Copilasi de iunie-iulie 2003 (42)
Raspunsuri - Pagina 3
Magdone spune:
Elena, din cate am inteles eu de la medic, chiar daca a facut vaccin impotriva unei boli e posibil sa mai faca boala dar intr-o forma mai usoara, cel putin Razvan cand i-am facut Priorixul, la 7 zile de la vaccin el a facut o forma usoara de pojarel, cica ca reactie la vaccin
nici eu nu stiu daca varicela e una si aceeasi chestie cu varsatul de vant dar i l-am facut si pe asta.
gaby - de acord cu tine dar medicul trebuia macar sa-mi spuna de el, nu? asa ca chestie macar
Carmenutza, sa stii ca si razvan a facut o isprava de asta si nici acum nu ne dam seama cum a reusit.
Chiar fetele cu burtici ce mai faceti? Romana, citeam la un subiect nu mai stiu unde pe forum ca, daca copilul zice prima data mama urmeaza o surioara, iar daca zice tata urmeaza un fratior, ce a zis Alin prima oara? ca sa stii cum stai....asta asa ca o gluma, nu cred ca e adevarat.
va pup
Magdone si Razvan (19.07.2003)
poze
Magdone spune:
stai ca Alin e inca prea mic sau a inceput sa zica cate ceva?, ei cand incepe sa vorbeasca trebuie monitorizat
Magdone si Razvan (19.07.2003)
poze
martta spune:
Fetelor,
cu intarziere, caci am avut probleme cu internetul, va spun ca ma bucur ca am reusit sa va cunosc la inalnire. Am inteles si eu de ce sunt atat de dorite intalnirile fara copii, caci eu n-am reusit sa schimb prea multe cuvinte cu vreo alta mamica.Am avut si "sansa" ca Vladutz sa aiba o zi in care nu-i convenea mai nimic si ar fi vrut sa se dea intr-una in masinute. Dupa 3-4 ture inca mai era amator.
Prima impresie: toate mamicile sunt superbe si au niste copii reusiti!
Sper ca Magda nu s-a suparat ca i-am spus lui Alex- Razvan, dupa ce Magdone plecase, caci, asa cum spunea si Bychi despre Liviu, si eu am crezut ca multi dintre copilasii care mai erau pe acolo venisera la intalnire si chiar incercam sa-mi amintesc, in functie de numele lor, cum le cheama pe mame Si asta pt ca Vladut pusese ochiii pe jucariile unei fetite Alexia! Dar, din cate stiu eu, Crixia, mami de Alexia, e din Constanta, nu?
Crisa, Bodo a profitat de momentul cu fotografia de grup ca sa dispara. Credeai ca el nu stie cand poate specula momentul?
Gaby, stai linistita ca nici Vladutz nu e cu mult prea gras fata de Stefan!
Pe mine ma amuza cand gaseste cate un obiect prin casa si incearca sa-i dea o intrebuintare.
Acum si-a scos o compresa sterila din pachet si si-a pus-o la gat. Are bavetica.
E f.mandru de el!
Cand se face mai cald, sper sa ne intalnim cat mai multe.
Pana atunci, poate descoprim si un loc potrivit.
Va pup!
Marta & Vlad(13.06.03)
romana spune:
Magdone: Astea-s superstitii. Cristi a zis mama si uite ca Alin e baiat. Inca Alin nu a zis inca mama sau tata, dar a inceput sa doarma noaptea, are doar o trezire, asa ca de-acum pot sa-l asptept linistita pe bebe3 ca sa o iau de la capat cu noptile nedormite.
Cornelia: Un pupic pe burtica.
http://www.geocities.com/bebe_iunie_iulie_2003
si mail pentru poze bebe_iunie_iulie_2003@yahoo.com
maria m m spune:
quote:
Originally posted by cgaby
magdone - vaccinul e optional, dar eu am vrut sa-l faca...
asa ca...fiecare face cum crede ca e mai bine pentru copilul lui...
carmenutza - si lui stef ii place kiwi!!!!!!!
stef cred ca e cel mai mic din trupa....10 kg si 81 cm...
pupici
cgaby
http://community.webshots.com/user/cgaby100
N-ai griji ca nu e cel mai mic....a mea e mai inalta dar are 9.5 kg.
maria, de Paula (1 an) si Miruna (13 ani)
maria m m spune:
Am postata si eu la subiectul acela cu superstitiile cu toate ca nu cred si in cazul meu nici nu s-a adeverit.Amanadoua au spus prima oara "ta-ta".
Fetelor cu bb in burtica,va doresc sarcina usoara in continuare.
pojogam spune:
Buna seara!
Alinuta nu stiu cand am lasat sa se inteleaga ca nu sunt un al fan pediatrului american... oricum cred ca nu sunt asa increzatoare in pediatrii in general dar colaborez cu ei si le ascult parerile; cat despre americani habar nu am ce si cum au ei ca teorii, cert este ca medicina uita unele aspecte subtile ale indivizilor si de aceea nu am f mare incredere in medicina clasica; acum legat de ce spuneai, sunt cu adevarat interesat de ce ai citit si imi poti trimite. Pai sa faci cum iti este tie mai usor, si cred ca prin mail e mai usor fie aici pe forum fie la mmirellalus@yahoo.com.
Daca as gasi o solutie pt somnul sau de pranz ar fi perfect. uite azi iar nu a vrut sa doarma si dupa o ora juma de "negocieri" am renuntat.
din acest motiv l-am culcat la ora 20 in loc de ora 21:30.
Burtici tineti-va tare si bine sa fiti sanatoase si puternice
Carmenutza Flaviu adora si el kiwi, cam tot unul pe zi ii dau si daca nu sunt f atenta isi mai ia unul singurel din frigider pe care-l decojeste dramatic as spune cu un cutit.
Ma bucur ca se descurca bine cu bona si ii place tare mult de ea, azi chiar m-a alungat sa nu-i dau eu papa ci ea, asa ca vad, ca vrea sa ma inlocuiasca; oare vrea si tata lui sa ma inlocuiasca???
hai sa va intreb cum stati cu mersul pe jos cu copii? la noi e cam dezastru... ca vrea destul de des in brate si mor de spate...Eu una s vrea sa renunt la carut, daca nu resusesc acum cu siguranta cand implineste doi ani il pun in fata portii si sigur o sa dispara de acolo...
fetelor in alta ordine de idei stiu ca mai e ceva pana pe 9 februarie dar , f sincer ma gandesc ca de abia astept sa va vad daca va fi posibil.
Mihaela si Flaviu
Poze Flaviu
alexandrueduard spune:
Buna seara!
Cam slaba miscarea pe aici. Nici eu nu am prea intrat zilele astea, doar cat sa va citesc.
Mihaela: pai s-a stabilit deja intalnirea de mamici pe data de 9 februarie. Ramane sa stabilim locatia.
Carmenutza: eu nu i-am dat lui Alex kiwi, dar cred ca incerc si eu zilele astea.
Romana:ma gandesc la tine si la felul in care va veti descurca toti 5 intr-o garsoniera, dar, sincera sa fiu, mi se pare taaare greu. Sanatate multa iti doresc .
De-asemenea doresc sanatate multa tuturor burticilor si sa aiba grija mare de ele.
Marox, Pufulet, Romana 74: nu ati mai intrat sa ne spuneti ce mai faceti.
Magda si bb Alex puisor
http://community.webshots.com/user/edyalex
http://photos.yahoo.com/magdacorlea
maria m m spune:
Carmenutza-si eu i-am dat papusii kiwi dar nu ii place.Cea mare in schimb il mananca cu placere.
Pojogam-si a mea vrea uneori in brate.La mine e alta problema(de fapt cred ca toate o avem),trebuie sa fiu tot cu ochii pe ea.Daca suntem intr-un magazin,ia tot felul de lucruri de pe raft,in par vrea in balti...sau are zile in care vrea in brate...si e grea(cu toate ca nu are multe kg)...Eu nu mai prea folosesc carutul ca nu vrea sa mai stea in el si stie sa se dezlege(intr-o zi mi-a cazut din el...s-a dezlegat singura).
cgaby spune:
fetelor, in sfarsit am reusit sa mai intru si eu...la noi netul merge mai mult nu!!!!
varilrix este pentru varsat de vant!!! varsat de vant = varicela!!!!
stef nu a avut reactie dupa vaccin...acum eu ce sa zic??? cine stie???
noi avem o noua distractie: "an schie totosi pe peletzi" adica stefan scrie gogosi pe pereti!!! ce mai...fericire maxima!!!!
in rest este la fel ca pana acum...adica neastamparat..nu ma mir ca nu se ingrasa...nici cand mananca nu sta locului...
pupici
cgaby
http://community.webshots.com/user/cgaby100