi am stat mult afara, chiar si spre seara, asta noapte nu a dormit faorte bine asa ca acum am o durere de cap de mor!
Dana deja am salivat la enumerarile tale, insa voi hotarati unde ce si cum si eu ma voi supune! Ma uit ca va ganditi ce si cum la vaccine...eu nici nu mai stiu ce tip de vaccin a fost , cred ca Priorix si nu am de gand sa-i fac si altceva; am anumite incertitudini despre multiplele vaccine...
Carmenutza uite asa ma gandeam ca o sa am noroc si o sa primesc un raspuns pozitiv; dar nu-i nimic o sa mai cautam noi;
Acum nu vreau sa fiu prea insistenta dar o sa va rog din nou daca stiti pe cineva care ar putea inchiria pentru o perioda scurta sau lunga o camera sau o garsoniera in zona Bucurestii Noi ca asa am inteles ca e mai aproape de Baneasa... va rog sa-mi spuneti. O sa caut si in ziare dar pentru inceput doar... Va multumesc de ajutor!
De abia stept sa ne vedem!

Mihaela si Flaviu
Poze Flaviu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Magdone spune:

Buna mamici!
Maamaa cat ati scris, nici nu cred ca apuc sa citesc tot. N-am apucat sa vad nici o poza, sper sa-mi fac timp deseara.
Sa urez si eu bun venit la servici Crisa si Carmenutza sa ne povestiti cum a fost.
despre vaccinuri: Lui Razvan i-am facut varilix iar pentru havrix si noua ne-a zis doct sa asteptam gradi.
sa nu uit, bine ai venit Diana

Apropo de ce zicea Bobi, btw felicitari pt. permis, cum se bucura astia mici cand ne vad dupa o pauza, ieri s-a intors si Gabi, bineinteles dupa ce a pierdut iar o legatura si a venit cu urmatorul avion si fara bagaje ca le-au ratacit astia , poate n-ajung intacte ca nu stiu ce fac. Mai fetelor si cand l-a vazut a luat asa o pauza putin si dupa aia a inceput niste curse prin casa, razand intr-una, isi tragea de haine, se trantea pe jos, se apucase de papucei si vroia sa se descalte, Doamne ce emotionat a putut sa fie, m-a terminat.

despre intalneala, pizza suna foarte bine, de-abia astept.
va pupic

Magdone si Razvan (19.07.2003)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andra_ spune:

Buna fetele,

Bobi - felicitari, acum astept cu nerabdare sa ma duci tu acasa de la intilnirile viitoare, ca abia astept sa beau si eu ceva.

Bychi - Hiberix si ce mai e cu "hib" e ptr meningita, boli respiratorii si nu's ce, deci ii faci unul sau altul (vaccinurile cu nume cu "rix" in coada sint facute de Glaxo: Priorix, Hiberix, Varilix etc.)
-Varilix si Havrix - cum spui tu, si Dana...

Kehleyr - pai hai la Il Calcio, ca e cel mai OK din lista, mie mi-ar placea si Pizza Hut, dar fara rezervare...mai greu, plus ca nu stiu daca astia stau pina la orele din noapte la care ne intindem noi... La Capriciosa ma gindisem si eu, dar e taaaare departe, mai ales acum cu zapada nu prea ma incumet sa merg acolo. Ar mai fi Casa Mia, linga politia de la Udriste, dar o sa verific daca e deschis, in ultima vreme nu era, acolo au si salate bune, si bruschete mama-mama..!!!
Cind plecati in Austria, unde o sa stati?

Pojo -eu nu stiu nimic de nici o garsoniera!

Carmenutza si Crisa - sintem alaturi de voi

Fetelor, am gasit dupa luni de cautari Tepisor si Rostogol, editura Crisan, v-o recomand, e super desenata si scrisa, doar ca nu se mai gaseste pe nicaieri. Si in general, ed. Crisan scoate carti fr. misto ptr copii, eu sint fan. Asta ca sa stiti ca nu mi-am iesit din mina cu shopping-ul, doar ca dupa maratonul austriac, m-am mai linistit.

pup u,
Andra si

Luca Pitu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena_ltd spune:

Fetelor, azi am cronometrat in cat timp deschid eu desprecopii si ajung la pagina de bebelusi. Fix 9 minute. Ce naiba, ma, voua vi se intampla la fel sau e de vina serverul meu?
Crisa si Carmenutza, pe bune ca ma gandesc la voi... Probabil deja cand scriu, v-ati si acomodat. pupicei multi ca stiu si eu ca nu-i usor.
Magdone, pai sa stii tu ca si pe mine m-a impresionat reactia la intalnirea piticului cu tati. Fara cuvinte.
Bobi, felicitari, felicitari! Bravos! Ne vedem pe 9, da?
Mihaela, peste cativa ani, Flaviu va fi unul dintre cei care fac coada la bungee jumping, pariu! Las ca-i bine.

Pupici, ma duc la vizionat pozele voastre ca-s restantiera rau de tot.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicol74 spune:

Buna fetele !

Elena la mine se incarca f.repede. Acasa am conexiune de la Zapp dial-up (iti dau ei modem), fac reclama acum, cam 40 Eur, merge super, aveam radio inainte de la AccesNet super scump si prost ! Ce-i drept e limitat in abonament doar 100 ore sau cam asa. Ei zic ca merge mai repede si ca RDS fibra, pot compara ca din asta am la birou non stop da' se misca ca' mortu'.

Bychi si Teo a facut acestea doua:
- Varilix - pentru varicela si Zona Zoster
- Hiberix - pt. meningita si boli respiratorii
de restul nu stiu nimic, parca mai era ceva pt. hepatita optional
dar mi-a zis ca mai tarziu.

Crisa noi cand mergem la medicul de fam. mereu ma gandesc la tine (tu mi l-ai recomandat si bine ai facut) e ok !!
Sa ne zici cum a fost la serviciu ?!

Magdone fimea daca nu-l vede o zi pe taicasu' e de rau !
Incepe tati, tati de nu mai stiu ce sa-i fac !

Mihaela hai ca e de bine, te asteptam pe aici si cu Flaviu !
de garsoniera nu stiu nimic ...

Diana (iasi ) bine ai venit pe aici !

Romana hai ca m-am trezit si eu, bebe 3, recunosc ca citesc in viteza da' nu stiu cum mi-a scapat, n-am cuvinte .... esti un exemplu pentru mine, te admir sincer, nu stiu cum reusesti, ma bucur sicer si te felicit ca nu te afecteaza sindromul (curentul) asta cu fuga dupa bani care pe mine m- a dat gata definitiv ! Asa mult imi doresc un copil da' in acelasi timp ma gandesc, aaa vreau mai mult timp pentru mine, o fuga pe undeva ... diverse prostii pentru Teo care oricum nu o intereseaza, mai nou se joaca cu orice altceva decat cu jucarii !

Noi am racit, fara febra, muci si iar muci, cand am scos-o prima data afara ningea, nige cum zice ea, tinea gura deschisa sa prinda fulgii, saniuta la greu ca avem o panta aici langa casa ... si inclusiv eu m-am dat cu ea !
da' tot am scos-o si azi ca n-am avut ce-i face, sa nu dati cu pietre, nu trebuia asa-i ?!
Eu mi-am luat cateva zile asa de la mine, ca nu scot masina, si maxi taxi nu-mi prea place, e asa bine sa stai acasa, Carmen stie ce zic !! Hai bafta !

pupici,
nicol

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicol74 spune:

Andra zi-mi si mie unde-i Casa Retro asta ca eu sunt proasta sau altceva da' nu stiu,

nicol

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andra_ spune:

Nicol - Casa Retro are un magazin-depozit linga pasajul Victoriei, cum vii pe Stefan cel Mare/Iancu de Hunedoara spre piata Victoriei, inainte de intrarea in pasaj ultima strada pe dreapta, cred ca str. Roma se cheama. Eu n-am fost niciodata acolo, am luat doar de la tirgul de Craciun de la Dales, dar stiu de la o prietena unde e. Mai nou am vazut si in Cora ceva jucarii pe care scria "jucarie Casa Retro"...

pup u,
Andra

Luca Pitu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pojogam spune:

Apropo de povesti... i-am luat si eu o alta carte lui Flaviu "Hansel si Gretel" de la teora, editura care mie nu-mi place de nici o culoare insa avea desene dragute; uimirea mea a fost cand citind textul constat ca e varianta "rezumat a povestii" +/- armonizari cu cerintele Comunitatii Europene, nu mai exsita mama vitrega si rea si altele...
Am sa caut si eu cartea de care zice Andra, ca asta al meu e mort dupa povesti si ma pune sa-i citesc si el urmareste cu degetul sa nu sar un rand si bolboroseste pe langa mine; evident ca nu pricep o iota din ce spune!
Am uitat sa va spun ca tati ne-a adus de la Bucuresti un calut balansoar, simpatic pe care Flaviu l-a calarit cu placere la inceput dupa care ... s-a plictisit... greu cu jucariile astea.
Cred ca as muri sa se petreaca ce zice Elena cu bungee jumping; insa il vad acum prin casa ca se urca in carutul sport si vrea sa fie plimbat in viteza pe hol si cand trece peste o scarita sa sara carutul cat mai mult si asa, se tine bine de el si chiuie de bucurie... asa ca... ce sa mai spun, lui ii place dar mie nu!
Magdone o faza plina de dragalasenie... si Flaviu moare dupa tat'su daca eu ii spun ma-ma el repeta dupa mine dar zice: tata , pana renunt eu ... de parca eu nu as fi pe acolo!
Fetelor vad ca ramane cu pizza, si eu mor de nerabdare, unde anume?

Mihaela si Flaviu
Poze Flaviu

Mergi la inceput