Tratamentul Liviei
Dragele mele,
nu am mai scris nimic din august anul trecut, am fost delegata de firma in Germania. Tot de atunci nu am mai muncit nimic la noul nostru proiect (un bebe
), exceptand partidele
... nu va ganditi ca a fost abstinenta atata timp.
Acum revin in forta, maine fac un test... daca e negativ (SIGUR E!) provoc nerusinatii cu Duphaston si din ziua cinci ma apuc de tratamentul Liviei. Am sa incerc sa va tin la curent cu ce se mai intampla, dar as vrea sa mai discut si cu alte fete care au incercat acest tratament, sau sunt acum cu burta pe el.
Deci fetiliiiiii, carele discutati cu mine? Ce si cum va simtiti dupa tratament sau chiar in timpul? Ati vazut ceva urmari? Precizez ca eu tre sa fac Laparoscopie....altfel... am nevoie doar de o minune sa se poata intampla. Deocamdata sunt contra acestei operatii, vreau sa mai incerc altele inainte de a ma lasa macelarita.
Miro
Raspunsuri
Racaru spune:
Bafta! nu este usor deloc, cel putin asa mi se pare mie
Te sfatuiesc sa iei legatura direct cu Livia pentru explicatii avizate.
livia spune:
Mirona iti urez muuulta vointa si perseverenta;ai sa vezi ca vei reusi!Trat.nat.trebuie sa-l tii min.3 luni ca sa vezi,simti ceva schimbari!
Pulberile din marar si telina le poti inlocui cu variantele in tincturi numai ca vei lua 4 lingurite din fiecare pe zi in putina apa.
Daca mai ai intrebari sa-mi scrii!
Ai grija si la naprasnic(ceai)ca se prepara un pic altfel si numai cu apa plata-ca sa aiba efect!!!
Amely spune:
Miro eu am tinut tratamentul Liviei timp de 2 luni (am inceput in octombrie) si duminica (pe 9) mi-a iesit testul pozitiv. Incercam de mai bine de un an, cu toate ca la noi nu era absolut nimic in neregula...Nu stiu daca e de la tratament, dar parca E PREA MARE COINCIDENTA! (Multumesc Liviuta, nici nu iti dai seama cate fete ajuti cu tratamentul tau, chiar daca efectele sunt vizibile pe termen lung!)
Te va ajuta mult. Stiu ca nu e usor de tinut (din proprie experienta!) dar merita. Si la un moment dat te obisnuiesti cu tratamentul si cu gustul ceaiurilor, mai ales ca iti va da si o stare psihica buna... o sa vezi. Succes!
iuliiuli spune:
Buna!
Imi pare bine ca mai e cineva care doreste sa inceapa tratamentul...am urmarit tot ce se putea scrie despre acesta, mi-am cumparat toate plantele, medicamentele din plante si...astept ziua a 5 a sa incep.N-am indraznit sa scriu Liviei caci n-am mai vazut-o colaborand la acest subiect!
Asa ca Miro, daca nu te dereanjeaza am putea colabora macar cu informatii despre ce si cum ne vom simti in acest timp! Am vazut ca a raspuns si Livia, deci nu are cum sa fie decat bine!
Iulia
iulia
Sorina7 spune:
fetitze dragi, aici este tratamentul :
www.desprecopii.com/info.asp?ID=472" target="_blank">http://www.desprecopii.com/info.asp?ID=472
Bafta !
Sorina
iuliiuli spune:
Uite aici o serie de discutii pe marginea tratamentului
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=6762
Nu reusesc sa gasesc si partea 1, dar sper sa va fie de ajutor!
iulia
korinna spune:
eu am tinut tratamentul Liviei si la 1 luna...toata treaba era ca si facuta...ca sa zic asa.nu a fost greu..poate si pentru ca eu mi-am luat concediu atunci ca sa ma pot tine de ceaiuri.
acum bb are 1 an si 8 luni.

Unde pot gasi tratamentul Liviei?