Tratamentul Liviei

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns livia spune:

Daca ai tinut trat.intocmai...de ce nu?Poate vine chiar bebe zilele urmatoare!

puuup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia123 spune:

Draga Livia,

Aseara dupa ce am facut baie am incercat partea de care imi era cel mai teama adica dupa masaj cu crema de galbenele sa introduc argila. Nu a fost nici o problema mai ales ca dupa cum ai indicat tu am "glazurat" bulgarasul cu crema. Cei drept am ales un bulgaras mai mare un pic decat o aluna crezand ca este mai usor de scos. Dar de unde, dimineata m-am cam chinuit si chiar am intrat un pic in panica, dar pana la urma am reusit. Oare sa imi fie mai dificil din cauza faptului ca am uter retrovers??? Sau ptr ca am ales o "aluna" prea mare?? Si inca ceva, azi-noapte am avut niste dureri in parte de jos a abdomenului, nu foarte mari, dar destul de mari sa ma trezeaca din somn. Mentionez ca de o saptamana beau si ceai de napraznic zilnic. Nu am inceput inca tratamentul ptr ca nu pot decat la 1 Martie (sotul meu va pleca la inceputul lunii februarie timp de 2 saptamani si vreau sa-l incepem impreuna. Astept parerea ta si a fetelor care au inceput acest tratament despre durerile surpriza pe care le-am avut.

Multumesc,
Claudia

Mergi la inceput

Scumpa durerile pot fi de la ovulatie,chisturi care preseaza in organele invecinate,inflamatii,spalaturi facute cu apa care cade prea de sus(max.inaltimii trebuie sa nu depaseasca 50 cm.),etc.

Greutatea in manipularea argilei este de la marimea ei,cred ca ti-ai dat seama!Pe viitor sa respecti proportiile ca sa nu mai ai surprize!

Nu ai cum sa ajungi la uter chiar daca te-ai chinui.Acolo se ajunge doar mecanic prin dilatare cu ustensile speciale.In uter patrund doar "miscaretii"care sunt microscopici.Intre vagin(unde intra aproape orice)si uter este un canal(colul)foaaarte ingust.Asa ca pana la uter este drum luuuung si nu ai cum sa ajungi cu degetul nici daca ai vrea!

puuup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

Buna din nou,
dupa cum am promis incep sa dau detalii despre evolutia tratamentului asupra mea.
Am inceput tratamentul Liviei!!!
Azi a fost prima zi de tratament. L-am adaptat nevoilor mele, daca doreste cineva il voi scrie, dar acum nu vreau sa stresez pe nimeni.
Am optat pentru tincturi in loc de pulberi la telina si marar si pastile de naprasnic in loc de pulbere de naprasnic.

Problema:
tincturile de telina si marar sunt "scarboase", abia ma abtin sa nu vomit, am incercat sa le tin putin sub limba, dar "mi-a luat foc gura", plus ca sunt ametita timp de 3 - 4 ore dupa ce le beau.

Intrebare pentru Livia:
La acest subiect ai scris ca putem sa inlocuim pulberile cu tincturile, dar ca trebuie sa luam 4 lingurite.
O lingurita are 50 picaturi, ceea ce rezulta ca am baut in aceasta dimineata 200 picaturi telina si 200 picaturi marar. Nu ti se pare prea mult? La 12 cand am ajuns acasa (in pauza de masa) inca eram ametita. Nici bine nu mi-a trecut ca a trebuit s-o iau de la capat, dar nu am mai avut curajul, asa ca dupa amiaza am luat doar 100 si 100.

Draga Livia, te rog spune-mi ca ma pasui de celelalte 200, pls.
Asta seara voi continua cu 200, dar astept raspunsul tau pentru restul tratamentului.
Merci mult,

Miro

Mergi la inceput

Tot eu,
iuliiuli din Ploiesti unde esti?
In ce zi a CM esti? Ai inceput tratamentul?

Miro

Mergi la inceput

Cum sa tii tinctura de marar sub limba?Dar nu ma mai mira nimic la cate nebunii am auziiiit asa ca ,una in plus...nu mai conteaza!Tinctura se ia neaparat in apa sau orice fel de ceai in-afara de cel de naprasnic,de fapt nici o tinctura nu se adm.nediluata!!!
Daca pui lingurita de tinctura intr-o cana de ceai(caldut) nici nu o mai simti.Si trat.cu marar si telina se tine doar 21 de zile!!!

Naprasnicul trebuie sa-l tii sub limba!!!

Inca o data...trat.se poate incepe oricand!!!

salutari!!!

Mergi la inceput

quote:
nici o tinctura nu se adm.nediluata!!!

Miro

Mergi la inceput

quote:
nici o tinctura nu se adm.nediluata!!!

Chestia asta nu se regaseste in tratamentul tau si trebuie tradusa pentru "proaste" ca mine.
Scuza-ma ca sunt putin dezamagita, dar tratamentul tau nu e in totalitate explicit , unele dintre noi nu avem cunostiintele tale, experienta ta si in loc sa ne facem bine, ne facem rau, administrandu-ne tratamentul gresit.
Scuze,

Miro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabela spune:

Mirona, nu te supara , dar Livia n-are de unde sa "viseze" ce nedumeriri are fiecare cu privire la tratament, ma si mir de altfel ca dupa atatia ani inca are nervi buni si rezista in continuare la toate intrebarile noastre ! Probabil s-a si gandit ca oricum pe ambalajul tincturilor sunt trecute si instrictiunile, adica ca se dilueaza in ceai sau apa. In fine...smile si tratamentul sa-ti fie cu folos!

Gabela

Mergi la inceput

Scumpele...de cand eram gravida in 8 luni scriu lamuriri la tratamentul asta iar acum bebele meu face 3 ani!!!De cand scriu si raspund eu... ????

Fiecare a intrebat si ras`intrebat despre orice nimicutz asa ca ma indoiesc sa nu fi gasit lamuriri despre tincturi... mai ales ca scrie si pe indicatiile din cutie si, orice om ar fi curios(la orice medicament)sa citeasca si sa vada ce ia,nu?

Stiti la ce ma mai astept?Sa se innece cineva cu tablete(vitamine)si sa-mi scrie ca nu a stiut sa le ia cu apa...

Fara nici o suparare...inainte de a incepe un trat.intrebati daca nu va este ceva clar!!!

Salutari si astept intrebari!!!

ps:da- as fi scris la fiecare planta ce si cum sunt sigura ca nici macar nu ai fi citit ca ti s-ar parea fooooarte lung si greu tratamentul- de aceea am ales sa dau lamuririle separat si in 3 ani am scris ceva, nu crezi???!!!Asa ca nu fii rea cu mine si nu-mi spune ca nu e trat.explicit...Multe s-au retras de pe forum din cauza "vorbelor binevoitoare" dar eu consider ca mi-am indeplinit treaba cu varf si indesat!!!Din cauza asta m-am retras si eu la un moment-dat si cred ca pana la urma am sa renunt definitiv ca ma afecteaza prea mult aceste"cuvinte dragute"!!!Si cand te gandesti ca eu am vrut sa fac bine...De multe ori am si plans de necaz, eu mi-am rapit timp(ore din zi si noapte)ca sa scriu si ...dar nu mai conteaza,am sa sterg odata si-odata totul si poate o sa fie mai bine!
Stii cum mai e omul...daca nu costa sa-ti ia pielea de pe tine,si e gratis nu prezinta incredere...

N-are rost sa o mai lungesc...cine intr-adevar are nevoie se cunoaste iar cine are oarecare neincredere in trat.nat.si-l face ca sa fie facut iaaaar se cunoaste si mai cauta o cat de mica hiba ca sa strige apoi in gura maaaare....vaaaai ce rau mi-a facut tratamentul naturist!!!Dar de la cele clasice de ce nu strigati cand va apar chisturi si multe altele?

Colaboram in continuare sau nu?
Rog sa tineti seama ca sunt si eu un om normal si fooooarte sensibil si daca vreti sa dati cu pietre ganditi-va inainte bine-bine,ok?Nu de alta dar eu nu ma consider vinovata...

Mergi la inceput