Copilasi de iunie-iulie 2003 (42)

Copilasi de iunie-iulie 2003 (42) | Autor: Veve

Link direct la acest mesaj

Continuarea www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40374&whichpage=1" target="_blank">Copilasilor de iunie-iulie 2003 (41)

01 iunie Alex si mami Marina
02 iunie Selina si mami AdynaB
04 iunie Diana si mami Denisa
13 iunie Vlad si mami Martta
13 iunie Denisa Maria si mami Calina73
13 iunie Tudor Mihai si mami Anamaria
14 iunie Ruth si mami Lya
14 iunie Alex Victor si mami Marox
16 iunie Daniel si mami Doinna
18 iunie Flaviu si mami Pojogam si tati Pojogao
18 iunie Anne Marie si mami Iselin
19 iunie Vlad Teodor si mami Danacaltan
22 iunie Marius Cristian si mami Romana
23 iunie Tudor Mihai si tati Razvan Costache
24 iunie Tudor Andi si mami Bobi
25 iunie Luca si mami Andra
25 iunie Rares si mami Mirunaa
27 iunie Maria si mami Adi
27 iunie Stefania si mami Kehleyr
02 iulie Maria si mami Cornelia
04 iulie Mihai si mami Kara
04 iulie Matei Andrei si mami Romana_74
05 iulie Matei si mami Madishor
06 iulie Cindy si mami Catan
07 iulie Maya Alexia si mami Carmenutza
08 iulie David si mami Bibi
08 iulie Tudor Stefan si mami Crisotexa
08 iulie Teodora si mami Nicol74
10 iulie Alexandra si mami Amik
11 iulie Maryam si mami Dana (Waspy)
13 iulie Stefan si mami Cgaby
14 iulie Sara si mami CorinaElena
18 iulie Taisia Eliana si mami Gio
18 iulie David si mami Salina
19 iulie Razvan Petru si mami Magdone
21 iulie Alexandra Maria si mami Alinuta
21 iulie Mihai si mami Elena ltd
22 iulie Alexia si mami Crixia
24 iulie Simona Andreea si mami Gianina
24 iulie Jasmina si mami Adinag
25 iulie Emma Maria si mami Claudya
25 iulie Hugo si mami Didita
27 iulie Paula si mami Maria
28 iulie Tiberiu si mami Bychi
28 iulie Maria Ianina si mami Madic
29 iulie Mara si mami Ama (Pufulet)
29 iulie Maria Catalina si mami Ioana
29 iulie Alexa si mami DianaP
30 iulie Irina si mami Aditzu
31 iulie Alexandru Eduard si mami Magda

Irina,veve & croko
pozici

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nicol74 spune:

buna !

hai ca sunteti carcotase , da' ce voiati dragelor sa stea aliniati si sa zambeasca frumos la voi nu ?! e lasa ca va trece ....
mie mi - a placut chiar daca a fost scurt ! Oricum e greu sa faceti ac. program tuturor copiilor !
Toti erau foarte schimbati, baietii clar mai zvapaiati, numai masini vedeau peste tot !!

Amik m-a impresionat mult Alexandra, draga nu e deloc cum scrii tu, e un copil super, ne-am conversat ... ceva incredibil ... cate zice, m-a facut praf si e scumpa rau, are o fetisoara iti vine sa o mananci. Iar de strabunica sper ca am inteles bine, ce sa zic ...
ai gena buna, ce mai ! Maya nu prea ne-a bagat in seama, ca era tare mandra in bratele lui tati si mai apoi s-a luat la tranta cu un deal, pe unde se rostogoleau niste prichindei !
Tudor era cam obosit dar oricum el e mai serios, nu prea se antrena cu mami lui pe care o cam chinuia Bodo ! Oricum mi-a zambit dulce ! Alex era supravegheat atent de Magda, frumusel rau dar si el mai serios asa ! Si Razvan era obosit, cred si el a venit mai devreme dar era foarte bine, avand in vedere ca a fost bolnavior ! campion la traznai Tibi clar, e number 1, nici o indoiala, nu prea se plange Bychi curios ... e puternica, e micut el,
dar cand te uiti in ochii lui, e gata de atac, ce mai un scump. Nu m-am prins cu cine seamana !! Stefan cu tatal lui, mi-a placut cum si-a luat masa frumos nu prea l-au interesat spectatorii, si Vladutz era cam obosit si mami nu voia sa-i faca deloc pe plac, nu erau suficiente masinute in parc pentru copiii acestia. Am uitat sa va zic ca nici fimea nu lipsea cand se puneau baietii pe o captura, dar totusi nu se baga, mai de la distanta admira

ce m-am lungit, gata, scuze daca am zis vreo prostie sau am uitat pe cineva, sunt c-am adormita

Bychi, Magda, multumim de pozici

nicol

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cgaby spune:

crisa - imi pare rau ca nu am ajuns sa ne cunoastem...io intram in parc cand voi ati iesit..
bychi si nicol...n-am apucat sa vorbim...poate data viitoare???
oricum...mi-au placut mult copiii...nu ca sunt ai nostri, dar sunt cei mai frumosi si cei mai destepti.. nu???
pupici si sper sa reeditam intalnirea cat mai curand!!!!!!
gaby si stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisotexa spune:

Sa zic si io ceva de intalneala: desi foarte obositoare (sa se tina fiecare dupa propiul copil si sa incerce sa mai schimbe doua vorbe cu celelalte mamici) dar oricum frumoasa pentru ca am avut ocazia sa vedem ceilalti copilasi care au crescut atat de mult.... daca mai stateam un pic mergeam direct la nunta lor.
Noi in masinute nu ne-am dat pentru ca Tudor prefera sa le priveasca. Ce sa zic, am iesit cel mai ieftin . Copilul meu s-a dus si a privit cum matura un nene o alee, apoi a plecat cu el si tot asa. Ca sa nu mai zic ca l-am pierdut si regasit pe Bodo. Io fac exercitii pentru cand voi avea doi copii. Dar ce ma fac ca va fi plus un Bodo!!!! Nu descriu ce faceau ceilalti copii, ca in afara de ai privi cate putin pe fiecare, nu am avut vreme because of Bodo/Tudor. Sunt asa de mari si de frumosi....

Si eu ma bucur tare mult ca am cunoscut-o pe Marta, care e tare tinerica si frumusica.

Subscriu la intalneala propusa de Amik, dar sa se incalzeasca bine vremea (mai/iunie).

Dupa intalneala am dus copilul acasa si am iesit numai cu Petru si doi prieteni in IOR. Pe vremea aia frumoasa chiar nu puteam sta in casa. Si mi-am scos parleala stand la o bere la o terasa pe malul lacului si admirand ratele... si am vazut acolo (langa terasa Tramvai) un loc de joaca super fain pentru intalneala cu copii. Pe o pajiste e un loc de joaca inconjurat de un gardulet micut unde sunt fel de fel de casute si jucarele exact pentru varsta lor. Super!!!

Elena, mi-a parut tare rau ca n-ai venit. Te-am sunat dar aveai telefonul inchis. Mi-am dat seama apoi ca pe Andra n-am sunat-o sa vad ce-i cu ea.

O sa pun si poze de la intalneala dar acu plec la coafor... ca nasesc.

Pupa Crisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amik spune:

nicol,ce zic eu- de rau!- de fata mea???nu zic mah nimic, doar ca e alintata, are momente si ea...dar este un copil atat de cumintel si de sensibil si dulce si toata familia imi repeta asta-ca e foarte cuminte!si te-ai conversat cu ea?ce dragut!da, era in parc cu mama mea si bunica mea, pe care le ador pur si simplu.

mi-e un dor de alex de nu mai pot.
eu m-am sculat acum si plecam la examen.bleah!aseara am fost la teatru cu razvan, apoi intr-o cafenea, am condus eu la intoarcere si mi-am plimbat sotul un picut pe kisseleff, am avut o seara foarte plina si romantica si ne-am culcat la 3!!!!!sunt ametita rau de somn si o sa am de furca cum cu el sa il scol, ca tare greu se urneste!

da, crisa, mai prin vara,cum ziceam, sa le facem petrecere de ziua lor!da' sa nu uitam ideea!!!petrecere faina la botez si sa va traiasca finii, si cei mari, si cea micuta!

fetele, voi v-ati dus copiii la teatrul de papusi?oare este prea devreme?am aici o vecina care isi tot duce fetita care ieri a facut 2 ani-si au trecut ceva luni de cand a fost prima oara deci!ea spune ca sta foarte atenta si cuminte!oare alex cum ar reactiona?

Alexandra mare si Alexandra mica(10 iulie 2003)

http://community.webshots.com/user/alexandracojocaru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bychi spune:

Mihaela, adresa siteului nostru e pusa in semnatura mea, numai ca e un pic mai ascunsa. Dai clic pe HI (pe smiley) din semnatura si ajungi in albumul nostru. Nasol ca Flaviu si-a scos somul de pranz! Macar doarme mai bine noaptea? Sau se scoala mai tarziu?

Amik, Tibi nu cred ca ar fi f. interesat la teatru si nu ar sta cuminte. Poate s-ar antrena cu muzica sau reactiile celorlati copii dar nu intreg spectacolul. Poate dupa 2 ani cand va pricepe mai multe.

Crisa, locul de joaca din IOR, de care spuneai, nu e cel in care s-a accidentat Mariuca lui Madic? Si cred ca e full mai tot timpul si ne-am pierde copiii la fel ca in Tineretului.

Iar a fost o zi superba astazi; eu mai sper la putintica zapada. Las ca vin fetele de la munte si ne aduc putina zapada in peisaj!

Am sesizat o chestie la Tibi, e cam stangaci sau poate e chiar ambidextru. Observ ca mananca mai usor cu mana stanga si scrie sau deseneaza mai usor cu dreapte. Nu il oblig nici cum, il las pe el sa ia initiativa apucarii si folosirii unui obiect. Oare e prea devreme pt. a vorbi de stangaci sau dreptaci? La voi cum e?

Va pupam

Bychi si Tiberiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pojogam spune:

salutare
Bychi hai ca m-am desteptat si eu cu pozele...[mariaj. legat de somn, sa stii ca nu doarme mai mult noaptea sau mai devreme; in privinta somnului nocturn e la fel de "miscator", adica bazaie de 2 , 3 ori ori pt ceai ori pur si simplu viseaza si se sperie rau. Tiberiu doarme continuu? Asa de folosirea manutelor, pot sa spun ca Flaviu este stangaci, a mancat prima oara cu stanga (chiar spuneam pe aici ca mananca mai bine cu stanga decat cu dreapta) si continua sa o faca daca nu se uita uneori la cum mananc eu... pana si cand urca treptele o face tot ridicand stangul in loc sa alterneze sau macar sa inceapa cu dreptul; din punctul meu de vedere cred ca deja se poate vorbi de stangaci si e bine sa-si dezvolte aceste abilitati, personal il incurajez sa foloseasca si dreapta, insa nu il fortez! Voiam sa te intreb de unde ai luat roaba de plastic a lui Tibi, ca as lua si eu pentru Flaviu.
Amik am vizionat pozele cu Alex, pare foarte cuminte si finuta, unde mai pui ca are si codite... Sa stii ca ma gandeam si eu la tetru de papusi pt ca am o manusa sub forma de leu si ma joc mereu cu Flaviu si cu manusa respectiva si am observat ca-i place. acum nu stiu daca extrapolarea e cea mai reusita insa eu am sa incerc. O amica a venit de acolo cu copilul urland, desi avea fetita vreo 5 ani!
Crisa chiar ma gandeam ca o sa alergati dupa plozi pe acolo si nici nu apucati bine sa va vedeti! Eu ma uit ce se petrece cand al meu vede alti copii, e mort dupa ei; ii ia in brate si-i pupa sau isi lipeste capul de umarul lor, uneori mi se face si mila de el ca e asa dorit de copiiPoate ca la vara fiind mai mari vor putea fi doar strigati si adusi langa parinti... sau visez, nu?!
Fetelor sotul e in Bucuresti pentru o saptamana asa ca... dati-mi directii pentru jucarii, ca am de gand sa-l "fugaresc" pe acolo.
va pupam

Mihaela si Flaviu
Poze Flaviu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria m m spune:

Buna fetelor,
Aici e vremea superba(parca ma intreba cineva...).Azi a nins si e f frumos.Fica-mea e asa bucuroasa,astepta si ea iarna in adevaratul sens al cuvantului.
Am vazut si eu pozele de la intalnire,copii sunt tare draguti si au crescut mult(comparand pozele de la intalnirile anterioare).
Paula e tare dulcica,azi a reusit sa ne impresioneze,a luat-o pe Miru si a strans-o in brate si a pupat-o luuuung pe obraz.Pe urma a venit la fiecare dintre noi.E asa dulce...E TOPITA dupa Miru...cand sunt amandoua acasa,zici ca e codita lui Miru,unde e Miru e si ea....
Sper sa o pot (intr-un final) plimba cu saniuta.

bychi-Paula e stangace,mananca cu stanga,daca ii dai sa deseneze,apuca creionul cu stanga(iar daca il muti in mana dreapat si-l schimba in mana stanga)....ce mai,cred ca va fii stangace ca nimic nu face cu dreapta.

maria, de Paula (1 an) si Miruna (13 ani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madic spune:

Buna fetele.

Bag sama ca v-ati distrat, taticii au prins si cate o bere, copiii au fost in verva ca de obicei, doar ca intr-adevar au mai crescut.
Imi pare tare rau ca am ratat intalnirea, dar sper ca o repetam curand (in w-e viitor? ).

Ne-am intors si noi sambata seara, franti, dupa o zi de stat afara aproape non-stop, pt ca de cate ori mergem la parinti, Mariuca ii tine si pe socrii mei si pe mama afara, ca nu vrea cu nici un chip sa intre in casa.

Aseara ne-au venit nasii in vizita cu fetita lor (care are 5 ani) si s-au jucat fetele impreuna atat de frumos, incat tati al nostru a concluzionat ca ii mai trebuie Mariucai o fratioara , dar nu prea are sanse, in ceea ce ma priveste.

Bychi :

quote:

Crisa, locul de joaca din IOR, de care spuneai, nu e cel in care s-a accidentat Mariuca lui Madic? Si cred ca e full mai tot timpul si ne-am pierde copiii la fel ca in Tineretului.

Asa este, acolo ne-am accidentat in vara, dar am uitat si o ducem si noi pe Mariuca acolo, pt ca e topita dupa tobogan si dupa casute, unde intra si inchide-deschide ferestrele si face "bau!".
La fel de adevarat e ca mai mereu e aglomerat si am risca sa alergam non stop dupa ei.
In IOR langa casute e o "pajiste" unde ar fi bine de adunat copiii, ca de-acolo n-au unde fugi si, daca le aducem jucarii, isi fac singuri de lucru.
Oricum, noi venim oriunde stabiliti voi intalnirea, pt ca mi-e tare dor sa ne vedem.

Ma apuc si eu de treaba, pt ca am inceput saptamana de lucru cu o pauza cam lunga...
Va pup.

Madi si Mariuca (28.07.2003)

http://community.webshots.com/user/ianina2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andra_ spune:

Buna fetele,

frumos la intilnire din cite vad, din pacate nu am putut ajunge, ne revansam data viitoare.

Amik - buna ideea cu petrecerea la vara, eu abia astept ca noi sintem mari plimbareti. Alt loc de intilnire cu copiii unde pot fi "tiriti" si sotii din dotare este la carturi, unde amatorii se pot da cu carturile, e un loc de joaca cu nisip ptr copii, terasa ptr noi, preturile sint ok, doar datul cu carturile face gaura in portofel, noroc ca nu e obligatoriu. Cind vine primavara noi incepem vizitele pe-acolo, abia astept. Si daca ar ninge as merge si la Breaza, dar asa pe noroi si zloata mai bine ma lipsesc.

Noi am fost simbata la o petrecere de unde ne-am intors pe la 5 dimineata ca in vremurile de demult, chiar a fost super, iar pe Luca l-am pasat la ai mei. M-a distrat ieri mama cind am mers sa recuperam copilul, ca mi-a zis ca s-a trezit de la 6.... n-a stiut ca daca-i da sa-si bea lapticul in pat linga ea doarme si el pina la 8-9.

pup u,
Andra
Luca Pitu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cgaby spune:

a fost super....mai vremmmm!!!!
noi azi am fost la doctor...stef are 10 kg si 81 cm...cam slabut...dar asa a fost tot timpul....
am facut si vaccin....
in rest ce sa mai zic? am luat toate examenele
mai am unul si scap...
va pupic
gaby si stefan

Mergi la inceput