Tratamentul Liviei

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns psj spune:

Eu nu eram pe forum cand dadea Livia explicatii despre tratament dar am citit mesajele din arhiva si am vazut cata rabdare a avut sa explice la zeci de fete despre ce este vorba . Cand am aparut eu pe aici subiectul despre tratamentul ei nu mai exista , exista linkul catre tratament totusi . Daca nu aflam de supozitoarele cu Carpicon si tinctura cu mugur de zmeur din tratament poate ajungeam la operatie pentru ca doctorita imi spusese ca e singura sansa sa scap de chisturi , de fapt nici nu concepea alta solutie . Numai ca dupa 1 luna a fost socata sa observe cat de bine arata ovarele mele iar dupa inca 2 luni erau perfect curate (!).
Pana la urma este decizia noastra a fiecareia sa facem tratamentul, Livia nu ne-a obligat pe nici una si cu toate astea este foarte draguta si inca mai da explicatii .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiu spune:

Buna fetelor, Livia draga, va pup
Dupa 18 zile de tratament ( simplificat ce-i drept) mi-a venit ciclul asa cum nu-mi mai venise de nici nu mai tin minte cind. Adica: rosu, relativ mult,4-5 zile, cu alte cuvinte NORMAL.
Pina acum, din cauza nenumaratelor stimulari ovariene, menstruatia mea aproape ca era inexistenta, adica doar citeva pete maronii, timp de 2-3 zile si atit. Am mai citit prin raspunsurile Liviei din arhiva si am vazut ca le spunea ca vor vedea diferenta dupa tratament, dar nu-mi dadeam seama la ce se referea.
Livia, stiu ca mi-ai dat o schema de tratament mai amanuntita, dar avind in vedere ca cea simplificata a dat deja roade, crezi ca as putea s-o urmez in continuare?
Iti spun mai jos ce am luat:
dimineata:
-ceai de napraznic 1 cana( facut cum ai spus)
-ceai de cretisoara 1 cana
-tinctura de mugur de zmeur -1 lingurita=50 picaturi
-tinctura de branca ursului ( pe care o voi lua numai pina in ziua a 11-a, pentru ca mi-ai spus, si apoi am citit si eu ca este contraindicata gravidelor)-1 ligurita=50 picaturi
-kamaiani 1
-acid folic
-vit.E ( z.5-19)
-supozitor cu carpicon

prinz
-ceai de napraznic 1 cana( facut cum ai spus)
-tinctura de branca ursului ( pe care o voi lua numai pina in ziua a 11-a, pentru ca mi-ai spus, si apoi am citit si eu ca este contraindicata gravidelor)-1 ligurita=50 picaturi
-kamaiani 1
-acid folic

seara
-ceai de napraznic 1 cana
-kamaiani 1
-acid folic
-sup.carpicon
De mentionat ca iau tratamentul pentru un chist de 3 cm si lipsa ovulatiei+insuficienta crestere a foliculilor.
Tratamentul l-am inceput in z.10, si initial am luat numai ceaiurile tincturile, kamaiani si acid folic( acum am mai adaugat restul).
Livia, daca ai cumva timp si nu te superi, te rog sa-mi spui parerea ta.
A mai avut cineva schimbari de genul aratat de mine mai sus?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiu spune:

Rectific:
-acid folic numai 1/zi, dimineata!
-sup. carpicon-z5-19

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

Dragele mele, draga Livia. Imi cer scuze pentru neintelegeri. In nici un caz nu am vrut sa "dau cu pietre". Si intr-adevar nu am citit chiar toate prospectele, ceea ce dovedeste ca am avut (si inca am) mare incredere in tratament. Si eu am ajuns tarziu pe acest forum si am gasit tratamentul cu ajutorul link-ului. O sa caut in arhiva tot ce s-a scris despre acest subiect si sper ca multe din neclaritatile mele vor disparea.

Asadar, scuze inca o data si DA !! vreau sa colaboram

Miro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia123 spune:

Draga Livia,

Te rugam mult sa nu renunti in a ne ajuta. Sincer avem multa nevoie de tine. Ai poate prea multa rabdare cu noi dar asta nu ar trebui decat sa ne faca si mai recunoscatoare fata de tot efortul pe care il depui. Imi pare rau daca unele fete te-au suparat si sunt convinsa ca nu asta a fost intentia lor. Sper din tot sufletul sa nu renunti sa ne mai monitorizezi si nu in ultimul rand sa te bucuri alaturi de noi de reusitele noastre. Sper ca fiecare dintre noi chiar daca reusesc sa nu intrerupa curand colaborarea cu tine si multele sfaturi pe care ni le poti da.
Te asteptam in continuare alaturi de noi si de nedumeririle pe care le tot avem. Eu personal am citit toate prospectele si este adevarat ca este totul scris explicit.

Te rugam mult sa nu renunti!!!!!!!

Sper ca si celelalte fete sa fie alaturi de mine.

Feteeeeloooor va rog sa luati atitudine.......

Claudia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AYSHA 2 spune:

Draga Livia, te rog frumos sa nu renunti! Eu apreciez foarte mult efortul tau de a ne vedea pe toate cu burtici si consider ca esti o persoana deosebita, cu o sensibilitate deosebita si foarte altruista.Cine nu doreste sa urmeze sfaturile tale, este liber sa faca ce considera de cuviinta. Eu chiar am incercat unele din variantele tale de tratament, in special am folosit tinctura de branca ursului, mi s-a mai reglat manstruatia si are un flux mai redus.Te rog frumos, daca poti si cand poti, da-mi si mie o schema de tratament mai simplificata, pentru ca eu nu am probleme deosebite. Sa-ti spun:am in continuare CM neregulat (27, 28, 29 ...33 zile)si din acest motiv nu pot stabili cat mai exact data ovulatiei. De asemenea, eu am avut o anexita puternica pe care am tratat-o cu medicamente, dar tot ma mai supara din cand in cand.Mai sufar si de dismenoree. Ce imi recomanzi? De asemena, sotul meu are oligospermie ( 40 de milioane ca numar, dar mobili)si as incerca si un tratament naturist. Crezi ca ma poti ajuta?
Multumesc pentru tot ceea ce faci pentru noi!
AYSHA 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cognos spune:

Buna ziua .Eu sunt destul de noua pe forum , dar am citit majoritatea mesajelor postate aici .
Livia , inca nu am avut placerea sa discut cu tine , dar mi-ar face mare , mare placere .Da-mi voie sa-ti spun ca ai o mare rabdare si multa bunavointa . Consider ca ceea ce faci tu este foarte rar intalnit mai ales ca iti rupi din timpul tau liber pentru a raspunde la mesajele postate .
Daca mai ai rabdarea necesara sa ma asculti si pe mine , iti multumesc, daca nu, sa stii ca nu ma supar .Eu si prietenul meu suntem impreuna de ceva ani ,dar ne-am mutat de 1 an impreuna. Noi deocamdata nu ne agitam cu nunta caci nu avem bani , dar ne-am dori un copil ,caci imbatranim in curand si s-a dus viata .Problema mea de mica a fost si este aceea ca am intepaturi in partea de jos de fiecare data cand este frig .Am mers la doctor si mi-a spus ca am o anexita bilaterala cronica .Eu tratamente fac tot de o viata , dar cu nimic nu a trecut. In fine -mai am o infectie cu trichomonas -luata cred de la toaleta bunei mele prietene care a fost diagnosticata cam cu 1 luna inainte cu aceesi infectie pe care o tratez momentan cu medicamente .
Off , cat am scris .Sper sa ma ajuti cu un tratament,in primul rand pentru infectie -apoi pentru dureri -caci termin tratamentul si scurgerea nu dispare - apoi vreau sa incerc tratamentul dat de tine - Pe de alta parte am vazut ca ceaiurile de acolo trateaza infectiile - Ce ma sfatuiesti? Sper din toata inima ca voi ramane insarcinata .Caci am trecut prin zeci de medici, toti cu pareri diferite si m-am saturat.
Multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliiuli spune:

Draga Livia!
Eu am citit aproape tot din ce ai scris tu pe forum despre tratamentul tau, mi-am scos pe hartii scheme, care mai de care, pana am ajuns la varianta cea mai optima pentru mine si asta fara ca sa-ti adresez nici o intrebare!!! Deci se poate sa afli ce te intereseaza cautand un pic prin arhiva!
Mie una mi-ar parea rau daca nu ai mai colabora cu noi pentru ca eu citesc mesajele tale si invat din ele ( si probabil sunt multe ca mine pe acest forum), dar ca oriunde in lumea asta sunt oameni si oameni!
Eu te apreciez foarte mult, desi nu am vorbit niciodata cu tine!!
Cat priveste inceperea tratamentului se pare ca nu voi mai avea nevoie o perioada!

Cu mult drag

iulia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns livia spune:

Rugaminte!!!

Rog fetele care au schemele simplificate ale trat.meu sa-l scrie pe forum,eu nu mai gasesc CD-ul unde l-am salvat!!!Banuiesc ca bebele meu e de vina...a facut "curatenie" pe la CD-uri...da mai caut...!

La fel cine are trat.pt.Trichomonas...

Puuuup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns livia spune:

Gabiu-pt.chist trebuie sa iei pulbere de naprasnic (tii sublingual 15 minute)apoi inghiti cu apa,de 3 ori/zi.

puuup!

Mergi la inceput