Copilasi de iunie-iulie 2003 (42)
Raspunsuri - Pagina 2
anamaria spune:
salutare fetelor! ce mai faceti?!
gaby, vroiam sa intreb, ce vaccin ati facut voi??? e vreunul obligatoriu la 1,5 ani, ca nu mai stiu...
anamaria, mami lui Bogdan - 04.07.2000 si Tudor - 13.06.2003
poze: http://photos.yahoo.com/mirmirion
http://community.webshots.com/user/miremirion
anamaria spune:
am uitat sa ne laudam...
ne-a iesit in sfarsit primul canin, mult asteptat!!!
anamaria, mami lui Bogdan - 04.07.2000 si Tudor - 13.06.2003
poze: http://photos.yahoo.com/mirmirion
http://community.webshots.com/user/miremirion
carmenutza spune:
Azi Maya a facut cea mai nefacuta isprava de pana acum...a reusit sa scoata o priza din perete..nu stiu cum a facut...cand..ca nici macar nu am vazut-o lucrand...cert este ca mi-am pus telefonul la incaract...si peste 20 min. cand am mai trecut pe langa priza respectiva..atarna din perete in 2 fire....am crezut ca innebunesc.....inutil sa va spun ca priza avea capac de protectie pentru Maya....useless..nu stiu cum a facut, nu stiu cu ce a tras de ea..dar trebuie sa ma gandesc neaparat la o solutie..aviz amatorilor.
Altfel tot azi m-am uitat la filmul Garfield.....Maya era in extaz..radea singura..sarea in fund....vorbea, pardon..adica comenta filmul pisu-pat-nenea-miau-buuuff-ham si tot asa....haiosa foc.
Eu ii dau cate un kiwi/zi ...ii plac mult.Voi le dati kiwi?
Bychi, si Maya pare stangace uneori....mai mult la picir decat la mana...oricum ar avea cui sa semene....daca ar fi stangace ar fi singurul lucru mostenit de la mine..zic merci si cu atat...
Carmen si bb Maya Alexia
Poze cu Maya
renisor spune:
Buna tuturor!
Ce misto ca aveti posibilitatea sa va intalniti!Frumosi copii aveti !
Suntem si noi fericite ca de 4 zile adoarme fiica-mea singura!Yes!
Plinge vreo 5-10 minute dupa care adoarme.Nu credeam ca voi ajunge vremurile acestea!
In sfirsit ca avem si noi zapada( in regiunea noastra nu prea ninge)dar lui vanessa ii este frica de zapada.a atins-o ,a vazut ca e rece .Nu mai vrea sa se atinga de ea.Am sa-i fac azi unom de zapada poate isi schimba parerea si ma ajuta.
Cgaby-ai facut cumva vaccinul pt varsat de vint? ( sper ca am tradus ca lumea windpocken).Aici a aparut acum vaccinul acesta si vreau sa -l faca si vanessa.
Inca o intrebare la voi.Ce parere aveti despre animale si copii.Ma bate gindul sa-i iau la vanessa un animal dar nu stiu ce animal si daca e bine.Caine ar fii perfect dar avem locuinta cam mica.
ar fii un animalut inca ( nu stiu cum ii zice in romaneste) Va dau o adresa unde puteti vedea poza si daca binevoiti sa-mi spuneti parearea despre acest animal.Un fel de hamster dar mai mare si cu blana mare.
http://www.meerschweinchenguide.de/index21.html
acum merg sa termin mancarea pina nu se trezste vanessa.
Va doresc tuturor o zi buna
renata & vanessa
http://community.webshots.com/user/bizau
cgaby spune:
fetelor, vaccinul pentru varsat de vant l-am facut acum 2 luni...si nu am avut probleme...daca vreti sa-l faceti...eu zic ca le face bine...
acum am facut pentru hepatita A - havrix junior se numeste....nici asta nu are reactii....
va pupicesc...ma cheama datoria....(stefan)...
ne vedem duminica???? ce ziceti de o noua intalnire????
cgaby
Magdone spune:
buna fetele,
hai sa scriu si eu ca azi n-am prestat, cu toate ca am o leneeeee si asa ma doare un caaaaaap de nu vad bine, in plus ma mai si oftic ca Razvan nu mai vrea sa adoarma singur. Asta i se trage cred ca de la statul in spital, de cand am iesit de acolo n-a mai vrut sa adoarma singur, ufffff
acum tocmai a aruncat biberonul si urla sa ma duc la el.
Gaby noi n-am facut vaccinul asta, mie pediatrul nu mi-a zis de el, e optional, nu? ia sa-i dau cu firma-n cap maine.
Renata, pai eu cred ca animalutul ala seamana cu un porc de guineea parca asa i se spune pe aici, dupa umila mea parere de necunoscatoare intr-ale animalelor, daca nu-i asa sa nu dati...
gata ma duc la el ca nu se mai poate,
v-am pupat si noapte buna
Magdone si Razvan (19.07.2003)
poze
cgaby spune:
magdone - vaccinul e optional, dar eu am vrut sa-l faca...
asa ca...fiecare face cum crede ca e mai bine pentru copilul lui...
carmenutza - si lui stef ii place kiwi!!!!!!!
stef cred ca e cel mai mic din trupa....10 kg si 81 cm...
pupici
cgaby
http://community.webshots.com/user/cgaby100
alinuta spune:
sa va fie de bine intilneala fetelor, si la cit mai multe ca eu una abia astept vesti de grup si poze cu bebeii laolalta. Doamne da' frumosi sint! Si asa de seriosi par in treburile lor, ca niste omuleti mai mari preocupati nevoie mare! Sa va traiasca si sa ne traiasca sufletelele astea scumpe!
Azi am fost si noi la doctor la vizita de 18 luni si pac si doua intepaturi! In urma masuratorilor, Alex are 13 kg si 89 cm, e ditamai omuleata.
Era in mare verva in a-i "povesti" una-alta pediatrei, cu gesturi teatrale, pina cind si-a dat seama ca interlocutoarea poseda oaresice instrumente care nu-s tocmai de joaca; si sa vezi atunci jale pe capul ei. A fost direct la usa, asa in tricou si pampers cum se afla, si disperare mare pe dumneaei sa ajunga sa deschida clanta. Ceea ce a si facut in cele din urma si tusti pe holurile cabinetului cu maica-sa zimbind politicos si vizibil stinjenita pe urma ei.
Copilul a fost recuperat, pac-pac vaccinoasele si portia de oaaaa-oaaa. Eu ma inmoi toata la scenetele astea, nici acum nu pot sa asist la chinuiala. Dar a trecut si asta, ne mai vedem cu doctora la 2 ani.
Reactii adverse sper sa nu aiba, acum doarme linistita, sa vedem cum se prezinta diseara.
Acum am de raspuns la citeva intrebari:
Romana - boohbah este o papusa dupa parerea mea ciudata si uritica, chiar papusa e mult spus, e un fel de animalut cu oaresice blanita, cu ochi mari, un virf de nasuc si fara gura. Descrierea mea banuiesc ca te-a dat pe spate, ca nici eu nu inteleg mare lucru din ce-am scris. Daca ai timp, mergi pe site-ul www.boohbah.com (sper sa nu fiu acuzata ca fac reclama) si probabil acolo te vei edifica. Ideea e ca pe-aici "bipa" e in mare voga, si ca jucarie si ca desen animat sa-i zic asa. Zice-se ca deja a intrecut telletubies ca popularitate. Asa ca fii-mea s-a inscris in fun-club deja si da-i cu bipa. De curind l-a inventat si pe bipu, cine-o mai fi si dumnealui habar n-am, dar cert este ca si-a facut si bipu aparitia in peisaj.
Elena - nici vorba ca Alexandra sa vada tot filmul cu Nemo, dar a retinut faza cu taticul de nemo care e chiar la inceputul filmului. Altfel daca sta 5 minute o data. Ceea ce nu e rau, pentru ca de la virsta asta cu tv-ul nu-mi miroase a bine.
Mihaela - referitor la problema cu somnul lui Flaviu: citeam aseara in "cartea mea de capatai" sa-i zic asa cite ceva despre un anumit subiect si din intimplare am dat peste citeva pagini in care se vorbea despre aceasta problema cu somnul si din ceea ce am citit am descoperit oarecare similaritati cu descrierea facuta de tine la care am mai pus si povestirile despre neobositul Flaviu si se cam potriveste cu ce zice in carte. Nu tin steagul pediatrilor americani, dar ma gindesc ca o parere de-a lor poate n-ar strica. Cartea este buna, mie personal mi-a raspuns la multe intrebari. Se numeste "What to Expect the Toddler Years" si este scrisa de Arlene Eisenberg. Ma gindeam daca vrei as putea sa-ti fotocopiez paginile cu pricina si daca reusesc sa le scanez ti le pot trimite pe e-mail, daca nu da-mi adresa ta de acasa si ti le pun la posta. Poate iti folosesc informatiile, daca nu - nu e nici o suparare, tu sa nu te superi ca ma bag in treaba asta, mai ales ca stiu ca nu esti un fan al pediatrilor americani.
cred ca asta e. Acum avem si tobogan in sufragerie, probabil ca in curind casa noastra se va transforma in parc de distractii la cite jucarii si chestiuni de joaca avem. Dar cum vremea nu ne prea lasa pe-afara (apropos, ce iarna a venit aici...nenica!!!), trebuie ca duduia sa aiba activitate.
eu va pupacesc, multumesc frumos tare pentru complimente si pentru urarile de bun-(re)venit si sper sa pot sa tin pasul cu voi.
Alina si Alexandra
poze alex
Cornelia spune:
Buna dimineata!
Va mai scriu si eu, ca sa nu va faceti griji pt. noi. Burtica e bine. Dar Maria nu doarme! Din cauza asta eu sunt in pragul depresiei. Abia mai rezist la birou. Mai am trei sapt. (la serviciu) si am promis ca nu plec mai repede. Problema e ca sunt cu lucrarile total brambura si nu prea imi place sa le las asa, dar nu am energie sa duc nimic la bun sfarsit.
Fetelor cu burtici: Marox, Pufulet, Romana_74, Romana ce mai faceti? Marox si Pufulet nu ne-ati mai spus nimic despre voi. marox, pana la urma e fetita sau baietel?
Pupici tuturor copilasilor (pe care i-am vazut in viteza in poze)!
Daca ii intru cumva in forma, va mai povestesc despre Mariuta.
Va pupam
Cornelia (24 sapt.) si Mariuta (2 iulie 2003)
elena_ltd spune:
Carmenutza, naspa cu priza, dar m-am si amuzat. Nu trebuia sa stie copilul de ce o ascunzi?
Eu ii dau kiwi de mult timp si e ok.
Aaaa, apropos de vaccinul de varsat de vant, habar n-am daca e totuna cu varilixul, dar acum o luna, fetita unor prieteni a facut varicela la 3 luni dupa varilix. Bai, m-a innebunit chestia asta. Voi ce intelegeti, ca o face intr-o forma mai usoara, dar ca e posibil sa o faca? Sau ca nu i-a fost facut cumsecade?
Andra, bestial Luca. Pozele la baita sunt peste poate. Super copil.
Fetelor, eu iar l-am tuns pe Mihai, eu personal cu masina de tuns. Si evident ca n-am reglat-o cum trebuie, si evident ca e cheliuta iar. Nu-i sta rau, abia ca sparge inimile cu ce trasaturi are el de macho man , dar culmea este ca acum vrea si Oana la fel tunsa.
P.S. Bychi, Crisa, multumesc pentru tel si sms, am dormit in nesimtire cu tel inchis. Data viitoare macar las tel deschis. Thx.