Tratamentul Liviei

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

Buna seara la toata lumea. Multumesc pentru raspunsuri si incurajari

Teodora voia sa stie ce probleme am: nu am CM, de cand ma stiu il tot provoc sa vina, deci nu ovulez, deci nu pot avea BB.
Am ovare polichistice si la ultima verificare erau ca doua prune uscate. Doctoru imi recomanda laparoscopie, prin care imi va
decoperta ovarele de foliculii care cresc, cresc, dar nu se mai sparg (polichisturile), dupa care trebuie sa ne concentram pe
unul singur si sa-l facem sa se sparga.
Problema este ca daca nu raman in urmatoarele 3-4 luni insarcinata...operatia trebuie repetata, deci asa m-am hotarat intai
sa incerc tratamentul Liviei, eventual prin martie o Sovata, la vara o mare... sau orice altceva mi se propune, dar nu ma las taiata
cu posibilitatea ca in 3-4 luni sa se repete taietura.

LIVIA - multumesc de raspuns, eu am mai incercat sa iau legatura cu tine, dar cred ca primesti foarte multe PM-uri si al meu s-a
pierdut printre ele. Daca voi avea intrebari... stiu la cine sa apelez. Merci.

Amely si korinna va felicit, sper sa va urmez in cateva luni.

Sorina merci pt link.

Iulia: vom fii ca doua surori de suferinta... apropos... ce gust nasol are ceaiul de naprasnic..... Am fost curioasa. Eu am inceput cu
Duphaston sa provoc CM, in data de 25 ianuarie ar fi dupa calculele mele ziua 5. Voi incerca sa sciu zilnic pe forum evolutia tratamentului.
Daca plictisim pe careva vom trece pe PM, ok? Scrie-mi ce probleme ai si ce ai mai incercat ?
Pusi la toate,

Miro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns livia spune:

De stiut:

Se pot inlocui pulberile din seminte de marar si telina cu variantele in tincturi(mai usor de adm.)se vor lua 4 lingurite /zi din fiecare in putina apa.Tinctura de codita soric.se poate inlocui cu Mastodynon(este pt.prolactina marita,absenta ciclului menstrual,deregl.hormonale)

Trat.nat.se tine min 3 luni fara intrerupere.Rezultate se pot vedea chiar dupa prima menstruatie obtinuta cu ajutorul plantelor.Dupa obtinerea sarcinii se intrerupe trat.si se ia doar cretisoara pt.fixarea sarcinii(2 cani pe zi)si la dr.imediat(cine are avorturi spontane in antecedente,uter cu probleme) unde veti spune ca ati obtinut greu sarcina si sa va dea suplimente pt.mentinerea sarcinii(stiu dr.-ii despre ce este vorba!)
Intre preparatele (ex.:de dimineata)se poate doar cu o pauza de 5 minute dar cu o exceptie: ceaiul de naprasnic se bea pe stomacul gol(deci primul,inghititura cu inghititura) apoi dupa ultima sorbitura faci pauza de 1/2h(neaparat)urmand celelalte preparate cu 5 minute pauza si... la urma vine masa!

Grauntele de argila care se introduce undevasa fie uns cu crema de galbenele pt.o mai usoara manipulare!

pupic si daca mai sunt intrebari la care nu am raspuns...sa-mi scrieti!!!

cu drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Am un usor deficit de estrogen si un ciclu mai nou neregulat. " intrebari:
1. Mararul din a cata zi se ia? Se fac pauze? Dar daca nu mai am nici un deficit de estrogen intre timp, ma afecteaza tinctura?
2. Napraznic, doar 10 zile pe luna?

Mergi la inceput

P.S. Alte plante nu mai iau. Mi-e greu si cu astea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliiuli spune:

Buna!
Si la mine e vorba de ovare polichistice si cateva luni bune ,la inceputul anului trecut, vreo 3 chiar nu am avut CM deloc, apoi am facut o cura cu argila si luna imediat urmatoare mi-a venit...s-a reglementat cumva, nu vine la 28 de zile, dar vine!
Eu am cumparat ceaiul de napraznic, dar nu l-am incercat inca...in schimb am pus argila unsa cu galbenele de seara pana dimineata,(sa vad daca ma descurc sa o si scot), cu masaj cand trebuia si pot sa spun ca mi-a facut chiar bine , mi-a placut si nu a fost deloc incomod!
Astept sa vina rusii sa incep cu toate odata acuma...desi am inteles ca se poate incepe oricand , mai ales daca nu ai mai avut CM de cateva luni!

pupici,

iulia

Mergi la inceput

Cura cu marar se face doar 21 de zile si nu se mai repeta in celelalte luni(cum am mai spus 4 lingurite de 4 ori pe zi inainte de masa in putina apa.Lingurita are 5 ml-ca sa va faceti calculul cata tinctura va trebuie pt. 21 zile).Se poate incepe oricand!

Naprasnicul se ia continuu timp de 3 luni(4 cani de ceai preparat special-cum am scris in trat.meu, cu apa plata,pe stomacul gol) ca sa aiba efect si sa se fixeze efectul; daca intrerupeti mai devreme veti avea surpriza sa se reantoarca problemele de altfel cu orice trat.nat.veti pati la fel daca nu respectati acest interval.Sunt doar cateva plante(ex.mararul)care are alta durata de adm.

Pupic
mai vin cu amanunte!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

Of,of.As vrea sa incep si eu,am ovare polichistice,am facut o decorticare anu trecut in ianuarie,iar luna trecuta mi-a zis doctoru ca e rost de ceva chistulete din nou.Am fost in tara si mi-am procurat plantutzele,dar sunt totusi citeva care imi lipsesc,de exemplu,mararu,nu am gasit seminte si desi imi sugerase vanzatoarea sa iau tinctura,am zis ca nu ,crezand ca voi gasi in Bucuresti.Si nu am nici argila cu crema de galbenele si nici supozitoarele de metronidazol.Dar in aprilie revin in Romania de Paste .Si acu nu stiu ce sa fac,sa ma apuc asa,cu ceea ce am,sau sa pastrez toate tincturile si ceaiurile pana in mai,cand ma intorc. Livia,da-ti tu cu parerea scumpa,daca ai timp.

Mergi la inceput

Vezi ca metronidazol gasesti si in SUA dar sub alta denumire dar vei fi atenta la substanta activa(este scrisa mic chiar sub denumire) care s.n.tot metronidazol!
Poti lua chiar si ovule vaginale dar tot in poponetz le pui.Trebuie sa iei 1g /zi(daca gasesti de 500mg vei pune 2 in popo.)Faci trat.de 7 zile cu supozitoare in timpul menstruatiei.

Delia 21 poti incepe trat.linistita...oricum mararul si supozitoarele nu trebuiesc adm.la inceputul trat.

pupic

Mergi la inceput

Iti multumesc foarte mult!

Mergi la inceput

In caz ca mai intri pe aici, cura de telina tot 21 de zile dureaza?

Mergi la inceput