Tratamentul Liviei

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns camy062004 spune:

Mironica bafta multa daca te-ai apucat sa faci tratamentul Liviei e un inceput si un pas bun.succes!

camy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annaa spune:

Dupa multi ani de si multe exact acum un an am ramas -natural (fata trat. hormonale) dupa ce in oct.am fost la Sovata si in nov-dec.2003 am facut o cura de ceai (1napraznic+ 2cretisoara +1lemn dule +1coada soricelului +1galbenele + ticntura de mugur de zmeur-30p/cana)3cani/zi.
Sunt sigura ca pricipala contributie au avut-o ceaiurile., mai ales ca eu aveam si am ovare polichistice si CM fara ovulatie.
Din pacate in martie sarcina sa oprit in evol..
Ce a fost curios este ca in nov. am facut o serie de analize hormonale si progesteronul in ziua 21-a a fost in jur de 2-cand limita min. era de 5,5.
Datorita ceaiurilor am reusti se pare sa am o ovulatie mai tarzie prin ziua 27-28 (CM fiind de 40-45zile)

Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns psj spune:

Mie mi-au disparut chisturile dupa 3 luni de supozitoare cu carpicon si tinct de mugur de zmeur . Erau mai mici (60mm)dar erau foarte multe .
Oare capsulele de napraznic sint la fel de bune ca si ceaiul ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns livia spune:

Da cura cu telina dureaza tot 21 de zile dar se tine in paralel cu cea de marar.Nu se adm.una fara cealalta.

Ceaiul de naprasnic este pt.ovulatie,obtinerea sarcinii,sterilitate,infertilitate,mareste cantitatea si calitatea "miscaretilor",etc.
Pulberea de naprasnic este pt.chisturi,fibroame,deregl.hormonale,etc.
Se pot adm.capsule in loc de pulbere dar se ia max.cat scrie in prospect.Concluzie fiecare planta trebuie luata exact cum am scris in prospect pt.a avea efectul dorit(adica bebe) daca luati sub alta forma planta este pt.total altceva.

pupic

Mergi la inceput

LEMNUL DULCE: contine cantitati importante de hormon estrogen natural.
Se recomanda, totusi, prudenta in administrare in caz de fibrom uterin, mastoza, cancer, chist ovarian.Din cauza acestor contraindicatii nu l-am inclus in trat.eu avand ovarele pline de chistulete(aratau ca niste ciorchini).

pupic

Mergi la inceput

Tot despre LEMNUL DULCE Este indicat mai ales femeilor cu o structura mai "uscata", cu masa corporala sub normal. Ajuta la cresterea in greutate, stimuleaza puternic marirea in volum a sanilor (sub actiunea hormonilor estrogeni secretati din abundenta de aceasta planta).

PUPIC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shylili spune:

fetelor eu trebuie sa va spun povestea mea: prolactina marita, deficienta de progesteron cm anovulatorii
am inceput tratamentul liviei in decembrie si luna asta surpriza: ovulatie
doctorita se uita la mine ca la aliensigur nu am luat stimulare cu ceva? doar cu ceaiuri, doamna am zis eu fluierand in sinea mea
am vrut sa scriu asta ca sa va incurajez: aveti rabdare, probabil ca in functie de gravitatea problemelor dureaza mai mult sau mai putin; dar aveti incredere: va functiona; o atitudine pozitva va va ajuta sa treceti mai repede peste toate
eu ma simt mai mult decat indatorata: am gasit in livia mai multa intelegere si rabdare decat la toti ceilalti doctori ; nu fiti sfioase, sunt sigura ca are un suflet mare si ca ne va ajuta pe toate sa trecem de acest hop
eu va pup si va doresc din toata inima sa aveti rezultate cu tratamentul-sa fiti corecte si sa respectati intocmai instructiunile liviei
livia: MULTUMESC!

“Success means to walk from failure to failure without loosing enthusiasm.”

Winston Churchill

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns psj spune:

Se pare totusi ca lemnul dulce are efecte in cazul ovarelor polichistice in cazul in care chisturile sint generate de un exces de testosteron .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annaa spune:

In timp am luat, de fapt corect spus inceput sa iau tot felul de tratamente naturiste, dar din diferite motive luam cel mult 2-3 saptamani.
Anul trecut pentru prima oara am ajuns la 2 luni de tratament cand de fapt indicatia era pentru 3luni, si minunea sa produs(pacat ca nu a fost pana la capat)

Cred ca organismul reactioneaza mai greu la naturiste , dar in schimb cu efecte negative mult mai mici sau chiar deloc fata de medicamntoase.

(Perseverenta+Rabdare+Incredere)+=

Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia123 spune:

Salut si nici nu stiti ce tare ma bucur ca s-a redeschis acest subiect. Desi nu avem probleme majore bb intarzie sa apara. Mai mult de atat avem un program de lucru destul de stresant si nu putem sa tinem tratamentul decat seara si dimineata.
M-am gandit ptr sot la urmatorul tratament:
1. PotentPower - 6 tablete/zi - 3 dim si 3 seara
2. Napraznic - 4 tablete/zi - 2 dim si 2 seara
3.Telina capsule - 4 tablete/zi - 2 dim si 2 seara
4.Vit E - 2 tablete/zi - 1 dim si 1 seara
5.Vit A - 2 tablete/zi - 1 dim si 1 seara
6. Tincuta de Branca Ursului.

Astept parerea voastra si mai ales a Liviei despre acest tratament si sper sa ma ajutati sa fac un tratament si ptr mine tot asa : doar dimineata si seara.

Va multumesc mult si astept vesti.

Claudia

Mergi la inceput