Copilasi de iunie-iulie 2003 (42)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cgaby spune:

si noi vom iesi, dar p'aici prin zona....
asa ca ne vom vedea cu alta ocazie...la intalneala!!!!
ramane pe 9 februarie?????
pupici
distractie placuta la sanius!!!!!!

cgaby
http://community.webshots.com/user/cgaby100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria m m spune:

Buna fetele,

Gio,frumoase poze.Ai o fetita superba!Sa av traiasca!

maria, de Paula (1 an) si Miruna (13 ani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pojogam spune:

Crisa chiar ma gandeam la problema cu olita! AL meu nu mai vrea la olita ci imi spune asa:"sss...!" adica pipi si sa-l duc la WC insa cu kk imi spune dar fuge si rade...; uite eu pot spune ca l-am pus pe oala de la 7 luni si nu a stat decat pana la un an! nu stiu cum e cu obiceiurile!!!

Fetelor am o MARE RUGAMINTE... cine stie sau are pe cineva care ar putea inchiria o camera sau o garsoniera pentru sotul meu?! e posibil sa devina bucurestean in curand si momentan nu stiu unde va sta; comod ar fi sa gasesc ceva in Baneasa pt ca serv cam pe acolo va fi.

Mihaela si Flaviu
Poze Flaviu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bobi spune:

buna seara, ce ai faceti?

am fost tare ocupata, am dat de permis vineri (am luat!!!), sambata am avut testul final la primul modul de curs. andi a fost plecat o saptamana la mama, nu prea am ce va povesti, dar am intrat sa vad ce mai faceti, sunt la un net cafe.
andi azi a venit, doamne de fiecare data e atat de bucuros cand ne vede dupa o pauza..., azi radea ca prostutul din orice-orice, atat era de fericit. m-a emotionat tare.
vad ca era s-o puneti de-o intalneala... poate saptamana viitoare

va pup pe toate, se inmultesc burticile, vreau si eu...

bobi si bb andi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenutza spune:

Bobi, felicitari pentru permis!

Azi am iesit afara cu pitica...este innebunita dupa zapada..sau "pada" pe limba ei....nu prea vrea sa puna mana....insa se uita mirata in jur....si ne arata cu degetelul ca ii cad fulgi pe fata..."mamiiiiii, pada oca"...adica zapada aici...

Mihaela, pentru cat timp vrea sotul tau sa inchirieze garsoniera?

Cand ma gandesc pe ce vreme incep serviciul..

La cererea publicului
poze calde cu Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addiana spune:

multumesc pentru urari. abia acum am vazut ca sunt singura ieseanca, nu-i nimic, sa stiti ca de loc sunt din brasov, dar sotul fiind de aici....
si noi am iesit la zapada, dar denisei nu-i prea place, nu vrea sa puna mana de loc. si daca e zapada mai mare se opreste si vrea s-o iau in brate. in schimb cu sania ii place, face "pa " la toata lumea care trece pe langa ea!

diana si denisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudya spune:

Bobi,felicitari pentru permis si sa-l stapanesti sanatoasa si fara incidente neplacute!!!Cand vreodata voi ajunge si-l eu sa-l am ca parca nu mai apuc ziua aia?Primavara trecuta eram cu alaptatul si nu se despartea minunea de mine nici o secunda,apoi stai sa vezi ca nu sta nici cu tati daca nu sunt si eu pe aproape,apoi ...a venit iarna si cine stie ce mai apare,ca intr-un final tot in jurul blocului ma invart cu carutul ,fara sa pot sa folosesc masina.

Romana,poate ca ar fi trebuit sa incep cu tine,caci vestea ta a fost extraordinara.Nu stiu de ce dar de data asta nu m-ai mai surprins atat de tare.Poate pentru ca ,asa cum spunea cineva,prin toti porii mesajelor reiesea faptul ca mai vrei un bebe si nu mai tarziu ,ci acum.Si un alt motiv ar fi acela ca intotdeauna ai dat dovada ca esti un izvor nesecat de energie si o femeie puternica..Esti de apreciat!!!Felicitari si iti doresc din tot sufletul ca de data asta sa fie fetitza mult dorita!!!Mai intai de toate sa ai o sarcina usoara!!!

Addiana,ma bucur sa te cunosc,chiar si virtual.Si eu sunt tot din Brasov,dar daca sotzul locuia aici...na,ce sa fac?As minti daca as spune ca nu mi-e placut ideea de a veni in Canada,insa pe bune ca acum doua saptamani ,pe gerurile alea cumplite,a fost pentru prima data cand i-am zis:"Unde m-ai adus?"Mi-e dor de Brasov si sper ca de Paste sa venim acasa.

Si ca sa va mai scriu si despre noi,la capitolul "olitza" stam la fel,dar exact la fel ca ce am mai citit.Sta pe ea,se screme,insa nu face nimic.Aaaa,ba a facut de doua ori pipi,la insistentzele mele,insa cand a simtit ca curge ceva s-a ridicat ca arsa.O alta data a facut pipi pana la capat si iute s-a ridicat sa bage mana in el.In rest...obiect de joaca.O poarta prin toata casa si mi-o arata doar dupa ce face ceva,aratandu-mi in acelasi timp si pantalonii,cum ca ar trebui sa-i dau jos ca sa se aseze pe olitza.Bineintzeles ca ma execut,cu gandul ca data viitoare poate-poate ,imi spune inainte.

Azi ne-am dat cu saniutza pentru prima data.A fost foooarte imcandtata!!!Si ca sa avem activitate si in casa ,ne-am luat si tobogan.Ce mai,nu se mai dezlipeste de el!!!E bestial!!!M-as da si eu,ca pare solid,insa nu ma risc.Pur si simplu retraiesc copilaria odata cu ea.E minunat!!!Si parca ,cu tot greul de pana acum,incerc sa-mi imaginez cum ar fi si un al doilea bebe?

Va pupez ca mi-e tare somn.Ma duc sa ma prabusesc.

Mami si Emma gangurica
http://community.webshots.com/user/claudik100
http://community.webshots.com/user/claudik1000

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisotexa spune:

Va uitati si voi la ce ora postez io?????? Asta e soarta mea de acum incolo. Alta sansa nu am .

Noi de cand e zapada vrem numai la mami in brate. Ii place sa se uite la ea si uneori sa se si joace. Avem in bloc un baietel cu 9 luni mai mare si mi-a spus mamica lui ca asta a fost si atitudinea lui iarna trecuta. Sa vedeti ce frumos se joaca acum, mai mare dragul. Abia astept iarna viitoare (dar sa nu treaca timpul asa de repede, ca tare frumoasa e perioada asta).

Bobi si Claudya, ne bucuram tare de vestile de la voi. Claudya, poate aranjam o intalnire sa ne vedem de Paste cand vii. Ar fi tare fain si sa stii ca fetele astea abia asteapta sa se dea adunarea de-o intalneala .

Carmenutza, ce papusa ai la usa casei. E asa de dulce de chiar iti vine sa o mananci.... daca mai ramane ceva dupa mami si tati. Apropo, de unde ai luat scaunelul ala? Si pestiucii de baita?

Gio, ma bucur ca ai avut o vacanta faina. Era si cazul la cat e de frumoasa Praga. Si pozele de la concert sunt faine. Ce formatie era?

Pojo, io m-am gandit sa-i iau o olita noua. Poate il pacalesc sa sada pe ea. Oricum nu vreau sa renunt ca la vara tare vreau sa scapam de pampers.

Bychi, cum de nu esti pe aici???

O saptamana buna sa aveti!!

Pupa Crisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandrueduard spune:

Buna dimineata!
Va doresc o saptamana cat mai buna, mai ales pentru fetele care de maine incep serviciul dupa..........luni.
Acum legat de ninsoare: Alex e pur si simplu innebunit dupa ea. Se baga in cea mai mare zapada, e super incantat; nuconteaza ca bate vantul si ca-i arunca zapada in ochi. Plange doar cand vreau sa-l duc in casa. Ma bucur ca nu-i este frica; doar e baietoi, nu?
Gio: frumusica foc Taisia, mai ales cu palaria mamei. Si Praga e frumoasa.
Andra: Am avut timp sa ma uit la toate pozele (muuuuulte). Sunt superbe !
Carmenutza: dragalasa taaaare Maya. E bine ca mai sta in scaunelul de baie. Alex ar fi in stare sa se ridice cu el. Unde sunt facute pozele de la petrecere? Doar la Mac?
addinana: bine ai venit printre noi. Sper sa intri des si sa ne povestesti de papusica ta.
Claudya: ma bucur ca mai aflam vesti de peste mari si tari.

Magda si bb Alex puisor

http://community.webshots.com/user/edyalex
http://photos.yahoo.com/magdacorlea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandrueduard spune:

Am pus cateva poze de la zapada cu Alex, pe albumul de pe Yahoo!

Magda si bb Alex puisor

http://community.webshots.com/user/edyalex
http://photos.yahoo.com/magdacorlea

Mergi la inceput