Copilasi de iunie-iulie 2003 (42)
Raspunsuri - Pagina 5
cgaby spune:
hai ca m-am mai linistit in privinta greutatii...vad ca nu suntem singurii mai "slabuti"....io mereu am fost obsedata de greutate..ca e prea slab....
nici stef de 2 saptamani nu mai vrea laptele seara...bea doar dimineata....ce sa-i fac?? nu vrea si pace...asa ca il las in pace...incercam mai tarziu...
pupici
mi-e dor de voi....
cgaby
http://community.webshots.com/user/cgaby100
amik spune:
merci, magdone!nu ma mai stresez asa tare!
Alexandra mare si Alexandra mica(10 iulie 2003)
http://community.webshots.com/user/alexandracojocaru
AdynaB spune:
Salutare fetele,
Noi sintem bine,aici e o gramada de zapada,pe fimea greu o mai ti in casa...azi am intrat la "foc automat" la bucatarie ,sa fac mincarea cit doarme ea,ca dupa aceea sa iesim la zapada!!
In privinta greutatii nu stiu ce sa zic,imi cam fac griji,si-am zis ca(virgula)cu prima ocazie am sa intreb pediatra...noi avem 10,500 kg si 81 cm,cu toate ca mananca bine,uneori ma si sperie.
amik si la noi a fost problema cu laptele.Pina la 11 luni i-am dat Aptamil AR,pina s-a scirbit putzin de el,adica nu-l mai bea cu placere si am trecut la lapte normal de alimentara de 3,5 grasime....il bea super bine citeodata mai pun kaba de capsune.Ea bea doar dimineata 220-250 ml,seara nu vrea.
Carmenutza si fimea maninca kiwi cu placere...acu are pofte pe clementine!
Kehleyr mamaaaa,ce dor mi-ai facut de Romania si munte!! Distractie faina in Austria!
Mihaela noi ne plimbam mult pe jos,lu fimea ai place,doar daca ma grabesc undeva atunci o pun in carucior! Cind vi incoace???
Adyna si Selina bambina
maria m m spune:
Buna fetelor.
Aici e o zapada....azi a nins aproape intruna.M-am trezit azi dimineaata(am stat ceva sa dezapezesc masina) ,am dus-o pe Miru in 15 minute la scoala.....mergeam cu 20 pe ora caci toate drumurile erau pline de zapada si masini,si era alunecos pe jos...am avut o frica in mine...
Am dat-o pe cea mica cu sania si ii place.
A invatat sa zica
ninge-nige
zapada-pada.
E o dulceata.
Va pup.
maria, de Paula (1 an) si Miruna (13 ani)
gio spune:
Buna mamici!!!
Ne-am intors, nu are sens sa va zic cum a fost!!!SUUUUUPERRRRRRRRRRRRRRRRR!!!!!!!!!!!Praga e absolut superba si despre concert...no comment...in afara de faptul ca am stat chiar in fata scenei si am avut parte de 2 ore si jumatate de extaz..voi punesi poze in curand....
Apropo de poze, ma enervez ca n-am putut veni dar a fost pe o cauza nobila!!!
Mai vb,
Va pupam,
Gio si Taisia
If a have a bag of rocks to carry as I go
I just want to hold my head up high....
cgaby spune:
buna gio...bine te-ai intors....abia astept sa pui poze si sa ne povestesti cum a fost...
pupici
cgaby
gio spune:
Cateva poze din Praga, pana nu le fac private sa nu incalc legea copyrightu-lui!
http://community.webshots.com/album/260251146VuweNX
If a have a bag of rocks to carry as I go
I just want to hold my head up high....
pojogam spune:
Salutare mamici si ma bucur ca a ramas intalnirea pe 9 febr.
eu sunt de acord cu Dana pt pizza ca poate merge si o bere pentru Crisa
Dana vino la Bacau ca a nins intr-o noapte de a doua zi nu stiam unde sunt!te poti bucura de zapada din plin, numai ca nu se schiaza!
Adyna in Munchen ajung chiar pe 10 febr. si sora mea imi spune ca imi va face un program foarte incarcat... oricum vreau sa ne auzim, macar la telef. O sa va dau eu si nr de tel de acolo.
Renata n-am inteles eu bine?! o dai la gradinita? dar nu e prea mica? ...si apoi face la olita?!
Andra pupici pentru Luca!!! Dar bine frate, eu daca l-as auzi vorbind pe "Mutulica " a meu cred ca nu as mai dormi o noapte... unde nu m-ar intreba el pe mine! imi dau seama ca e greu sau ca va fi greu cu somnul, insa de abia stept sa spuna si el asa ceva ...
Dupa cum spuneam ne bucuram de zapada si azi am iesit pentru prima oara in viata lui Flaviu cu sania! cel mai mult i-a placut cand alergam de imi iesea limba ca el sa se distreze ca e tras in viteza...
a stat pe burta pe spate , m-am mirat si eu cat de relaxat era si se tine bine doar cand vedea ca apare un hop. are un bun instinct de a se proteja la hopuri sau altele de acest gen.
Pe insula la noi acum este o imagine de vis, ar mai lipsi un castel atat e de furmos. Maine o sa facem si poze ca sa vedeti cat e de fain!
Probabil ca zapada l-a extenuat ca a reusit as doarma la pranz chiar foarte bine fara scanceli si alte mofturi!
ne mai auzim!
Mihaela si Flaviu
Poze Flaviu
carmenutza spune:
salutare mamici..
Gio, bine ati revenit!Te asteptam si cu povesti....
Andra, m-am amuzat copios faza cu Luca...si Maya a avut o perioada de asta cand nu se culca pana nu culcam toata gradina zoologica....si in plus si literele pe care tocmai le invatase...dupa "ham","pisu", Tutu(tweety), chit-chit, leu, cal, coca (papusa), tata, nuni(bunica)Bibu (frate-miu), Luca ( ca si de el zicea.dupa ce ii culcam pe toti..incepea si cu "C", tocmai s-a culcat..."A" ..si A s-a culcat..."Bi" ...aaa, B s-a culcat de mult.....de dura toata tarasania vreo ora...
Carmen si bb Maya Alexia
Poze cu Maya
cgaby spune:
buna fetelor...
noi scriem de zor...adica mazgalim...
in rest...asteptam si noi niste zapada...ca avem sania pregatita..
va pupam
abia astept sa ne vedem....
cgaby