Copilasi de iunie-iulie 2003 (42)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bychi spune:

Multumesc mult de tot pt. informatiile despre vaccinuri. M-am mai lamurit un pic.

Andra sa nu te superi ca ma bag, un magazin Casa Retro este pe Intrarea Geneva. De la p-ta Victoriei spre Perla, intre BRD si Citybank, prima straduta la dreapta. E un magazin tare mic si plin cu de toate. E verificat de mine.

Ce mai stiti de Bibi? Daca reusiti sa o anuntati poate vine si ea la intalnire! Si celelalte din Buc. si imprejurimi!

Bychi si Tiberiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andra_ spune:

Lume, lume,

cu o intirziere de doar 4 luni, pozele de la intilnirea din septembrie, spre aducere aminte: noi asta toamna

Bychi - normal ca nu ma supar, de ala scriam si eu, doar ca eu stiam ca se cheama strada Roma, dupa cea de vis-a-vis pe bulevard, multumim!

pup u,
Andra si

Luca Pitu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pojogam spune:

AA am vazut pozele... dar am crezut ca sunt cele de la intalnirea noastra.... Oricum mai frumoase astea!
Intrebare: stitic eva de cura lui Mihaela tatu de slabit? daca a dat rezultate si merita investitiA?!

Mihaela si Flaviu
Poze Flaviu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madic spune:

Andra - frumoase pozicile, si ce par avea si fie-mea pe atunci, ehe....

Intalnire - subscriu la pizza, da' parca nu chiar in Baneasa.

Madi si Mariuca (28.07.2003)

http://community.webshots.com/user/ianina2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicol74 spune:

Andra, Bychi merci de info, va spun daca ajung,
poate maine scot si eu masina, de vineri n-am mai fost in Bucuresti !

cica s-a mai curatat ...

Uraaa !

nicol

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addiana spune:

ce poze frumoase! imi aduc aminte de denisa mea vara trecuta. ce bine e sa fie cald afara... denisei mele nu-i place zapada, si nu vrea sa mai stea mult afara. a invatat drumul spre parc si cum iesim din bloc - directia parc. incerc s-o fac sa mergem altundeva, dar ea nu, tipa si vrea in parc. si spuneti si voi ce poate sa faca in parc pe vremea asta?!!! abia astept sa vina caldura!

diana si denisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenutza spune:

uite cam asa a fost prima zi de lucru

Dupa ce am plecat de acasa insotita de un elan (nu al Mihaelei R.)devastator si o stare vecina cu euforia...aveam sa intampin o zi mega nasoala.
In primul rand aveam sa descopar cu sunt mandra posesoare a unui birou asezat fix pix in dreptul usii, in pozitie sezand subsemnata sta cu spatele la usa....nasol rau....am comentat in acest sens ( ca doar ma stiti de la intalnirisi uite asa un coleg dragut mi-a cedat biroul lui.Buuuun, sa zicem ca partea asta ar fi rezolvata.
Biroul gol..golutz..nu tu calculator, telefon..nimic nimicuta..
pune-te si discuta si cere si pretinde ca tu vrei calculator repede ( nu de alta da' cu forumul ce fac??!!) mergi la contabilitate..vezi daca sunt bani pentru calc. maine....astia zic sa vedem..poate....si tot asa si cu telefonul....
Acum despre colegi ce sa zic..in afara de unul(care s-a si oferit sa-si schimbe biroul) nu mai stiu pe nimeni..si sunt vreo 20....unii par draguti...punct.

Este vremea sa aflu ca desi avem internet non stop nu poti intra pe msn, yahoo si alte pagini diverse...moment in care clachez....sa inteleg totusi ca astea sunt directivele si ca fiecare face ce poate totusi...ok, sa trec si peste asta...

dar hai sa ma opresc aici desi ar mai fi muuuulte de spus....la un moment dat am scapat putin pe net..si direct pe forum....sunteti extraodinare..chiar v-am simitit aproape...

hai ca ma duc sa fumez o tigara cu Razvan si revin...

Carmen si bb Maya Alexia
Poze cu Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amik spune:

apropo de vaccin.eu sunt cam ametita la capitolul asta si m-am bazat mereu pe doctor.acum insa nu l-am mai chemat de ceva vreme.adicatelea, ultimul vaccin a fost facut pe 27.07.2004, DTP. hiberixul l-am facut ultima oara pe 13.01.2004.asta inseamna ca mai trebuia facut cand?

Alexandra mare si Alexandra mica(10 iulie 2003)

http://community.webshots.com/user/alexandracojocaru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

capitolul www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41748" target="_blank">43

Oana_B

Mergi la inceput