Copilasi de iunie-iulie 2003 (42)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crisotexa spune:

Dragele mele tare mult imi lipsiti dar greu cu intratul pe net. Toata saptamana tati nu a fost acasa si eu am adormit cu Tudor de la 10 seara. Dupa ce luam si noi toata familia la verificat (vezi poveste Andra ), ne uitam la luna de ne vine rau (noroc ca nu se vede mereu de la geamul nostru). Ce mai, ma adoarme el pe mine, e clara treaba!
Sa trec peste asta...

Aflu vineri ca baiatul unui fost coleg de serviciu, care are numai 13 ani, a luat-o rau de tot, cu ce credeti?????? Cu bautura si femeile!!!! La varsta asta, e posibil mai fetelor!!! M-a intors pe dos toata povestea asta. El om cu carte, care mergea devreme acasa de la serviciu... Cum s-o fi ajuns la asta nu stiu ca nu mi-a venit sa-l intreb. Vorba aia cu copii mari probleme mari n-o fi degeaba.

Trec la alta si anume olita. Mai fetelor rau am facut eu ca am renuntat la olita in vara. Atunci statea cumintel , acum e o adevarata tragedie daca vreau sa il pun. Am mai auzit si eu la mamici in parc ca e mai usor sa ii inveti cand sunt mai mici decat mai tarziu si inclin sa cred ca asa e. Asa ca, olita revineeeeeeeeee!!!

Elena, mare mester ai acasa!! Am vazut si eu in vara, in timp ce ne plimbam cu un vaporas pe lacul la Vidraru, un baietel de vreo doi ani si jumatate cu o surubelnita in mana. Ma tot miram io ca ce cauta copilul cu chestia aia in mana si intreb parintii, care imi explica: nu se dezlipea copilul de surubelnita din sculare in culcare. O lua cu el peste tot.
Iar despre fixatia cu o melodie, la noi in top e aia cu "piticii".

Cornelia, care va sa zica ne tradati!!! Pai vezi ce baiat destept a fost Tudor ca nu s-a implicat???? Ii tragea Mariuca acum clapa cu Dan. Desi nu l-am vazut nicioadata pe Dan asta, sunt convinsa ca ceva nu e in regula cu el ...

Kehleyr, bine ai revenit. Trei saptamani zici ?

Am luat de la Bam Boo din Orhideea un joc cu piese din lemn tare potrivit pentru varsta lor. Are 30 de piese (cate doua identice) cu cate un desen pe ele. Ii arati copilului una si apoi el trebuie sa-ti dea piesa identica. Lui Tudor ii place tare. Pret: 150.000 lei.

Problema nostra cu intalneala e ca suntem cam matinali (eu i-am schimbat programul asa ca se culca seara tarziu si eu urmeaza sa ma trezesc la 6) si pentru noi ora paotrivita ar fi 10 dimineata ca sa stam pana la 12.

Trebuie sa ma duc la o petrecere cu Tudor si mi-e cam frica sa ies cu masina. Tentatia e insa asa de mare....

Sanatate multa la burtici.

Pupa Crisa

Mergi la inceput

Era sa uit... Andra, am vazut pozele cu Luca. Tare mult a mai crescut. E frumos foc. Campanie zici? Lu ala soro????
Si pozele din Austria sunt frumoase. Vreau si io la schii.....

Diana bine ai venit in gasca noastra.

Pupa Crisa

Mergi la inceput

Si tot din alea uiate: Carmenutza are dreptate, trebuie sa ne interesam de gradinite de pe acum ca pana ne hotaram mai trec niste luni si daca trebuie sa te inscrii cu un an inainte, iata ca nu ne mai ramane mult timp. Carmenutza, tine-ne la curent .

Parca Renisor zicea ca la nemti gradinitile Waldorf sunt ia padure??? Vreau si io la gradinita!!!!!

Pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicol74 spune:

Buna fetele !

Andra ai un copil asa scump, e dulce rau si a crescut
mult cel putin asa mi se pare mie in foto !

Madic si fimea e tot cam asa, nu prea iubareata. Pupa dar cand vrea ea .... si mai mult papusile !

Cornelia sa ne mai zici de Mariuca si eu zic ca-i tare desteapta, mi se pare foarte mult sa deosebeasca culorile la varsta ei ! Si nu o mai lua in "batze", stiu ca-i greu dar nu ceda, Teo urca si coboara scarile singura doua nivele cam de patru, cinci ori pe zi, nu prea stie ce inseamna 'batze'. Stiu ca-s rea dar eu pot sa o car insa cand ramane cu mama sau altcineva ...

Crisa multumim de info jucarie Carrfour ! Eu nu i-am mai cumparat nimic de la Craciun, foarte multe sunt peste copii peste
trei ani !

Abia am reusit sa nu o scot afara pana acum, teo ar fi foarte fericita sa o scot ... nu stiu cum o fi prin Bucuresti ca n-am iesit azi, dar aici e viscol rau. Daca nu ar bate vantul am iesi !!
Noi daca e si maine la fel nu venim la intalneala maine ...

pupici si sa speram ca mai sta vantul ...

nicol

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenutza spune:

Buna fete cucuiete

Noi nu suntem acasa.....nu am mult timp sa stau sa va citesc acum.
Diseara cand ajung acasa...va iau la puricat.

Am intrat numai sa va spun ca avem poze noi

pupici

Carmen si bb Maya Alexia
Poze cu Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudya spune:

Pupicei,Pupicei!!!

Fetelor,nu mai mi-aduc aminte daca am apucat sa intru imediat dupa anul nou,sa va urez La multi ani,asa ca o fac acum.Sa fiti sanatoase si fericite alaturi de familiile voastre si sa va bucurati de minunatiile de copilasi!!!Tot ceea ce va doriti, asa sa fie!!!

Iata-ma-s din nou!Iar am avut calculatorul defct.Cand era una,cand alta.Nu apucam sa-l aducem acasa de la reparat,ca se strica alta.Am zis ca data viitoare cand o mai avea ceva,il asez frumos pe jos si sar cu picioarele pe el.Macar sa stiu o treaba.

Mi-a fost tare ,tare dor de voi!!!Nu am citit decat ultima pagina,urmeaza sa ma mai duc putin in urma,sa ma mai pun la punct cu stirile.Oricum,citind doar ultima pagina,am regasit doar in cateva randuri,acea atmosfera placuta,de care imi era dor.

Noi suntem bine.Emma creste vazand cu ochii.Se vede clar cum i se schimba trasaturile.I-a crescut si parul si se carliontzeaza la spate,asa cum era si al meu cand eram mica.Se uita zi-lumina la niste desene animate,foarte dragutze si educative,de altfel,cu o fetitza,pe nume Dora.Are cateva DVD-uri cu ea si ne-a zapacit.Nici stirile nu le mai putem urmari de ea.Am luat masuri,ca nu se mai putea.Am ascuns DVD-urile,caci altfel nu o luai din fatza TV-ului.Ne plictisim in casa.In doua saptamani nu am iesit decat de doua ori,si atunci,cu masina,la cumparaturi si alta data m-a dus sotul la o prietena.Au fost niste friguri....brrrr!!!Doua saptamani a tinut-o numai intre -20 si -30.Astazi pot sa zic ca a dat caldura peste noi.Sunt -5 grade.Abia astept sa ies cu Emma la plimbare.

O sa pun si eu poze mai recente si am sa va anunt.Am sa va mai povestesc si altele.Pana una ,alta,sa aveti un weekend placut!!!
Pupez mamicile si copilasii!!!

Mami si Emma gangurica
http://community.webshots.com/user/claudik100
http://community.webshots.com/user/claudik1000

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cgaby spune:

fetelor, se pareca nu ne mai vedem maine...
pacat!!!!!! data viitoare...cand n-o mai bate vantul!!!!!
pupici

cgaby
http://community.webshots.com/user/cgaby100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena_ltd spune:

Fetelor, eu am intrat sa va zic ca maine lipsim iarasi de la intalnire. Ni s-a ivit o vizita a unor prieteni, iar Alex a ramas categoric pe pozitie si n-am avut cu cine negocia.
Na, ca am vrut sa reiau lista doar ca sa ma scot din ea si am constatat ca e cam subtirica. In fine, indiferent daca va vedeti, noi nu aparem.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gio spune:

Nici noi nu venim ca nu ne incumetam cu masina pe vremea asta!Altadata, cand o fi mai frumos pe/....sosea..ca de iesit afara iesim, ca fi-mea e innebunita dupa zapada, saniuta...
Cludya, bine ai revenit!

Va pupam!

If a have a bag of rocks to carry as I go
I just want to hold my head up high....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gio spune:

Revin,
Andra, am vazut cateva poze, frumos in Austria!
Si pe Maya am vazut-o, bretonata si satena!!!

Despre olita, si la noi esec total, Crisa!Sta pe ea, nu face nimic, si cand o ridic, dupa 5 minute face kk..ufff..si se si screme pe olita, sa-mi arate ca stie cum sta treaba, numai ca nu vrea sa faca. Nici nu stiu daca sa mai incerc sau sa o mai las!

Si ca sa nu va las in pace, cateva poze:
http://community.webshots.com/album/262256626FwxHdC

If a have a bag of rocks to carry as I go
I just want to hold my head up high....

Mergi la inceput