Copilasi de iunie-iulie 2003 (42)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cgaby spune:

neatza!!!!!
si noi am iesit la zapada...a cazut de cateva ori de pe saniuta...dar asa e iarna, nu??
i-a placut...dar la un moment dat s-a plictisit si a vrut acasa...
asa ca nu am stat foarte mult....
bobi - felicitari pentru carnet!!!! trebuie sa dai de baut, nu????
acum vreau si eu sa fac scoala....pe vremea asta....
hai ca va pupicesc si mai vorbim.....
stef e innebunit dupa "pu pu pu" (in padurea cu alune!!!)

cgaby
http://community.webshots.com/user/cgaby100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pojogam spune:

Carmenutza Ovidiu macar 3, 4 luni sa stea sau poate mai mult; ideea este ca mutarea s-ar putea sa fie definitiva si atunci sunt multe de luat in calcul... Oricum chiar si pe o perioda scurta acum l-ar ajuta foarte mult , daca nu e posibil o per. mai mare

Mihaela si Flaviu
Poze Flaviu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bychi spune:

Hai ca ma invrednicesc si eu sa scriu! Am avut niste zile tare pline. Ne-a apucat pe noi harnicia si am mai modificat ceva prin casa asa ca am avut ceva santier. A trecut si acum e frumos!

Era sa vin si eu la intalnire. Am fost singuri, fara tati, si ne batea gandul sa luam un taxi. Bine ca s-a amanat!

Azi noapte vizionam toate pozele restante. Ce copii frumosi, mama-mama! Pai Carmenutza, cand o vezi pe Maya asa grasunica si razatoare iti vine sa o mananci cu totul. Mai ales pozele de la baitza? Apropo, i-a placut la Mc?

Andra si Gio mi-ati deschis cheful de duca, nu ca nu as fi avut dar acum e mai mult decat stringent. Gio ati avut o pozitie privilegiata la concert iar amintirile... Acuma vad ce creatza e Taisia! O papusa tare dulce!
Andra, sa nu schiezi tu pe partiile alea? Of, of ma si visez pe acolo! Las ca ne povesteste Kehleyr. Iar Luca tare smecherila e! Mi-a placut pe canapea (parca), statea tolanit cu o jucarica in mana.

Mihaela, asa incet-incet o sa veniti si voi la Ovidiu si o sa ne vedem mult mai des! Nu ca ti-as dori sa devii bucuresteanca, dar asa se intampla de obicei….

Madic, multumim de urarile de La multi ani. Asemenea si voua!

Diana, bine ati venit! Si eu sunt din Brasov si tot din cauza sotului am ajuns pe aici. Poate ne vedem pe la Bv daca mergeti.

Claudya, mai am si eu rabufniri de genul asta cu Liviu. In special vara, cand nu suport caldurile de aici, si iarna cand nu ma mpac cu gerul si vantul. Si stau si visez la cai verzi pe pereti!

Bobi, felicitari pt. carnet sau bine ai venit in randul “pericolelor publice”! (no offence)

Carmenutza si Crisa, bafta pt. maine!

Olitza. Ne place tare mult! Dimineata cum se trezeste, cere olitza pt. pisu si caca. Luam olitza, punem copilul pe ea, luam si jucariile aferente si stam, stam… cam o juma de ora. Culmea ca sta cuminte. Intre timp ii pregatesc micul dejun, mai spal vase… el cuminte pe olitza. La un moment dat ma striga si ma duc sa vad isprava. Se ridica si se uita tare mirat in olitza si imi arata ca nu-i nici caca si nici pipi. Il intreb cum e posibil asa ceva si atunci se pune pe vociferat si certat olitza, ii da na-na ca de ce nu a produs nimic!

Zapada. E tare innebunit dupa ea! Ii place sa se arunce in zapada, face un fel de bulgari si fuge dupa mine sa ma bulgareasca. Se prapadeste de ras si in avantul lui se mai rastoarna, se mai impiedica... Ieri incerca sa se ridice singur, dar ... a cazut cu capul in zapada! L-am ridicat si a inceput sa scuipe si sa se strambe si spunea “ece-ece” (rece); si-a dat cu manusa peste fetzisoara, evident plina de zapada, si s-a pus mnealui de bocit de numa-numa.

Va mai scriu ca trebuie sa iesim la zapada.

Bychi si Tiberiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andra_ spune:

Buna fetele,

mai intii multumim ptr comentariile referitoare le poze, sa stiti ca nu eu sint autoarea, ci Dani, singura poze din Austria facuta de mine se si cheama "Domul pozat de mine" , sa nu existe dubii...oricum e cea mai buna de departe

Ieri a iesit si Luca la zapada, l-a plimbat Dani vreo ora, i-a placut, a pus mina pe zapada, se tiraste de toti boschetii inzapeziti spre disperarea mea legitima, in sanie statea nu atit incintat, cit resemnat, in final a si adormit, ii cazuse capul in piept ca la babe,deh! obositor sa stai asa in sanie in timp ce tati trage... Eu conform obiceiului am admirat peisajul de la geam, am gatit si tineam geamul larg deschis la bucatarie... fr. frumos dar sa fie la altii. Iar azi cind am iesit si m-am umplut de zapada si am stat juma' de ora sa dau zapada dupa masina, si cind am facut de 2 ori mai mult pina la serviciu, si nu puteam parca ...si tot asa, revin la parerea mea ca zapada e buna la munte, nu in oras! Na, ca mi-am varsat of-ul, acum o sa avem de tras citeva saptamini pe urma ei.

Din ciclul ce copil mare si destept are mama: ieri am ramas singuri ca Dani e la un curs la Predeal (saracul! ) si dupa joaca, mincat etc. vreau si eu la baie. Il pun pe Luca care era pe canapea linga mine sa stea cuminte, sa citeasca, ii pun cartea in brate si ii zic "mami se duce la baie, tu stai cuminte aici!", Luca intelegator "pi-pi!"... ma duc... cind ma intorc il gasesc in aceeasi pozitie cuminte rasfoind cartea. M-a dat gata!

Apoi seara cind l-am intrebat daca vrea sa faca baie, s-a apucat cuminte sa-si stringa jucariile si sa le puna la locul lor, ca stie ca asa fac eu seara. Sa scriu aici sa ramina ptr posteritate, ca probabil se va transforma curind intr-un baietel normal si dezordonat, macar sa-mi aduc aminte ce facea...

Am incercat si eu sa-i dau kiwi vazind pe aici atitia copiii incintati, ti-ai gasit, nu vrea si pace, dupa insistente a inghitit vreo 3 bucatele, trebuie sa repet schema ca mai mult nu vrea ca e ceva nou, nu ca nu i-ar placea gustul.

Gio - o dulce "africana" Taisia, poate daca se si bronzeaza... devine o negresa autentica Mi-ai adus aminte de Praga, sa caut si eu pozele, ca hartile si restul amintirilor le-a pus al meu sot asa de bine ca nici acum nu stim unde ar putea fi

Carmenutza - cine-i Luca "ala"? mai vorbim noi...

Magda - am vazut eroul zapezilor, pupici!

pup u,
Andra si

Luca Pitu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Buna dimineata! (azi mi-am permis sa ma trezesc tarziu si e inca dimineata pt. mine). Am profitat de zapada si mi-am facut de cap. Ce 7.30 e ora normala de inceput munca?

Am vazut si eu pozele cu Maya si Taisia. Maya a devenit intr-adevar o "domnisorica" . E o dulce (ma orientez si eu spre aprecieri "gustative", pt. ca asta iti inspira cand o vezi). Si Taisia a crescut mult fata de ultimele poze pe care le vazusem. Si ce par are! Ochisorii au ramas aceeasi .

Ieri am incercat si noi sa iesim cu Maria afara. Adica, ne-am straduit, dar era un viscol, ca Maria tipa intr-una ca vrea in masina, nu-i mai trebuia zapada, cu toate ca in casa era incantata. Astazi s-a linistit vantul si pare asa de frumos de la mine de la geam. Sa vedem cum va reactiona Mariuta.

Cu olita, noi stam nici prea bine, nici prea rau. Cand se trezeste face mereu pishu la olita, in restul zilei anunta kk si pishu, dar nu prea prindem momentul , ca fata spune, dar in momentul urmator a si facut. Dar distractia cea mai mare e seara cand nu vrea s adoarma si cere oala f. disperata si pt. pushu si pt. kk. De cele mai multe ori reuseste sa ma pacaleasca. E in stare sa stea si o ora pe oala, straduindu-se sa faca ceva.

Crisa, Carmenutza, succes maine! Sa incepeti cu dreptul! Acum, ca sa pun gaz pe foc , chiar martea incepeti voi serviciul? Si eu implinesc pe 2 febr. 1 an de cand am inceput serviciul. Nu imi vine sa cred, ca eu inca nu m-am acomodat si urmeaza s aplec din nou.

Crisa, sa stii ca incep si eu sa ma ingrijorez, ca tare nestatormica e Maria . Deja si Dan a trecut pe planul doi. Asta de sambata, cani a aparut in viata ei Robert (Obe ), care i-a pictat si peretii in camera, asa ca are o amintire serioasa de la el.

Faptul ca recunoaste culorile ma uimeste si pe mine. Acum, sa stiti ca se mai intampla sa le si incurce, dar nu pot sa nu ma minunez. Mai nou, mi-a dat si mie o lectie. O intrebam ce culoare are ursuletul si nu zicea nimic. I-am spus ca e galben (e galben inchis) si ea zicea "nu-nu-nu". Dupa care: "calu". Si o tot tinea asa. Nu pricepeam ce are calu' cu ursul, pana cand a cautat culoarea portocaliu printre creioanele ei si mi-a aratat-o. Am ramas masca. Am intrebat-o "portocaliu?" si a fost foarte fericita ca am inteles: "Da!"

Va pupam si va dorim o saptamana minunata!
Cornelia (25 sapt.) si Mariuta (2 iulie 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kehleyr spune:

Neatza fetelor,

De cand am venit la birou va admir pozele .

Andra - mi-a lasat gura apa atat la partii cat si la bomboanele Mozart . Abia astept sa ajung si eu pe acolo. Si Salzburg-ul, uitasem ce oras frumos este!

Magda - ce rosu in obrajori este Alex dupa zapada . Si cum va ajuta el la masina...

Gio - Taisia este din ce in ce mai frumoasa si mai delicata, chiar ca o papusa. Cum mai stati cu strabismul, ca nu am mai vazut-o cu ocluzorul in poze?

Carmenutza - mi-a placut poza in care doarme ea cu tati!!! Ca un ingeras!! Are o figura de domnisorica frantuzoaica datorita bretonului .

Bobi - felicitari pentru permis, bine ca nu te-a prins zapada...

Claudya - bine ai revenit cu forte proaspete. Brr.... -20 de grade???

Doinna mai zi-ne de Daniel.

Si noi am fost ieri la zapada cu saniuta. A fost superb. Andra da-mi voie sa nu fiu de acord cu tine: merita o luna de chinuri printre sleauri (mai ales cand merg cu trasportul in comun si nu am de despazeit masina ) pentru cat ed efurmos era ieri in parc. Raiul copiilor, raiul cateilor. Am vazut un basset, saracul, aproape ca il acoperea cu totul zapada... Lui Stefi ii place mult in saniuta, dar ieri a vrut si jos din sanie, si se enerva cumplit ca nu putea merge prin zapada afanata, ca intram eu pana la genunchi, daramite ea...

Ultimul cuvant invatat este "bai" care inseamna baie, unde ii place la nebunie. Se duce la ea in camera, ia toate jucariile din sertar si le arunca in cada. Cand termina cu jucariile, incepe cu obiectele de pe marginea cazii .

Sambata am avut un program super incarcat. Am fost la Plaza - prima oara cand o ducem pe acolo si i-au placut la nebunie scarile rulante si mai ales liftul transparent. O lua la picior pe acolo printre magazine si prinde-o daca mai poti... Dupa care in vizita la strabunici (care ne bateau la cap sa ii punem caciula de lana in cap, in casa ), dupa care seara la nasi, care au o fetita de doua saptamani... Uitasem ce mici sunt la varsta aceea, atat de fragili... Ei au o masa in sufragerie foarte joasa si Stefania se tot suia pe ea in picioare si alerga pe acolo razand, ii placea la nebunie. Dupa care a incercat sa o imite pe fetita mai mare a nasilor care facea gimnastica si incerca si ea sa faca podul de jos .

Va pup si ramane sa ne vedem pe 9 februarie, da?

Ever felt away with me
Just once that all I need
Entwined in finding you one day

Ever felt away without me
My love, it lies so deep
Ever dream of me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cgaby spune:

andra....nu pot decat sa te felicit!!!!! cum de e luca asa cuminte?
pai daca io ma duc la baie fara "balaur" e jale mare....tipete...mamiiii...plans....dat cu capul in usa.....finalitatea: mami exasperata deschide usa copilului si il lasa sa intre....
asta e...
pupici

cgaby
http://community.webshots.com/user/cgaby100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Mi-a adus aminte Dana (cu Stefania gimnasta ), ca si maria face gimnastica si mai nou, de cand ne-am uitat la patinaj, danseaza pe gheata . Da repede - repede din picioare si ridica mainile sus, dupa care se tranteste pe jos . Nu e frumos din partea noastra, dar am ras de ea, ca nu ne mai puteam opri si am taiat de pe lista aptitudinilor Mariei toate sporturile care includ cat de cat gratie. Au mai ramas: handbal, baschet, poate voplei. De fapt in top e sumo , dar imi e cam rusine sa recunosc (ei nu ii spun sa nu o influentez ).

Va pupam,
Cornelia (25 sapt.) si Mariuta (2 iulie 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria spune:

fetelor, meeei, da' precoci copilasi vreti voi sa aveti!!!
ia auzi, dom'le, sa folosesasca cu succes olitza?! ba sa o si ceara singurio-singurei, la nevoie??? se pare ca restul de mamici cu 'experientza' - a se citi pui mai maricei - m-au lasat pe mine sa va spulber sperantele!
mai e, dragilor, pana atunci!
oricum, nu va ingrijorati daca cupilu' nu sta nici cu politia pe oala, nu poa' s-o vada-n ochi, sau din contra, o iubeste la nebunie, ca tudor al meu, si-o puna 'sapca' sau face in ea papa -papa pt jucarii! indiferent ca au fost pusi pe la 7 luni pe oala, sau n-au vazut-o in viata lor, copilasii nostrii vor invata s-o folosesca pe la 2 ani si ceva, maxim 3... atunci ii ajuta si pe ei simturile sa ne poata face bucuria asta! pana atunci... doar chin si sperante pt parinti!

la zapada am fost si noi, ne-am batut cu bulgari de am facut febra musculara! tudor e tare incantat cand e si bogdan la joaca, il imita si se tranteste si el in zapada, ba a si luat cateva guri! arunca si cu 'bulgari' in noi, dar tot el rade cand vede ca ramane zapada tot pe manusile lui, ca nu stie face bulgari!

pe sanie ii place l-a plimbat tati, dar sa aiba si bulgarii la el, munitia pregatita oricand!!!

ieri cand a iesit fara bogdan, n-a mai fost asa incantat, mi-a zis tataie ca a revenit la vechile obiceiuri si se catara pe garduri, etc...

anamaria, mami lui Bogdan - 04.07.2000 si Tudor - 13.06.2003
poze: http://photos.yahoo.com/mirmirion
http://community.webshots.com/user/miremirion

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns romana spune:

Claudya: Multumesc pentru urari. Pe moment sint cam asa si asa, am zile bune in care sint plina de energie si zile rele in care simt greata si unele nopti in care ma trezesc cu greata si daca beau apa e si mai rau. Asa a fost si azinoapte.
Cxu un al doilea bebe e minunat dupa ce incepe si cel mic sa inteleaga ceva din lumea asta si sa se joace. Sa-i vedeti pe ai mei cum se dau impreuna pe balansoar ( unul micut ce imita o balena).

Am iesit si eu c Cristi ieri la zapada si era tare incintat. La intoarcerea acasa am facut ceva cumaraturi iar pe scari duceam intii plasele apoi coboram dupa Cristi, timp in care el se prapadea de ris si va dat seama ca se auzea in toata scara. Cind am ajus linga usa a deschis sotul … ca doar ne-a auzit de la intrarea in bloc.
Era sa cada de citeva ori si tot zicea “buf buf”

Bobi: Felicitari pentru permisul auto.

Mai mamici nu mai chinuiti copiii cu olita, de fapt va chinuiti si pe voi. Daca nu vrea copilul mai lasati-l pina face doi ani ca va fi vara si cald si poate sta linistit pe olita.

Le doresc mamicilor care incep serviciu sa se acomodeze repede… eu se pare ca pina in 2007 in septembrie stau acasa… poate ma pensioneaza astia din oficiu.

Romana, Cristian (22.06.2003), Alin (25.06.2004) si burtica de 7 saptamini

http://www.geocities.com/bebe_iunie_iulie_2003

si mail pentru poze bebe_iunie_iulie_2003@yahoo.com

Mergi la inceput