Copilasi de iunie-iulie 2003 (42)
Raspunsuri - Pagina 12
madic spune:
Buna fetele,
Am vazut si eu pozele, Taisia e mortala, are niste ochi de nu-ti vine sa crezi.
Si Maya mi se pare schimbata cu bretonel, si trebuie sa recunosc ca mi-a ramas la suflet poza in care doarme ea cu tati asa de frumos..., iar Alex e viteazul din zapada - de-abia astept sa-i fac si eu poze Mariucai asa.
In pozele Andrei am avut surpriza sa vad o cunostinta comuna - pe Costi (eu am lucrat la aceeasi firma cu el inainte de a veni aici, dar n-am mai pastrat legatura decat un timp).
Din ciclul "la zapada", si fie-mea e incantata de "za-za", se tranteste in gramada de zapada sa faca "scaunele", aruncam cu zapada in sus si ziceam "ninge"(eu) si "ge"(ea), am facut bulgari, numai cu sania n-am prea avut succes, si nu pot decat sa ma felicit ca n-am investit nu stiu cat in saniuta, ca si-asa ma plimba tati mai mult pe mine .
Ultima preocupare a Mariucai e scrisu'. V-am zis ca avem un caiet unde desenam si noi ce trece prin cap, si Mariuca e topita, mai ales de cand i-am luat si creioane colorate, de cum se scoala si pana la culcare e cu caietul dupa ea si ne arata ce are desenat acolo : chit, ham, pis, "pine" (paine), "dani" (asta-i tati care trage o saniuta ), etc. Cert e ca nu-i mai trebuie nici o jucarie, doar sa "schie", iar eu sper sa nu-i treaca pana o fi de mers la scoala sa vada ea ce-nseamna sa "schie".
Cu olita eu nu ma stresez, ca oricum zice kk si se aseaza pe olita cu pampersu', apoi se uita sa vada daca a facut ceva , asa ca am decis sa aman operatiunea pentru la vara, poate o avea buni mai mult succes.
Daca vremea n-a tinut cu noi sa ne intalnim w-e asta, poate reprogramam intalnirea si cu copiii, nu numai de mamici. Ce ziceti?
V-am pupat.
Madi si Mariuca (28.07.2003)
http://community.webshots.com/user/ianina2003
gio spune:
Buna mamici!!!
Cat ati scirs..sper sa tin minte toate raspunsurile!!!
In primul rand multumim pt aprecieri!
Crisa, concertul a fost cu R.E.M.Bafta la serviciu tie si Carmenutzei!
Dana, nu mai poarta ochelari fi-mea pt ca pediatrul ei ne-a interzis asta si a zis ca e prostie sa-i punem. Pt ca am mare incredere in el, am renuntat la ochelari, poate dupa 2 ani incolo sa mai vizitam un alt oftalmolog. De cand am lasat-o in pace parca nici n use mai vede asa rau...
bobi, felicitari pt permis!
Claudya, ma intreb si eu din ce in ce mai des cum ar fi cu 2, dar momentan am un fix sa incep serviciu si caut de zor.Oricum, din octombrie 2005 pana in aprilie 2006 conform calenmdarului chinezesc fac baieti si ma pastrez pana atunci.
Scump tare Tibi care cearta olita..Taisia aseara a si produs ceva, spre fericirea noastra - kk si pipi - sio se uita fff mirata cand le-am aruncat in WC.
Neaparat sa ne intalnim, pe 9 febr sau cand vreti voi.
Taisia urla cand o iau de afara ca ea vrea cu tania (sania) la pada (zapada) sa se joace cu Pipi (Sebi, normal).
Mortala Mariuca cu patinajul..artistic!Ce face burtica????
Si celelalte burtici: Marox, Romana 74, Pufulet???
Va pupam,
Gio si Taisia
If a have a bag of rocks to carry as I go
I just want to hold my head up high....
cgaby spune:
fetelor, noi cu olita suntem in acelasi stadiu, adica uneori face...uneori cere si nu face nimic...alteori face kk in pampers si anunta dupa....deci nu ecine stie ce mare grozavie...asteptam sa se incalzeasca vremea...sa fim mai insistenti...deocamdata nu ma stresez..
de scris si stef este pasionat..mereu cere "tionu" (creionul) si mazgaleste...uneori ma pune pe mine sa scriu litere si cifre...
cam atat despre noi....
abia astept sa ne vedem.....
pupici la toata lumea!!!!!!
cgaby
http://community.webshots.com/user/cgaby100
cgaby spune:
aviz amatoarelor de poze!....
am pus niste poze mai vechi si mai noi!!
va invitam sa le vizionati cu placere!
cgaby
http://community.webshots.com/user/cgaby100
carmenutza spune:
mamici, mamici
sa va iau pe rand
Mihaela,ma gandisem eu la ceva cu garsoniera dar nu merge...sorry.
Crisabafta muuuulta maine.Scaunelul de baie este din cel cu ventuze..de la 7 luni il folosesc...inca mai sta in el dar sigur nu mult..daca de el intrebai...daca nu, celalalt scaunel care apare in poze este din Cora. Pestisorii sunt de la Casa Retro..au mai multe modele..costa in jur de 100.000 lei setul.
Magda, da, toate pozele de la partu sunt la Mc.
Bychi, nu prea a inteles ea mare lucru de la petrecere..de mancat nu putea sa pape nimic...copiii ceilalti erau prea mari (4,5,8,9, 14 ani)..dar si-a gasit ea niste jucarii pe acolo...petrecerea era intr-un vagon de tramvai...dar am iesit si pe afara..unde a fost mai incantata de tobogan decat de jucarii.
Andra, Luca din poza este finul nostru....da' io astept poze si cu Luca -Luca
Am emotii maine...sa-mi tineti pumnii...
Carmen si bb Maya Alexia
Poze cu Maya
addiana spune:
buna fetelor, iata-ma in sfarsit singura in fata calculatorului!! ce liniste!
claudya, am o verisoara care e in montreal, quebec impreuna cu sotul ei. nu ti-e dor de brasov? mie da, bineinteles ca nu se compara toronto cu iasi-ul, dar cred ca oriunde as fi, tot mi-ar fi dor de bv.
bychi, eu pana sa nasc am tot mers in bv, dar acum cu bebeul e mai greu. dar cine stie, poate la vara...
si sa va spun cateva despre denisa mea: subiectul oala il excludem, pt ca asta face si ea. mai are momente cand isi aduce aminte de ea si striga prin casa "ala"(=oala), si eu bineinteles, in cea mai mare graba, alunecand pe gresie si dand cu capul de tocul usii, iau oala sa i-o duc fetei... si cand colo, domnisoara mi-o ia din mana si o duce inapoi dupa care ii face "pa" cu mana. iar eu, pe langa cucuiul din frunte, raman cu speranta ca poate data viitoare chiar o sa faca la oala...
zapada inca nu-i place, dar poate o sa se obisnuiasca cu ea si o sa se joace. nu vrea sa o atinga deloc, nici macar cu manusa...
diana si denisa
crisotexa spune:
A venit si ziua cea mare si tare. Ce sa zic a fost tare bine acasa. Nu mai imi aduc aminte de noptile nedormite si alte asemenea. Mi se pare ca totul a fost super. Ce sa zic, e minunat sa ai copil...
Bafta Carmeuntza!!!
Pupa Crisa
bychi spune:
Fetelor, cu riscul de a va plictisi, va rog sa ma lamuriti in legatura cu vaccinarile suplimentare/optionale! Vineri merg cu Tibi la dr. si vreau sa stiu ce sa o intreb. Poate nu am citit tocmai bine de la voi, dar fac un rezumat.
- Varilix - pentru varicela si Zona Zoster
- Havrix junior - pt. hepatia A
- Hiberix - pt. meningita si boli respiratorii
- Pentact Hib - ???????
- ???????? - pt. pneumonie
Nu vreau sa i le fac copilului pe toate, vreau doar sa stiu ce exista. Va rog mult!
Cornelia, ma tot uimeste Mariuta ta cat de desteapta este! Culori, forme geometrice, conversatii… Sa o tina tot asa!
Bychi si Tiberiu
bychi spune:
Crisa si Carmenutza ma gandesc astazi la voi! Sa ne povestiti impresii!
Acuma ca ati inceput serviciul sa nu gasiti vreo scuza sa nu ne vedem pe 9 febr! Si, daca aveti idei, sa stabilim locatia. Deci cu pizza si bere! Eu in afara de Hut nu stiu nimic pe aici.
Bychi si Tiberiu
madic spune:
CRISA, CARMENUTZA - bine ati revenit in randurile clasei muncitoare!!!
Madi si Mariuca (28.07.2003)
http://community.webshots.com/user/ianina2003