Copilasi de iunie-iulie 2003 (42)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns amik spune:

salut, fetele!
intr-adevar cam slaba miscare pe aici.va deprima vremea asta?cat de fericita si incantata si nerabdatoare pt alex sa vada zapada eram aseara, asa de sunt acum.ce vreme e asta?nici laie, nici balaie!

desi ar trebui sa fiu entuziasmata, poate chiar fericita, pentru ca mi-am gasit si menajera si bona, doua femei peste 60 ani, dragute si muncitoare, sper, sunt extraordinar de tematoare,de trista, de nu-stiu-cum.imi las eu copilul pe mana altcuiva!!!maine va veni pt prima oara bona.vom petrece un timp impreuna, adica sa o invat eu pe doamna programul si tabieturle copilului, apoi eu voi incepe sa mai plec de acasa!mi se rupe sufletul, efectiv!nu imi vine nici sa o mai dau bunicilor in weekend, vreau sa o tin in sufletul meu!imi vine sa plang...sunt atatea griji si atatea intrebari pe care mi le pun!

pojo,draga de tine, esti o scumpa si regasesc in descrierile starilor tale si o parte din propriile mele stari.
si sotul meu este genul comod pana la extreme, poate si neinvatat cu munca fizica,neobisnuit sa stranga dupa cineva...sau pur si simplu capos.soacrei mele am inteles ca nu-i pot reprosa asta, caci ea, saraca, s-a straduit sa il educe!razvan mai face treaba, dar functioneaza pe principiul....hmmm....nici un principiu.trebuie sa insit, sa insist,sa insist.daca ar putea singurele lucruri pe care le-ar face ar fi culcat/computer/mancat/repetir!da' ce sa-i fca, s-au dus zilele alea!iar cand vad ca ma ajuta si fara sa se supere si sa se simta "utilizat" imi creste inima in mine.

noi cu laptele tot avem probleme.nu il bea si pace...unde sunt zilele cand bea 250ml la o masa???azi i-am luat dorna-l-a scuipat cat colo, parmalat prima crestere-l-a baut dar dupa doua guri scuipa si se stramba...am cautat nestle junior,n-am gasit...vad ca acum seara a baut milumil, 130ml

dana, doua zile si nici o vorba?nu v-ati intors de la zapada?

Alexandra mare si Alexandra mica(10 iulie 2003)

http://community.webshots.com/user/alexandracojocaru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenutza spune:

Salutare!

Mihaela, noi cu plimbatul pe jos stam..bine...dimineata ies cu carutul si seara de mana...si ne plimbam asa..mai prin magazine, mai pe strada.....cea mai lunga plimbare de mana a fost saptamana trecuta..cand am plecat amandoua la Unirea....si pentru ca masina era in revizie..am luat tramvaiul..special sa vad cum reactioneaza..i-a placut...a stat nemiscata pe scaun si se uita pe geam...so, am mers pe jos o gramada..plus turele de rigoare prin magazin...numai pe jos...a cazut rupta seara..dar ii place sa mearga pe jos..nu prea mai vrea in carut..si nici sa o tin de mana..sa mearga ea singura.

Referitor la intalnire..a ramas sigur pe 9(nici nu stiu cand pica) numai sa hotaram unde mergem.

Martta, as fi vrut sa schimbam si noi 2 vorbe la intalnire, mai ales ca era prima oara cand ne vedeam, dar poate apari si tu la intalnirea de mamci, ce zici?

Fetelor, am uitat sa va spun ca Martta este tare tinerica si frumusica..

Amik, am si eu o nelamurire..pentru ce iti mai trebuie bona cu 2 bunici si o strabunica?

Fetele cucuietele...ce faceti?Pe unde umblati??

Carmen si bb Maya Alexia
Poze cu Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amik spune:

"Amik, am si eu o nelamurire..pentru ce iti mai trebuie bona cu 2 bunici si o strabunica?"

pentru ca strabunica are 78 ani,diabet, tensiune, ameteli, etc, nu pot sa ii las un copil pe cap.iar bunicile au 47 ani fiecare,lucreaza si vor mai lucra multi ani de aici inainte.asa ca, dupa cum iti poti sa seama, suntem cam in pom!sa nu-ti inchipui ca nu as prefera sa imi las copilul cu bunica-mea mai mult decat cu oricine altcineva, dar singura chiar nu face fata!

Alexandra mare si Alexandra mica(10 iulie 2003)

http://community.webshots.com/user/alexandracojocaru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisotexa spune:

Iata cateva poze de la intalneala si din SUA
http://community.webshots.com/user/crisotexa

Si noi papam kiwi la greu, de la o vreme parca nu mai vrem asa de tare in brate si am facut vaccinul suplimentar pentru meningita. Pediatrul m-a sfatuit sa il fac nu in mod dpecial pentru meningita cat pentru niste infectii ale aparatului respirator si infectii urate ale urechii.

Pojo, cum au zis si fetele, ne intalnim musai pe 9 februarie.

Sanatate multa la burtici.

Pupa Crisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andra_ spune:

Buna fetele,

si eu ma gindeam ca nu prea mai misca nimeni pe-aici, incluzindu-ma desigur. Scuza e mea, pe linga deprimarea pe care mi-o induce vremea asta iernatica, e munca de la birou, aseara am plecat la 22:30 de aici si acum sint zombie. Cind am ajuns acasa Luca era numai-ochi, ca adormise pe la 8, iar tat-su l-a lasat, si pe la 9 cind a vrut sa-l schimbe si sa-l culce, dupa ce si-a baut biberonul in brate ( eu nu l-am mai tinut in brate seara de cind ne-am intorsc din concediu asta-vara ), a zis "gata!" si gata a fost!!! Era intr-o verva de zile mari, vorbea, alerga, ma tragea de mina, mi-a adus o jucarie si am incercat sa-l pacalesc sa-i zic ca si ei ii e somn si hai sa mergem sa doarma la tine in patut, a fost de acord, numai ca acolo am culcat toata jucariile aferente (soricel, maimuta, paturica-ursulet, Goofy) de cite 10 ori cu copilul, care isi mai aducea aminte cite ceva si iar se ridica si iar o luam de la capat. A adormit la 23:30 si dupa juma' de ora cind ne-am dus si noi sa ne culcam s-a trezit si n-a mai fost chip sa doarma decit cu noi. Eram enervata si in acelasi timp ma pufnea risul ca-i eu ii spuneam: "esti un baietel rau si obraznic, de ce nu dormi in patul tau, uite, soricelul doarme cuminte!", iar el se uita cu ochi mari la mine si zicea "unde?" Asa ca am dormit rupti toti 3, iar dimineata era tare vesel cind mi-a vazut pijamaua cea noua, care il are pe magarusul Aiurel, prietenul lui Pooh pe ea. By the way, ieri cind mi-am luat-o se distrau colegele mele de birou ce pijama sexi mi-am luat, ca e verde-nebun si are magarusul pe piept, iar eu le-am zis ca e fr. buna ca are dungi verticale la pantaloni, care inalta si subtiaza, deci e exact ce-mi trebuie - nu mai spun ca dungile au ici-colo alti magarusi pe ele...

In rest eu astept cu nerabdare sa vina zile mai calde, sau chiar mai bine PRIMAVARA, iar pe termen scurt... week-end-ul!
Luca sta saptamina asta cu mama mea acasa, asa ca de cind se trezeste pina se culca ma intreaba numai unde-i Dona/Donia/Doina/Dana... Azi-noapte cind incercam sa-l adorm statea ce statea, ziceai c-a adormit, cind zicea"
"Tata...unde-i?"
"tati face nani, hai fa si tu nani!"
liniste iar, doarme copilul, cind:
"Dona, unde-i?"
"si ea face nani acasa la ea..."
liniste...
"A-ma (catelul alor mei)?"
"face nani acasa la Doina..."
liniste....
liniste...
doarme....
"Mama?"
(in gind "mama-masii, culca-te odata!!!)
suav "si mami o sa faca nani dupa ce adormi tu, hai, fa nani!"
... si tot asa, si de fiecare data parea fr. cooperant si intelegator, si dupa un minut o lua de la capat.

pup u,
Andra

Luca Pitu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cgaby spune:

andra - buuun baiat luca!!! ce sa mai...trebuie sa recunosti ca ti-a facut-o!!
crisa - faine pozele...si fiu-miu in poza de grup, ce avea?? era lat!! il batuse tati???
pupici
abia astept sa ne revedem...

cgaby
http://community.webshots.com/user/cgaby100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria spune:

salutare fetelor si copilasilor!
ca sa ne putem inscrie si noi in fan-club, am cantarit si masurat copilul!!! are 10,5 kg si 78 cm! a fost foarte incantat de cantar, apoi s-a jucat putin cu el si pac! cu el de pamant!!!
azi noapte a dormit in sfarsit linistit, pana la 7.45, cu pauza de laptic pe la 5.30... cred ca a crescut caninul bine si acum nu-l mai doare... pana la urmatorul...

anamaria, mami lui Bogdan - 04.07.2000 si Tudor - 13.06.2003
poze: http://photos.yahoo.com/mirmirion
http://community.webshots.com/user/miremirion

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kehleyr spune:

Salutare fetelor si bine v-am regasit,

Ce activitate a fost pe aici in lipsa mea, bravo voua . Ma inscriu de data asta la intalnirea de mamici ca mi-a fost tare dor de voi, sa stiu ca vin pe jos si tot vin . Poate alegem un loc cu pizza, ce ziceti?

La munte a fost superb... dar prea scurta vacanta . In Bran nu era cine stie ce zapada, a nins sambata, dar mai mult de 10 cm nu erau in curte, doar cat sa iasa un pic fata cu saniuta. In schimb in Poiana era perfect de schi, bani si putere sa ai, ca in rest... Dar remarc pentru a mia oara cat de bine este sa suferi de oboseala fizica spre deosebire de oboseala psihica de la birou. Eh, a trecut si vacanta asta, acum numar saptamanile pana plecam in Austria (mai sunt numai trei ).

Stefania a stat cu socrii mei, care ne-au fost de mare ajutor, ca altfel nu puteam noi sa facem figura cu ski-ul. O vedeam numai seara si si atunci daca s-ar fi putut bunica-sa ar fi tinut-o numai cu ea . S-a facut si mai mancacioasa, daca e posibil asa ceva, chiar daca este imediat dupa masa, daca te vede pe tine mancand, nu scapi fara sa ii dai o bucatica.

Vad ca se discuta pe aici de vaccinuri. Noi nu am facut Varilix, dar in schimb cred ca vom face unul contra meningitei -- mi-a promis pediatra ca se intereseaza si imi da detalii, e ceva recent intrat pe piata. Ma gandeam si eu la hepatita A, dar doctorita a zis ca mai bine asteptam pana intra in colectivitate (gradinita). Noi am facut la 18 luni DTP+polio+hib, pentru ca asa era schema de vaccinare la Pentacct...

La dimensiuni, noi ne inscriem pe la 80 de cm si 10 kg. Chiar ma intreb, unde se duce toata mancarea aia pe care o consuma .

Va pup si mai revin. De Madishor mai stiti ceva?

How I wish to dream again...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns renisor spune:

salut fetelor
Azi am fost sa o inscriu la gradinita( aici trebuie facut din timp ca sa fii sigur ca ai loc).Timp de 45 de minute cit am stat in birou si am completat niste formulare si am discutat despre gradinita am lasat-o pe fiica-mea in sala sa se joace.ce sa va zic ca am stat ca pe ACE! Eram mai multe mamici in birou .Stateam cu urechile ciulite si ascultam daca plinge cineva.Imi inchipuiam deja ca fiica-mea a cazut pe scari,sau a iesit din gradinita si sta in frig,sau ca o bat copii.Aoleo ce cosmar.si fiica-mea se juca lonistita nici macar nu a intrebat unde sunt eu.Cind i-am zis ca mergem acasa mi-a raspuns categorik:NEIN!.Abia am adus-o acasa.
aici majoritatea gradinitelor sunt grupe deschise.adica toti copii sunt impreuna indiferent de virsta.Si au diferite sali si fiecare copil merge unde vrea.Exista sala papusilor,sala pt desenat,sala pt carti,sala pt sport,sala pt construit.
Totusi se unesc odata pe zi ( 1 ora)intr-o sala si invata poezii,cintecele.
Pt moment am fost " socata" daca pot sa zic asa ca nu sunt grupe pt cei mici si grupe pt cei mai mári.dar vad ca functioneaza foarte bine.
La capitolul greutate cred ca noi suntem campioane.9400g si aprox 80 cm ( ca s-a tot miscat )
acum o duc la culcare si dupa-masa mergem sa facem sport cu alti copii.
toate cele bune

renata & vanessa

http://community.webshots.com/user/bizau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Magdone spune:

nu prea am timp, vroiam doar sa zic Amik stai linistita cu laptele, e doar o perioada asa cand nu mai vrea nici un fel de lapte, las-o in pace un timp si nu-i mai da deloc, mai incearca peste o sapt, si razvan a facut asa intr-un timp si nu vroia deloc lapte, dar si-a revenit.

Magdone si Razvan (19.07.2003)
poze

Mergi la inceput